Contact opnemen

Veelgestelde vragen over categorie Auto-abonnement

Wat is het grote voordeel van het auto-abonnement?

Een auto abonnement is een flexibel alternatief voor private lease zonder BKR registratie. Alles is inbegrepen: de verzekering, het onderhoud, reparatie en wegenbelasting. U abonneert zich voor een vast maandbedrag op uw eigen auto, net als uw muziek of tv. Een flexibele manier die u na een minimale looptijd van een maand op elk moment gewenst moment kunt opzeggen. Ook kunt u uw eigen kilometerpakket kiezen of van auto wisselen.

Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van het auto-abonnement?

U bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. uw persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).

Wat is het verschil tussen het auto-abonnement en Private Lease?

Als u kiest voor Private Lease, stapt u in een nieuwe auto voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kiest u voor het auto-abonnement, dan stapt u snel in een nieuwe auto en zit u niet vast aan een langlopend contract.. U kunt maandelijks kosteloos opzeggen. In tegenstelling tot private lease en auto financiering is het auto-abonnement zonder BKR registratie.

Wat houdt het auto-abonnement in?

U rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een nieuwe auto. Het grote voordeel van een auto-abonnement is dat het super flexibel is. Het is een maandabonnement dat u maandelijks kunt opzeggen. U zit niet vast aan een langlopend contract.

Hoeveel kilometers mag ik rijden met het auto-abonnement?

Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in het contract. Rijdt u meer? Dan denken we graag met u mee over een een contract op maat. Zo voorkomt u achteraf extra kosten.

Alle vragen over Auto-abonnement

Veelgestelde vragen over categorie Auto financieren

Is geld lenen voor een auto verstandig?

U kunt het beste zelf bepalen of u het waard vindt om een lening af te sluiten voor een auto. Misschien heeft u uw nieuwe auto nodig om naar uw werk te kunnen? Of eigenlijk niet, maar u wilt graag de auto van uw dromen kopen en er niet nog jaren voor moeten sparen? Wat de reden ook is dat u geld wilt lenen. Geld lenen kost ook geld. U betaalt immers rente. Vind u dit het waard en kunt u de maandbedragen ook betalen? Dan hoeft niets u tegen te houden. Als het maar een beslissing is waar u goed over nadenkt.

Krijg ik een BKR-registratie bij een auto financiering?

Ja, u leent geld. Elke lening in Nederland wordt geregistreerd bij het BKR. Dit maakt het vervolgens lastiger om daarna weer een lening af te sluiten zoals een hypotheek. Elke verstrekker gaat namelijk bij een aanvraag eerst kijken of u al een andere lening hebt lopen. Doel van deze check is dat u uzelf niet te veel op de hals haalt met meerdere kredieten en daardoor uw maandelijkse aflossingen niet meer kan betalen. Het is dus in feite om u te beschermen.

Wat is de ‘slottermijn’?

Dat is het deel van het totale bedrag dat aan het einde van de looptijd van de lening nog open staat. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Omdat uw auto aan het einde van de looptijd vaak nog een aanzienlijke restwaarde heeft, hoeft u de auto niet naar nul af te schrijven. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Met de CarFinanceCheck rekent u eenvoudig uit wat de financiële staat van uw auto is.

Aan het einde van de looptijd heeft u de keuze:

 • U betaalt deze in één keer af en de auto is 100% uw eigendom. 
 • U gebruikt het geld voor de aanbetaling van uw volgende auto. 
 • Of u ruilt de auto in en u maakt gebruik van de overwaarde.
Mag ik een aanbetaling doen voor de financiering van mijn nieuwe auto?

Ja, dat mag. Hiermee kunt u de maandlasten verlagen.

Waar moet ik aan voldoen om een financiering aan te vragen voor een auto?

U moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast wordt er aan de hand van uw salarisstrook en een kopie van de maandlasten van uw woning inclusief de huur of hypotheek gekeken of het financieel bij u past. U stuurt deze documenten op via onze link. En onze leverancier doet de financiële check.

Alle vragen over Auto financieren

Veelgestelde vragen over categorie Elektrische modellen

Heeft een elektrische auto altijd een automaat?

