Contact opnemen
  • Auto Hoogenboom Zakelijk

    Ontdek onze uiteenlopende mobiliteitsoplossingen. Dat gaat verder dan alleen auto’s.

Onze visie op stedelijke mobiliteit

Wij van Auto Hoogenboom Zakelijk staan voor u klaar met uiteenlopende mobiliteitsoplossingen. Of u nu een personenauto of bedrijfswagen zoekt voor uzelf of uw personeel. Maar onze visie gaat verder dan dat. Wij snappen dat u als zzp’er, mkb’er of wagenparkbeheerder uw handen vol heeft en graag de meest efficiënte manier van mobiliteit wil inzetten. Bij Auto Hoogenboom bieden wij alle vormen van mobiliteit aan: 

Het allerbelangrijkste: we zorgen ervoor dat al deze mobiliteitsdiensten met elkaar communiceren. Zodat u een menukaart heeft die u aan uw medewerkers kan aanbieden. Altijd de juiste mobiliteitsvorm, op de juiste tijd en daar waar u dit wenst.

Waar bent u naar op zoek?

Zakelijk leasen auto hoogenboom

Zakelijk leasen

Alle merken, scherpe tarieven

Ontdek meer
Bedrijfswagens auto hoogenboom zakelijk

Bedrijfswagens

Voor iedere klus een bus.

Ontdek meer
Shortlease-en-verhuur-auto-hoogenboom

Shortlease & Verhuur

Dé flexibele mobiliteitsoplossing

Ontdek meer
Fiets leasen auto hoogenboom

Lease a Bike

Ons zakelijke fietsplan

Ontdek meer

Wagenparkbeheer: persoonlijk maatwerk

Wij ontzorgen u op het gebied van wagenparkbeheer. Daarbij staat persoonlijke service van ervaren accountmanagers centraal. Wij denken graag met u mee over de beste mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Wilt u uw wagenpark inkrimpen en overstappen op milieubewuste oplossingen, zoals het openbaar vervoer of fietsen? Neem ook dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per mail bereiken op 06 – 531 135 51 of fleetsales@autohoogenboom.nl.

Auto Hoogenboom zakelijk fleet wagenparkbeheer

CASE | Hilti x Auto Hoogenboom

Hilti Nederland BV. laat zien dat milieu en innovatie hand in hand gaan. Wij mochten hen meer dan 200 elektrische auto’s leveren. Hilti is al jaren een trouwe relatie van Auto Hoogenboom.

Voor Hilti Nederland is het wagenpark de grootste pijler om de doelen binnen haar footprint te realiseren, immers in Nederland staat er geen fabriek. De uitstoot van het wagenpark heeft dus erg veel effect. Hilti besloot daarom om het gehele rijdende wagenpark in een keer in zijn geheel om te zetten naar Battery Electric Vehicle (BEV) voertuigen. De keuze voor de sales en service afdeling is komen te vallen op de ŠKODA ENYAQ iV, deze auto werd geroemd om haar ruimte en zakelijk uitstraling. Het Management Team mocht kiezen tussen een Audi Q4, ŠKODA Enyaq en Volkswagen ID.4.

Zakelijke fietsplan: Lease a Bike

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak bijzonder aantrekkelijk. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van Lease a Bike kost de uitrol van een zakelijk fietsplan samen met ons amper tijd.

Ontdek meer
fietsplan zakelijk auto hoogenboom

Zij gingen u voor

SEAT Mii Electric fleet zakelijk Maasdelta

Maasdelta Groep

Deze woningcorporatie is niet alleen bezig met het verduurzamen van de woningen, maar ook het wagenpark. Wij leveren 14 SEAT Mii electrics.

Isolatiebedrijf IJsselmonde

Wij leverde 11 elektrische ID.3 1st’s af bij isolatiebedrijf IJsselmonde. Er werd een waar feestje gemaakt van de aflevering voor de medewerkers!

Volkswagen Caddy fleet

Life Fitness

Wij hebben meerdere Volkswagen Caddy Maxi’s mogen afleveren aan Life Fitness. Deze Caddy’s worden ingezet om landelijk het onderhoud te gaan verrichten op het hoogwaardige fitnessapparatuur van Life Fitness.

Samen sparren over uw zakelijke mobiliteit?

Wij gaan graag met u in gesprek. Vul het formulier hieronder vrijblijvend in, dan nemen wij contact met u op.

Contactformulier Auto Hoogenboom Zakelijk

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.