• Operational Lease bij Auto Hoogenboom

  Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe auto, volledig zelf uitgekozen én zonder zorgen? De mobiliteit van uw medewerkers 24/7 gegarandeerd. Wij zorgen voor de financiering, afschrijving, reparatie, onderhoud, verzekering en wegenbelasting.

Hoe werkt operational lease?

Bij Operational Lease least u een auto tegen een vast bedrag per maand. Op de brandstofkosten na, zijn alle kosten inbegrepen in dit bedrag. U weet precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen.

Auto Hoogenboom Lease blijft economisch eigenaar van de auto en de auto komt niet op uw balans te staan, dit is bij financial lease wel het geval. Daarmee komt u niet in aanmerking voor investeringsaftrek.

De voordelen van Operational Lease:

 • Rijden zonder zorgen
 • Geen grote investering nodig
 • Eén vast bedrag per maand
 • De bedrijfsauto staat niet op uw balans
 • Geen verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten
 • Inclusief schadeafhandeling, pechhulp en vervangend vervoer.

De operational lease mogelijkheden bij Auto Hoogenboom

Kies uit ons ruime aanbod of stel zelf uw auto samen. Als dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA en Audi RS bieden wij scherpe leaseprijzen op deze merken aan. Ontdek onze volledige voorraad. Kies hieronder het merk van uw voorkeur, selecteer uw model en vraag een operational lease offerte aan.

volkswagen-polo-style

Volkswagen Operational Lease

Ontdek ons Volkswagen operational lease aanbod. Tijdelijk zijn de Volkswagen Polo, Volkswagen Taigo en Volkswagen T-Cross extra scherp geprijsd.

Nu vanaf € 399,- per maand

Ontdek het aanbod
Audi A3 Private Lease actie

Audi Operational Lease

Tijdelijk zijn de Audi A3, Audi A4 en Audi e-tron extra scherp geprijsd. Ontdek ons complete Audi operational lease aanbod en bekijk de acties.

Nu vanaf € 485,- per maand

Ontdek het aanbod
SEAT-NieuweIbiza-STYLE

SEAT Operational Lease

Ontdek ons SEAT operational lease aanbod en onze acties. Van de compacte SEAT Ibiza tot aan de stoere SEAT Tarraco, ontdek uw ideale auto.

Nu vanaf € 369,- per maand

Ontdek het aanbod
SKODA KAMIQ Operational Leasen

Škoda Operational Lease

Tijdelijk is ons SUV-trio van Škoda met operational lease extra scherp geprijsd. Ontdek alle Škoda modellen en bekijk de actietarieven.

Nu vanaf € 378,- per maand

Ontdek het aanbod
ID. Buzz Cargo nu te bestellen Zakelijk Leasen

ID. Buzz Cargo Operational Lease

Met deze scherpe Operational Lease actie rijdt u voor een vast aantrekkelijk maandbedrag in uw nieuwe volledig elektrische ID. Buzz Cargo.

Nu vanaf € 729,- per maand

Ontdek de actie
Operational Lease Bedrijfswagen

Operational Lease voor ZZP’ers

Een goede bedrijfswagen zonder hoofdpijn. Dat is in het kort wat Operational Lease interessant maakt voor u als ZZP’er. Wij weten hoe belangrijk mobiliteit voor u is en dan wilt u dus geen opdrachten mislopen doordat uw auto bij de garage staat.

Auto Hoogenboom Lease zorgt voor vervangend vervoer waardoor u in no time weer op pad bent. Alle kosten zijn overzichtelijk en hierdoor simpel te budgetteren. Aan het eind van de leaseperiode levert u de auto bij ons in. Wel de lusten, maar niet de lasten. Advies nodig? Neem contact met ons op.

Meer over leasen ZZP

Elektrische auto operational leasen?

Elektrisch rijden is de toekomst. Deze innovatie vorm van autorijden laat zien dat u geeft om duurzaamheid en het milieu. Daarnaast heeft elektrisch rijden nog meer voordelen:

 • Geen aanschafbelasting (BPM)
 • Geen wegenbelasting (MRB)
 • Minder onderhoud nodig
 • Oplaadkosten liggen ver onder de brandstofprijs

Heeft u interesse in het leasen van een elektrische auto? Bekijk alle elektrische modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda of ga direct naar onze voorraad elektrische auto’s.

Meer over elektrische auto leasen

Alles onder één dak

Operational Leasen bij Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom Lease is specialist in zakelijk leasen en onderdeel van Auto Hoogenboom, officiële dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onze voordelen:

✓ Scherpe leaseprijzen
✓ One stop shopping
✓ Één vast aanspreekpunt
✓ Keuze uit alle merken
✓ Gratis haal- en brengservice

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over categorie Operational lease

Wat zijn de voordelen van operational lease?

U rijdt een gloednieuwe auto en kunt deze zelf samenstellen. Volledig ontzorgd en voor één vast bedrag per maand. Dit bedrag is all-in, dus incl. verzekering, reparatie- en onderhoudskosten, schadeafhandeling, pechhulp en vervangend vervoer.

Moet er bijtelling worden betaald bij operational lease?

Ook bij operational lease betaalt u een bijtelling als u meer dan 500 km per jaar privé in de zakelijke leaseauto rijdt. De hoogte van de bijtelling hangt af van de type auto en de afspraken die zijn opgenomen in het contract.

Wat is het verschil tussen financial lease en operational lease?

Bij Operational Lease least u een auto tegen een vast bedrag per maand. Op de brandstofkosten na, zijn alle kosten inbegrepen in dit bedrag. U weet precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Auto Hoogenboom Lease blijft economisch eigenaar van de auto en de auto komt niet op uw balans te staan.

Bij financial lease komt de auto wel op uw balans te staan, want u bent economisch eigenaar van de auto. Financial lease kunt u zien als een lening. U koopt een auto en betaalt deze in termijnen aan ons terug.

Wat is operational lease?

Operational lease is een leasevorm waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en daarmee een nieuwe auto van de zaak rijdt. U bent geen eigenaar van de leaseauto en aan het einde van het leasecontract levert u de leaseauto weer in bij Auto Hoogenboom. Bij Operational lease bent u volledig ontzorgd. U heeft nergens meer omkijken naar. Op de brandstofkosten na, zijn alle kosten inbegrepen in dit bedrag: verzekering, reparatie- en onderhoudskosten, schadeafhandeling, pechhulp en vervangend vervoer.

Welke subsidies gelden er voor bedrijven?

Om de aankoop en het gebruik van elektrische auto’s te stimuleren zijn er diverse fiscale regelingen (zoals MIA/VAMIL) en subsidies (zoals SEBA) die elektrisch rijden voor ondernemers aantrekkelijker maken. Kijk op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor de actuele subsidiemogelijkheden waar u aanspraak op kunt maken. 

Alle vragen over Operational lease

Interesse in Operational Lease voor uw auto?

Vraag via onderstaand formulier gemakkelijk een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.