Ja, een elektrische auto heeft geen versnellingen. Het is altijd automaat. Bij een “gewone” auto voelt u bij automatisch schakelen vaak nog de tussenstappen, bij elektrisch niet. Een elektrische auto gaat direct naar zijn maximale vermogen wanneer je het snelheidspedaal volledig intrapt. Hij trekt dus razendsnel op.

Kan ik met mijn elektrische auto op vakantie naar het buitenland?

Ja dat kan. In het buitenland is het op dit moment iets minder goed geregeld met laadpunten dan in Nederland. Als u vakantieplannen heeft, is het belangrijk om van tevoren goed te plannen en te kijken waar de laadpalen staan.

Hoe ver kan een elektrische auto rijden?

De hoeveelheid kilometers die een elektrische auto op een volle accu kan rijden, wordt beïnvloed door meerdere factoren:

 • De configuratie van de auto.
 • Het rijgedrag van de bestuurder.
 • Omgevingsfactoren, zoals situaties in het verkeer.
 • Klimaatomstandigheden, zoals het weer en de buitentemperatuur.

Bespreek uw reisgedrag met één van onze verkopers en zij zullen samen met u de juiste modellen op een rijtje zetten.

Hoe werkt een elektrische auto?

Elektrische auto’s rijden op elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen zoals benzine of diesel. Dit type auto’s maakt rijden een stuk schoner omdat zij geen CO2 en stikstof uitstoot. Dit heeft grote voordelen voor het milieu.

Veelgestelde vragen over categorie Elektrisch laden & laadpas

Zijn er subsidies voor laadpalen waar ik gebruik van kan maken?

Nee, op dit moment zijn er geen landelijke subsidies voor de aanschaf van een laadpaal thuis.

Hoe snel gaat de installatie van een laadpaal thuis?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal thuis zo geïnstalleerd. Zo niet, dat denken we met u mee over een van de vele andere opties. Woont u in een tussenwoning met een stoep voor de deur? Dan is het bij de ene gemeente verboden om een laadpaal te plaatsen en bij de andere is het toegestaan. Vaak gelden dan bepaalde voorwaarden zoals bijvoorbeeld een verplichte kabelgoot.

Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?

Een laadpunt thuis is in de meeste gevallen de goedkoopste en makkelijkste manier om uw elektrische auto op te laden. U bent met een elektrische laadpaal voor uw huis niet meer (alleen) gebonden aan openbare laadpalen. U laadt uw elektrische auto thuis eenvoudig op tegen het laagste tarief, wanneer het u het beste uitkomt en vertrekt altijd met een volle accu. 

U kunt uw auto thuis ook via het stopcontact opladen. Maar met een laadpaal is uw accu sneller vol. Een laadpaal heeft namelijk een veel hoger laadvermogen: 22kW. Door de slimme technologie kunt u uw auto altijd opladen – ook als u tegelijkertijd de vaatwasser én wasmachine aan hebt staan.

Hoe ver kun je rijden met een volle accu?

Uw actieradius hangt af van de accu, rijstijl en de belasting van de auto. Het bereik van grote auto’s is gemiddeld 425 km, van middenklassers 310 km en van kleine auto’s 230 km.

Hoe laad ik een elektrische auto?

In deze video legt onze collega Annette stap voor stap alles uit over het laden van een elektrisch auto:

Alle vragen over Elektrisch laden & laadpas

Veelgestelde vragen over categorie Auto huren

Hoeveel vrije kilometers zijn inbegrepen bij autohuur?

Standaard zijn er 100 vrije kilometers per dag inbegrepen. Een offerte op maat is mogelijk.

Hoe is de auto verzekerd?

Onze huurauto’s zijn WA verzekerd tegen de volgende maximale dekkingsbedragen: materiële schade: € 2.500.000,00  en/of letselschade: € 6.100.000,00.

Een Ongevallen Inzittendenverzekering is inbegrepen. Dit zijn eenmalige maximale bedragen. In geval van overlijden bedraagt dit € 10.000,00 en in geval van invaliditeit € 20.000,00.

Mag ik met de auto naar het buitenland?

Ja, zonder kennisgeving vooraf mag u rijden in en/of naar: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Voor de overige landen dient u vooraf te informeren onder welke voorwaarden dit mogelijk is. In het algemeen geldt dat de huurder op de hoogte dient te zijn van specifieke lokale regelgeving (*). Autovignetten, milieu stickers etc., verplicht buiten Nederland,  zijn voor rekening en verantwoording van de huurder.

