• Uw auto financieren bij Auto Hoogenboom

  Wilt u zekerheid en weten waar u aan toe bent? Financier uw auto dan bij Auto Hoogenboom. Rijd in een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA of Audi RS voor een vast acceptabel bedrag per maand.

Auto financieren: regel het direct bij Auto Hoogenboom

Staat u op het punt om een andere auto te kopen? Occasion, nieuw uit voorraad of nieuw uit de fabriek. Maar ook geld overhouden voor andere (noodzakelijke of leuke) dingen? Dan is geld lenen voor een nieuwe auto een uitkomst. Via een autolening wordt de prijs van de auto gefinancierd door de bank. En u bent als koper gelijk de eigenaar van de auto. Dit houdt in dat u de auto niet in één keer hoeft af te rekenen, maar per maand afbetaalt. Zo blijft er geld over voor andere zaken die u belangrijk vindt.

Bekijk de voorraad

Alle voordelen op een rij:

 • Een nieuwe auto kopen zonder in een keer te betalen
 • Zekerheid, want u betaalt één vast maandbedrag
 • Lager maandbedrag door slim gebruik van de slottermijn
 • Gemakkelijk alles in één keer geregeld bij Auto Hoogenboom
 • Flexibele autofinanciering, afgestemd op uw wensen
 • U bent direct economisch eigenaar van de auto

Voor een vast bedrag per maand uw auto financieren

Met financieren sluit u dus een lening af voor een nieuwe auto of occasion tegen een vast bedrag per maand. U koopt dus een auto op afbetaling. Dit kunt u vergelijken met het aanschaffen van een woning. Hier sluit u een hypotheek af en bent u gelijk de eigenaar van het huis. Het huis blijft, totdat deze is afbetaald, als onderpand bij de bank. Zo werkt het ook voor het financieren van een auto.

SEAT Leon Rotterdam plug-in hybride rotterdam

Financiering bij Auto Hoogenboom in 5 stappen

Kies uw droomauto

Bezoek de showroom of kies uw auto online. Occasion, nieuw uit voorraad of nieuw uit de fabriek samengesteld naar uw wensen.

Kies een gewenst maandbedrag

Kies samen met de verkoopadviseur het gewenste maandbedrag op basis van uw aanbetaling, de looptijd en de slottermijn. 

Samen automotive vacatures rotterdam

Vraag een offerte aan

Als u de offerte heeft, beoordeelt u of dit past. Vergelijk deze en maak uw keuze.

Stuur documenten op

Stuur de documenten op via onze link. En onze leverancier doet de financiële check.

Uw auto wordt besteld of geleverd

Bij akkoord krijgt u het contract. Als u tekent bestellen wij uw gewenste auto.

Financial Lease

Slim gebruik van de ‘slottermijn’

Bij een gewone financiering betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. De financiering bij Auto Hoogenboom is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA of Audi RS. Daarom kunt u in uw contract een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende auto.

Wat is het voordeel van de slottermijn?

Door de slottermijn betaalt u alleen de waardevermindering van de auto(‘s) in de periode dat u erin rijdt en wordt er niet naar nul afgeschreven tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl uw auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten.

Heeft u al een financiering en wilt u weten wat de waarde van uw auto nog is? Met de CarFinanceCheck rekent u eenvoudig uit wat de financiële staat van uw auto is.

Veelgestelde vragen over categorie Auto financieren

Hoe weet ik wat ik per maand betaal voor de auto waar ik interesse in heb?

Kies een model uit voorraad en klik in de rechter menubalk op ‘Financiering aanvragen’.

Zitten er ook voordelen aan een auto financieren met BKR-registratie?

Jazeker, dit zijn de voordelen:

 • Doordat leningen door het BKR worden geregistreerd wordt voorkomen dat u meer leningen aangaat dan u eigenlijk kunt dragen. Zo helpt de BKR consumenten te beschermen tegen overkreditering.
 • Betaalt u uw rekeningen altijd op tijd? Dankzij een BKR-registratie zien toekomstige kredietverstrekkers dit ook. Dit heeft dus een positief effect op het afsluiten van een toekomstige lening.
Waarom een BKR-registratie bij financiering?

Wanneer u een auto financiert, is er sprake van een terugkerende financiële verplichting, of lening. Omdat dit boven de € 250 uitkomt met een looptijd langer dan een maand, krijgt u automatisch een BKR-registratie.

Wat is BKR?

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) houdt bij welke leningen u (eerder) hebt afgesloten. Het BKR heeft als doel om ervoor te zorgen dat u geen financiële verplichtingen aangaat die u niet kunt nakomen. Om dit bij te houden, worden leningen van boven de € 250 met een looptijd van minstens een maand automatisch geregistreerd bij het BKR.

Wat is het verschil tussen private lease en financiering?

Als u een auto financiert dan is het grote voordeel dat de auto uw eigendom is. Daar komt bij dat u niet vastzit aan een maximaal aantal kilometers per jaar. Wel zijn de kosten voor reparaties en onderhoud voor eigen rekening. Bij private lease daarentegen is het maandbedrag all-in en blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij. De verschillen op een rij:

Financiering

 • Vaste maandlasten als afbetaling
 • Aan het eind: eigenaar van de auto
 • Maandlasten exclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en brandstof.
 • Mogelijkheid tot extra aflossen
 • U bent direct economisch eigenaar van de auto en aan het eind van de looptijd ook juridisch eigenaar

Private Lease

 • Vaste maandlasten om te kunnen rijden in de auto
 • Aan het eind: levert u de auto weer in en bent u dus geen eigenaar
 • Maandlasten inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud (excl. brandstof)
 • Mogelijkheid tot afkoop
 • U bent nooit economisch of juridisch eigenaar van de auto
Alle vragen over Auto financieren