Mijn Auto Hoogenboom
 • Private Lease bij Auto Hoogenboom

  In een splinternieuwe auto rijden maar niet kopen? Dan is Private Lease iets voor u. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een zelf uitgekozen nieuwe auto zonder zorgen!

  Wij bieden een ruime keuze in Volkswagens, Audi’s, SEATs en ŠKODA’s aan. Private leasen kan bij ons met een nieuw samen te stellen auto of met onze voorraad nieuw.

Private Lease is een leenconstructie voor het rijden van een nieuwe auto tegen een vaste, afgesproken prijs per maand. Het aantal jaar en aantal kilometers wat u per jaar mag rijden liggen in dit contract vastgelegd.

Na het aflopen van het Private lease contract levert u de auto weer bij ons in. U betaalt tijdens de looptijd van het contract enkel nog de brandstof voor uw auto.

Een Private Lease abonnement voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease.

Dit zit er in het maandelijkse Private Lease bedrag:

 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
 • (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst
 • Reparaties, onderhoud en vervanging van banden
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Verzekering
 • Wegenbelasting

Contact

Veelgestelde vragen over categorie Private Lease

Hoe werkt Private Lease?

In de video hieronder leggen wij u uit hoe Private Lease werkt.

Stel hier uw Private Lease samen.

Wat te doen bij schade aan uw Private Lease auto?

Bij schade vragen wij deze zo snel mogelijk te melden aan de BerijdersDesk van VWPFS.

Bij een eenzijdige schade: verzoeken wij het schadeformulier in te vullen en te versturen.

Bij een tweezijde schade: vul dan samen met de tegenpartij ter plekke én zo compleet mogelijk het ‘papieren’ Europees Schadeformulier c.q. het schadeaangifteformulier in. Vervolgens ontvangen wij graag het Europees Schadeformulier.

Voor dringende zaken als pech en schade staat de BerijdersDesk 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar via telefoonnummer (033) 454 95 55.

Schade gereden met uw Private Lease auto?

Bij schade aan de auto, zijn de reparatiekosten gedekt. Bij zelf veroorzaakte of onverhaalbare schade zal een vast bedrag in rekening worden gebracht als bijdrage aan de schadelast (het totaal aan schade). Dit wordt het ‘eigen risico’ genoemd.

Wij hanteren hiervoor een standaard bedrag van maximaal € 500,- per schade. Wanneer de reparatiekosten van de schade lager zijn dan het gekozen eigen risico brengen wij uiteraard enkel de reparatiekosten en niet het volledige eigen risico in rekening.

Voor een meerprijs per maand kan het eigen risico worden verlaagd naar € 250,- of € 125,-.

Is het ook mogelijk om een demo auto te private leasen?

Een demo auto is een jonggebruikte nieuwe auto die gebruikt wordt om mee proef te rijden. Het is niet mogelijk om op deze auto’s een Private Lease abonnement af te sluiten. Een Financial Lease constructie behoort wel tot de mogelijkheden.

Financial Lease/ Financieren is daarentegen een afkoopconstructie waarbij u per maand een deel van uw auto koopt. Aan het einde van deze looptijd is de auto dan ook echt van u. U bent zelf verantwoordelijk voor de bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekeringen en brandstof. Een financieringscontract kunt u op nieuwe en gebruikte auto’s afsluiten.

Bekijk hier onze demo auto’s.

Is Private Lease mogelijk voor Bedrijfswagens?

Nee het is niet mogelijk om een Bedrijfswagen te Private Leasen. Een soort gelijke constructie bieden we aan in de vorm van Full Operational Lease. Inclusief, Allriskdekking, wegenbelasting, banden, onderhoud en reparatie en internationale pechhulp.

Ook hierbij zit alles in de prijs inbegrepen en hoeft u alleen nog zelf te tanken.

Alle vragen over Private Lease