(*) Denk hierbij aan bijvoorbeeld winter/all season banden verplichting

Welke voorwaarden gelden er?

Op alle huurovereenkomsten zijn de BOVAG Algemene Huur- en Leveringsvoorwaarden van toepassing. Dat is vertrouwd en betrouwbaar!

Wat kost een huurauto?

De kosten verschillen per type auto en zijn afhankelijk van de duur of de huurperiode. Hoe langer u huurt, hoe lager de prijs per dag. Vraag een offerte aan en u weet precies wat u gaat betalen.

Alle vragen over Auto huren

Veelgestelde vragen over categorie Audi Q8 Sportback e-tron

Vanaf wanneer is de Audi Q8 Sportback e-tron te bestellen?

Het bestellen van de Audi Q8 Sportback e-tron is mogelijk. De Audi Q8 Sportback e-tron is vanaf februari 2023 leverbaar. Heeft u vragen over de Audi Q8 Sportback e-tron of wilt u meer informatie over de Audi Q8 Sportback e-tron? Neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat is het verschil tussen de Audi e-tron Sportback en de Audi Q8 Sportback e-tron?

De Audi e-tron Sportback is in een nieuw jasje gestoken, namelijk de Audi Q8 Sportback e-tron. De nieuwste versie heeft een verbeterde actieradius. Daarnaast heeft het een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met grotere capaciteit en betere laadprestaties. De Audi Q8 Sportback e-tron heeft een vernieuwd design en dynamische rijkarakteristieken.

Veelgestelde vragen over categorie Volkswagen Golf occasion

Zijn er ook Golf occasions automaat op voorraad?

Rijd je veel in de file of heb je gewoonweg geen behoefte om te schakelen, dan hebben wij ook een gepaste Golf occasion automaat op voorraad voor jou.

Zit er garantie bij de aanschaf van een tweedehands Golf?

Bij de aanschaf van een occasion geniet je bij Auto Hoogenboom altijd van 12 maanden BOVAG garantie.

Kan ik ook een Golf occasion leasen?

Bij Auto Hoogenboom kun je een Golf occasion ook financieren. Je betaalt dan niet de gehele aanschafprijs, maar een klein aandeel en de rest betaal je per maand. Bereken zeer eenvoudig jouw maandbedrag op de gewenste voertuigpagina.

Welke Volkswagen Golf uitvoeringen zijn er op voorraad?

Bij Auto Hoogenboom vind je een veelvoud aan Volkswagen Golf op voorraad. Ook hebben wij de Golf GTEGolf Variant en Golf R-Line als occasion op voorraad.

Veelgestelde vragen over categorie Audi Q8 e-tron

Wat is het verschil tussen de Audi Q8 e-tron en de Audi e-tron?

De Audi e-tron is in een nieuw jasje gestoken, namelijk de Audi Q8 e-tron. De nieuwste versie heeft een verbeterde actieradius. Daarnaast heeft het een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met grotere capaciteit en betere laadprestaties. De Audi Q8 e-tron heeft een vernieuwd design en dynamische rijkarakteristieken.

Vanaf wanneer is de Audi Q8 e-tron te bestellen?

Het bestellen van de Audi Q8 e-tron is mogelijk. De Audi Q8 e-tron is vanaf februari 2023 leverbaar. Heeft u vragen over de Audi Q8 e-tron of wilt u meer informatie over de Audi Q8 e-tron? Neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen over categorie Coronamaatregelen

Kan ik de showroom bezoeken?

Helaas is het vanaf 19 december alleen mogelijk voor zakelijke klanten om op afspraak onze vestigingen te bezoeken. Dit kunt u als zakelijke klant gemakkelijk online doen.

Kan ik nog een nieuwe auto kopen?

Jazeker! Online staan wij nog steeds voor u klaar. Bekijk onze voorraad, vul een van onze contactformulieren in of maak telefonisch een afspraak voor een zakelijk showroombezoek.

Kan ik mijn auto laten taxeren / inruilen?

