• Auto Hoogenboom Zakelijk

    Ontdek onze uiteenlopende mobiliteitsoplossingen. Dat gaat verder dan alleen auto’s.

Onze visie op stedelijke mobiliteit

Wij van Auto Hoogenboom Zakelijk staan voor u klaar met uiteenlopende mobiliteitsoplossingen. Of u nu een personenauto of bedrijfswagen zoekt voor uzelf of uw personeel. Maar onze visie gaat verder dan dat. Wij snappen dat u als zzp’er, mkb’er of wagenparkbeheerder uw handen vol heeft en graag de meest efficiënte manier van mobiliteit wil inzetten. Bij Auto Hoogenboom bieden wij alle vormen van mobiliteit aan: 

Het allerbelangrijkste: we zorgen ervoor dat al deze mobiliteitsdiensten met elkaar communiceren. Zodat u een menukaart heeft die u aan uw medewerkers kan aanbieden. Altijd de juiste mobiliteitsvorm, op de juiste tijd en daar waar u dit wenst.

Egon Ottens
06 53 11 35 51

Rob Oorschot
06 51 44 25 98

Arjan Langendoen
06 50 67 79 37

Waar bent u naar op zoek?

Zakelijk leasen auto hoogenboom

Zakelijk leasen

Alle merken, scherpe tarieven

Ontdek meer
Bedrijfswagens auto hoogenboom zakelijk

Bedrijfswagens

Voor iedere klus een bus.

Ontdek meer
Shortlease-en-verhuur-auto-hoogenboom

Shortlease & Verhuur

Dé flexibele mobiliteitsoplossing

Ontdek meer
Fiets leasen auto hoogenboom

Lease a Bike

Ons zakelijke fietsplan

Ontdek meer

Wagenparkbeheer: persoonlijk maatwerk

Wij ontzorgen u op het gebied van wagenparkbeheer. Daarbij staat persoonlijke service van ervaren accountmanagers centraal. Wij denken graag met u mee over de beste mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Wilt u uw wagenpark inkrimpen en overstappen op milieubewuste oplossingen, zoals het openbaar vervoer of fietsen? Neem ook dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per mail bereiken op 06 – 531 135 51 of fleetsales@autohoogenboom.nl.

Auto Hoogenboom zakelijk fleet wagenparkbeheer

Deze klanten gingen u voor

Veiligheid en duurzaamheid voor Customs Support

Customs Support, partner voor douanediensten voor meer dan 30.000 bedrijven in 12 landen in Europa, adviseert bedrijven en zorgt dat goederen veilig, efficiënt en zonder gedoe of vertraging over de grenzen gaan. Door de snelle groei van het bedrijf ontstond de behoefte aan een vaste partner voor het wagenpark.

Lees meer

Jarenlange relatie met hofleverancier Van den Broek

Het Rotterdamse familiebedrijf Van den Broek BV, gespecialiseerd in baby- en kinderkleding, mag zich sinds kort Hofleverancier noemen. Auto Hoogenboom levert al jaren de auto’s voor de vertegenwoordigers. Dankzij de jarenlange relatie waren Rob Oorschot en Tony Mastrantuono van Auto Hoogenboom bij de uitreiking.

Lees meer
Yilmaz Dilek, CEO van Selecta Infratechniek in de elektrische ID.Buzz

Selecta Infratechniek denkt vooruit met de ID. Buzz

Yilmaz Dilek, CEO van Selecta Infratechniek koos heel bewust voor de elektrische ID.Buzz. Hij liet hem beletteren in zijn huisstijl, met de kleuren van Nederlandse vlag. “We willen verduurzamen en zijn zo ook alvast voorbereid te zijn op de zero-emissiezones, die in 2025 ingaat in bijna 30 steden.”

Lees meer

CASE | Hilti x Auto Hoogenboom

Voor Hilti Nederland is het wagenpark de grootste pijler om de doelen binnen haar footprint te realiseren, immers in Nederland staat er geen fabriek. De uitstoot van het wagenpark heeft dus erg veel effect. Hilti besloot daarom om het gehele rijdende wagenpark in een keer in zijn geheel om te zetten naar Battery Electric Vehicle (BEV) voertuigen. De keuze voor de sales en service afdeling viel op de ŠKODA ENYAQ iV vanwege haar ruimte en zakelijk uitstraling. Het Management Team kan voortaan kiezen tussen een Audi Q4, ŠKODA Enyaq en Volkswagen ID.4. 100% Elektrisch. Hilti Nederland BV laat zien dat milieu en innovatie hand in hand gaan.

Zakelijke fietsplan: Lease a Bike

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak bijzonder aantrekkelijk. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van Lease a Bike kost de uitrol van een zakelijk fietsplan samen met ons amper tijd.

Ontdek meer
fietsplan zakelijk auto hoogenboom

Samen sparren over uw zakelijke mobiliteit?

Wij gaan graag met u in gesprek. Vul het formulier hieronder vrijblijvend in, dan nemen wij contact met u op.

Contactformulier Auto Hoogenboom Zakelijk

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.