• Laadpaal thuis en laadpas nodig? Snel geregeld

  Auto Hoogenboom is specialist in het aanbieden van slimme laadoplossingen. Dat doen wij onder het label Powered by Hoogenboom.

Totaaloplossing: van laadpaal thuis tot zorgeloos onderweg

Uw elektrische auto is in bestelling, nu nog de laadoplossing. Bij ons vindt u naast de elektrische auto ook de oplossingen voor thuis laden. Wij helpen u graag met persoonlijk advies over welke laadpaal, ook wel een thuislader genoemd, het beste bij u past. Daarnaast verzorgen wij de hele route van schouwing tot installatie naar zorgeloos onderweg. En natuurlijk staan we klaar om alle vragen te beantwoorden over het opladen van uw elektrische auto.

Bij Powered by Hoogenboom zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van slimme laadoplossingen. Wij ontzorgen u wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken. Of het nu gaat om uw laadpas, een laadabonnement of laadpaal thuis onze specialisten staan voor u klaar.

 • Alles omtrent laden slim en snel geregeld
 • Persoonlijk advies van echte specialisten
 • Eén contactpersoon voor al uw vragen
 • Altijd een passend laadabonnement
 • Installatiedienst
 • Helder inzicht in gebruik en kosten

Heeft u interesse in de slimme laadoplossingen van Shuttel – Powered by Hoogenboom? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Powered by Hoogenboom

Ontdek de laadpalen voor thuis van Powered by Hoogenboom

Powered by Hoogenboom staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De door ons gekozen laadoplossingen van Alfen sluiten hier naadloos op aan. Deze betrouwbare en veilige laders kunnen worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. De slimme laadoplossingen van Alfen zijn ontworpen om maximale laadsnelheden te bieden terwijl het lokale stroomgebruik gewaarborgd blijft. Met het brede scala aan in-house ontwikkelingen, door de jarenlange ervaring en een product van eigen bodem kan je met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit en functionaliteit van deze laadpalen. De Alfen laadpalen zijn robuust, veilig en duurzaam.

De Alfen laadpalen zijn beschikbaar in verschillende varianten, zodat er altijd een aansluit bij je wensen en behoeften.

Laadpaal: S line

 • Maximale laadsnelheid 11 kWh
 • Load balancing via slimme meter
 • Starten/stoppen van laadsessie eenvoudig met laadpas
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Internetverbinding met onze back office

Laadpaal: Pro-line

 • Maximale laadsnelheid 11 kWh
 • Load balancing via slimme meter
 • Starten/stoppen van laadsessie eenvoudig met laadpas
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Internetverbinding met onze back office
 • Automatisch verrekenen met laadpas (ideaal voor zakelijke rijders)
 • Full colour 3,5″ kleurendisplay

Het oog wil ook wat

Met zijn moderne en robuuste uitstraling past deze laadpaal in vrijwel elk huishouden. De Alfen laadpaal is beschikbaar in neutraal wit (RAL 9016) of antraciet (RAL 7043). Daarnaast heb je de keuze uit een vaste of losse oplaadkabel van 5 of zelfs 7,5 meter. De laadpaal kan op een statief geplaatst worden of aan de wand gemonteerd. Duidelijk een laadpaal waar je blij van wordt! Neem gerust contact met ons op. Naast het bovengenoemde aanbod kunnen wij u nog meer soorten laadpalen en laadoplossingen bieden.

Alfen laadpaal: robuust, veilig en duurzaam

Vraag nu uw laadpaal voor thuis aan

Met een eigen laadstation voor de deur of op het werk, laadt u voordelig en snel uw elektrische of plug-in hybride auto op.

Laadpaal aanvragen

Altijd en overal laden: de Powered by Hoogenboom laadpas

Wel of geen eigen laadstation, met de Powered by Hoogenboom laadpas in sleutelhangervorm, kunt u bij meer dan 250.000 laadpunten in Nederland en Europa terecht. Vraag nu uw laadpas aan en start charging!

Laadpas aanvragen

In vijf eenvoudige stappen uw eigen laadoplossing

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

 1. Contact met onze adviseur

  Onze adviseur neemt contact met u op om samen te bepalen welk soort laadpunt het beste bij u past.

 2. Schouwen: check, check, dubbelcheck

  We inventariseren de status van uw meterkast en de locatie waar het laadstation gaat komen.

 3. Vrijblijvende offerte

  Na het uitzoeken van de laadpaal ontvangt u eerst van ons een duidelijke offerte met alle specificaties en voorwaarden.

 4. Ready to go? Installeren maar!

  Is ons voorstel akkoord? Dan plannen we de installatie voor u in. Uiteraard houden wij zo nodig rekening met de leverdatum van uw elektrische auto. De laadpaal is direct na installatie klaar voor gebruik.

 5. Comfortabel laden in heel Europa

  U ontvangt van ons de Powered by Hoogenboom laadpas in sleutelhangervorm waarmee u binnen Nederland en vrijwel heel Europa onbezorgd kunt laden.

Meer weten over de laadoplossingen van Powered by Hoogenboom?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek of offerte aan!

Veelgestelde vragen over categorie Elektrisch laden & laadpas

Zijn er subsidies voor laadpalen waar ik gebruik van kan maken?

Nee, op dit moment zijn er geen landelijke subsidies voor de aanschaf van een laadpaal thuis.

Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?

Een laadpunt thuis is in de meeste gevallen de goedkoopste en makkelijkste manier om uw elektrische auto op te laden. U bent met een elektrische laadpaal voor uw huis niet meer (alleen) gebonden aan openbare laadpalen. U laadt uw elektrische auto thuis eenvoudig wanneer het u het beste uitkomt en vertrekt altijd met een volle accu. 

U kunt uw auto thuis ook via het stopcontact opladen. Maar met een laadpaal is uw accu sneller vol. Een laadpaal heeft namelijk een hoger laadvermogen. Door de slimme technologie kunt u uw auto altijd opladen – ook als u tegelijkertijd de vaatwasser én wasmachine aan hebt staan.

Hoe snel gaat de installatie van een laadpaal thuis?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal thuis zo geïnstalleerd. Zo niet, dat denken we met u mee over een van de vele andere opties. Woont u in een tussenwoning met een stoep voor de deur? Dan is het bij de ene gemeente verboden om een laadpaal te plaatsen en bij de andere is het toegestaan. Vaak gelden dan bepaalde voorwaarden zoals bijvoorbeeld een verplichte kabelgoot.

Hoe ver kun je rijden met een volle accu?

Uw actieradius hangt af van de accu, rijstijl en de belasting van de auto. Het bereik van grote auto’s is gemiddeld 425 km, van middenklassers 310 km en van kleine auto’s 230 km.

Hoe laad ik een elektrische auto?

In deze video legt onze collega Annette stap voor stap alles uit over het laden van een elektrisch auto:

Alle vragen over Elektrisch laden & laadpas