Jazeker! Onze verkoopadviseurs taxeren u auto met alle plezier buiten bij een van onze vestigingen. Hiervoor kunt u heel gemakkelijk online een afspraak in plannen.

Is de werkplaats nog wel geopend?

Onze werkplaatsen zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Wel vragen bij uw aandacht voor de geldende coronamaatregelen, zoals het bewaren van 1,5-meter afstand en het dragen van een mondkapje bij een bezoek aan onze werkplaatsen.

Hoe kan ik onderdelen bestellen?

Onderdelen kunt u bij ons magazijn alleen online bestellen. Als particulier onderdelen bestellen? Vul het online bestelformulier in. Bent u een zakelijke klant en heeft u onderdelen nodig? Bestel deze dan online via De Onderdelendienst. Voor het afhalen uw bestelling is het magazijn van Auto Hoogenboom gevestigd in het Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens-pand in Rotterdam-Zuid.

Alle vragen over Coronamaatregelen

Veelgestelde vragen over categorie Shortlease

Hoeveel vrije kilometers zijn inbegrepen in het shortlease contract?

U kunt kiezen voor 2000, 2500 of 3000 vrije kilometers er maand. U bepaalt zelf hoeveel vrije kilometers u wilt Wij denken graag met u mee over het contract dat het beste bij u past.

Hoe is de auto verzekerd?

Onze huurauto’s zijn WA verzekerd tegen de volgende maximale dekkingsbedragen: materiële schade: € 2.500.000,00  en/of letselschade: € 6.100.000,00.

Een Ongevallen Inzittendenverzekering is inbegrepen. Dit zijn eenmalige maximale bedragen. In geval van overlijden bedraagt dit € 10.000,00 en in geval van invaliditeit € 20.000,00.

Mag ik met de auto naar het buitenland?

Ja, zonder kennisgeving vooraf mag u rijden in en/of naar: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Voor de overige landen dient u vooraf te informeren onder welke voorwaarden dit mogelijk is. In het algemeen geldt dat de huurder op de hoogte dient te zijn van specifieke lokale regelgeving (*). Autovignetten, milieu stickers etc., verplicht buiten Nederland,  zijn voor rekening en verantwoording van de huurder.

(*) Denk hierbij aan bijvoorbeeld winter/all season banden verplichting

Welke voorwaarden gelden er?

Op alle huurovereenkomsten zijn de BOVAG Algemene Huur- en Leveringsvoorwaarden van toepassing. Dat is vertrouwd en betrouwbaar!

Heb ik keuze in de uitvoeringen?

U kunt uw wensen aangeven en wij doen ons uiterste best om aan uw voorkeur te voldoen.

Alle vragen over Shortlease

Veelgestelde vragen over categorie Airco

Moet u alleen in de zomer de airco onderhouden?

Nee, met een goed werkende airco voorkomt u naast oplopende temperaturen ook beslagen ruiten. Voor uw eigen veiligheid en rijcomfort is het daarom verstandig ook in de winter onderhoud te laten uitvoeren.

Kunt u ziek worden van een vervuilde auto?

U zou het misschien niet zeggen maar u kunt gezondheidsklachten krijgen als u weinig of slecht onderhoud aan uw airco-systeem laat uitvoeren. Een vervuilde airco kan onder andere de volgende klachten veroorzaken: Verkoudheid een grieperig gevoel of vermoeidheid.

Mensen met bijvoorbeeld hooikoorts of astma lopen extra risico om last te krijgen van onzuivere lucht in de auto.

Laat daarom regelmatig een aircocheck uitvoeren.

Wat is het resultaat van Airco-onderhoud?

Resultaat van airco-onderhoud op een rij:

 • Verwijdert bacteriën en schimmels
 • Altijd een optimale koelprestatie
 • Voorkomt dure reparaties aan de airco-compressor
 • Geen muffe geurtjes meer
 • Voorkomt schade aan het systeem
 • Altijd optimale werking van het aircosysteem
 • Koele en schone lucht in uw auto

Plan online een afspraak

Hoe lang duurt airco-service? (aircocheck / anti-geurbehandeling / airco-onderhoud)

De aircocheck duurt ongeveer 30 minuten. Als u wilt kunt u hier gemakkelijk op wachten in onze showrooms. Met onze prettige zithoeken, wifi en een kopje koffie is dit half uurtje zo voorbij.

Mocht er uit de check naar voren komen dat er ook Airco-onderhoud nodig is dan kunnen we dit in overleg uitvoeren. Het airco-onderhoud duurt gemiddeld 60 minuten.

Stinkt de airco? De anti-geurbehandeling duurt ook ongeveer 60 minuten.

Hoe vaak is aircoservice nodig?

Door gebruik en verdamping nemen de prestaties van uw airco jaarlijks af. Hoe vaak uw airco moet worden bijgevuld, hangt af van het gebruik. Wij kunnen u daarover adviseren bij de airco-check.

Wist u dat onderhoud aan uw airco niet wordt meegenomen in standaard onderhoud? Wij adviseren u daarom om elke twee jaar airco-onderhoud uit te laten voeren bij auto’s ouder dan drie jaar. Plan aircoservice online

Alle vragen over Airco

Veelgestelde vragen over categorie Elektrisch rijden

Hoeveel wegenbelasting betaal je voor een elektrische auto?

U betaalt geen motorrijtuigenbelasting voor een volledig elektrische auto. Dit belastingvoordeel voor elektrische auto’s geldt tot en met het jaar 2024. De overheid stimuleert zo volledig elektrisch rijden. Want elektrisch rijden draagt bij aan een beter klimaat en milieu.

Is elektrisch rijden nog wel voordelig?

Hoewel door de stijgende energieprijzen elektrisch rijden duurder is geworden, blijft het per kilometer nog altijd goedkoper dan rijden in een benzineauto. Bovendien is elektrisch rijden beter voor het milieu.

Hoe zit dat met het onderhoud van een elektrische auto?

Het traditionele onderhoud waarbij ook de motorolie vervangen wordt, is niet meer nodig. Het onderhoud bestaat alleen nog uit een inspectie service, het vervangen van een interieurfilter en het vervangen van remvloeistof. Hierdoor is het onderhoud een stuk goedkoper. Slijtagedelen zoals remmen, lampen en banden worden regelmatig gecontroleerd en eventueel vervangen. Veel elektrische auto’s hebben tevens jaren onderhoud gratis.

Hoe ver kan ik rijden op een volle accu?

Uw actieradius hangt af van de accu, rijstijl en de belasting van de auto. In het buitenland zijn er op dit moment nog minder laadpalen. Als u vakantieplannen hebt, is het belangrijk om van tevoren te kijken waar laadpalen staan.

Hoe werkt het betalen voor het laden van de auto?

Of u nu thuis of bij een openbaar laadpunt gaat laden, u identificeert zich altijd met uw persoonlijke laadpas. Er zijn verschillende soorten laadpassen die volledig aansluiten bij uw wensen. Volkswagen biedt een laadabonnement aan waarmee u altijd en overal kunt laden tegen een vast bedrag per maand. Bent u geïnteresseerd in dit handige laadabonnement? Neem dan contact met ons op.

Alle vragen over Elektrisch rijden

Veelgestelde vragen over categorie Inruilvoorstel

Wat is mijn inruilprijs?
Wilt u weten wat je auto waard is?

Een taxatie aanvragen is mogelijk op een voorraad auto of occasion, ga hiervoor naar de desbetreffende auto en klik op ‘Ik heb interesse’. Of ga naar onderstaande pagina en kies het model en vul vervolgens uw gegevens in voor een inruilvoorstel.

Inruilvoorstel aanvragen

Veelgestelde vragen over categorie Openingstijden

Zijn jullie op zondag geopend?
Nee, op zondag zijn al onze showrooms en servicevestigingen gesloten.

Vanaf maandag staan we natuurlijk weer voor u klaar.

Laat uw vraag in de tussentijd gerust bij ons achter via de chat en dan nemen we uw vraag maandag gelijk in behandeling.

Hebben jullie ook koopavond?
Ja, we hebben koopavonden. Wanneer dit is verschilt per vestiging.

In Rotterdam en Vlaardingen hebben wij in onze verkoopshowrooms op vrijdag koopavond.
In Spijkenisse hebben wij op donderdag koopavond in onze verkoopshowrooms.

Veelgestelde vragen over categorie Private Lease

Hoe werkt Private Lease?

In de video hieronder leggen wij u uit hoe Private Lease werkt.

Stel hier uw Private Lease samen.

Wat te doen bij schade aan uw Private Lease auto?

Bij schade vragen wij deze zo snel mogelijk te melden aan de BerijdersDesk van VWPFS.

Bij een eenzijdige schade: verzoeken wij het schadeformulier in te vullen en te versturen.

Bij een tweezijde schade: vul dan samen met de tegenpartij ter plekke én zo compleet mogelijk het ‘papieren’ Europees Schadeformulier c.q. het schadeaangifteformulier in. Vervolgens ontvangen wij graag het Europees Schadeformulier.

Voor dringende zaken als pech en schade staat de BerijdersDesk 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar via telefoonnummer (033) 454 95 55.

Schade gereden met uw Private Lease auto?

Bij schade aan de auto, zijn de reparatiekosten gedekt. Bij zelf veroorzaakte of onverhaalbare schade zal een vast bedrag in rekening worden gebracht als bijdrage aan de schadelast (het totaal aan schade). Dit wordt het ‘eigen risico’ genoemd.

Wij hanteren hiervoor een standaard bedrag van maximaal € 500,- per schade. Wanneer de reparatiekosten van de schade lager zijn dan het gekozen eigen risico brengen wij uiteraard enkel de reparatiekosten en niet het volledige eigen risico in rekening.

Voor een meerprijs per maand kan het eigen risico worden verlaagd naar € 250,- of € 125,-.

Is het ook mogelijk om een demo auto te private leasen?

Een demo auto is een jonggebruikte nieuwe auto die gebruikt wordt om mee proef te rijden. Het is niet mogelijk om op deze auto’s een Private Lease abonnement af te sluiten. Een Financial Lease constructie behoort wel tot de mogelijkheden.

Financial Lease/ Financieren is daarentegen een afkoopconstructie waarbij u per maand een deel van uw auto koopt. Aan het einde van deze looptijd is de auto dan ook echt van u. U bent zelf verantwoordelijk voor de bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekeringen en brandstof. Een financieringscontract kunt u op nieuwe en gebruikte auto’s afsluiten.

Bekijk hier onze demo auto’s.

Is Private Lease mogelijk voor Bedrijfswagens?

Nee het is niet mogelijk om een Bedrijfswagen te Private Leasen. Een soort gelijke constructie bieden we aan in de vorm van Full Operational Lease. Inclusief, Allriskdekking, wegenbelasting, banden, onderhoud en reparatie en internationale pechhulp.

Ook hierbij zit alles in de prijs inbegrepen en hoeft u alleen nog zelf te tanken.

Alle vragen over Private Lease

Veelgestelde vragen over categorie Werkplaats

Hoeveel kost het onderhoud voor uw auto?
Wilt u weten wat het onderhoud voor uw auto kost? Wij helpen u  graag. De onderhoudskosten zijn voor elk merk en elk type auto zijn net weer even anders.

Neem per mail contact met ons op of bel ons via 010-4105600. 

Contact opnemen
Wat houdt longlife onderhoud in?

Tijdens Longlife onderhoud wordt de olie ververst en een nieuw filter geplaatst. Daarnaast wordt er een inspectie van de auto uitgevoerd. U kunt in de online planner gewoon kiezen voor – Onderhoud -. Dan wordt het juiste onderhoud voor u geselecteerd.

Plan een afspraak

Moet ik de leenauto met een volle tank terugbrengen?
Heeft u tijdens uw werkplaatsbezoek gebruik gemaakt van een vervangende auto?

Ja? Dan dient de vervangend vervoer auto afgetankt weer bij ons teruggebracht te worden.

Kunnen jullie chiptuning software terugzetten naar de fabrieksinstellingen?
Bij ons kan dit alleen als er een software update beschikbaar is in de vorm van een terugroepactie.

In dat geval wordt de chiptuning overschreven. U kunt de chiptuning laten verwijderen bij een bedrijf die chiptuning uitvoert, maar dit zal dan niet bij de officiële merkdealer zijn.

Wanneer staat uw afspraak ingepland?
Wilt u weten wanneer uw werkplaatsafspraak precies is?

Neem hiervoor contact met ons op of maak gebruik van onze chat.

Neem contact op

Alle vragen over Werkplaats