Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Private Lease bij Auto Hoogenboom

    Uw nieuwe auto privé leasen? Dan is Private Lease iets voor u. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een zelf uitgekozen nieuwe auto zonder zorgen.

Private Lease aanbod

Een auto leasen als particulier? Wij bieden een ruime keuze in Volkswagens, Audi’s, SEATs en ŠKODA’s aan. Private leasen kan bij ons met een nieuw samen te stellen auto maar ook met een model uit onze voorraad nieuwe auto’s. Kies het merk van uw voorkeur, selecteer uw model en vraag een Private lease offerte aan.

Volkswagen Private Lease

Volkswagen Private Lease

Ontdek alle Volkswagen modellen die u privé kunt leasen: van Volkswagen up! tot VW Tiguan.

Bekijk alle modellen
Audi Private Lease

Audi Private Lease

Ontdek alle Audi modellen die u privé kunt leasen: van Audi A1 Sportback tot Q4 e-tron.

Bekijk alle modellen
SEAT Private Lease

SEAT Private Lease

Ontdek alle SEAT modellen die u privé kunt leasen: van SEAT Mii electric tot SEAT Ateca.

Bekijk alle modellen
ŠKODA Private Lease

ŠKODA Private Lease

Ontdek alle ŠKODA modellen die u privé kunt leasen: van ŠKODA FABIA tot ŠKODA Enyaq iV.

Bekijk alle modellen
enyaq-private-lease

Actie: ŠKODA ENYAQ Privé Lease vanaf € 479,- p/m.

Met ŠKODA Private Lease en de SEPP subsidie kunt u tijdelijk extra voordelig instappen in de ruime en emissievrije SUV van ŠKODA: de ENYAQ iV. Inclusief aftrek van de SEPP subsidie rijdt u de ŠKODA ENYAQ iV 60 met Privé Lease vanaf € 479,- per maand op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar!

Ontdek actie

TIjdelijk: Private Lease Audi Deals

Tijdelijk zijn er spectaculaire aanbiedingen op onze meest populaire Audi-modellen: de Audi A1 Sportback en Audi A3 Sportback. Zo is de Audi A1 Sportback als Pro Line 25 TFSI al leverbaar vanaf € 358,- per maand. De Audi A3 Sportback is er daarnaast als Pro Line 30 TFSI vanaf € 412,- per maand. Wegenbelasting, verzekering en onderhoud zijn inbegrepen, u hoeft alleen nog te tanken! Beide tarieven zijn gebaseerd op looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Stapt u binnenkort in uw splinternieuw Audi? Bekijk snel het aanbod en vraag uw offerte aan.

Ontdek actie
Audi Private Lease deals
Volkswagen Taigo

Actie: Volkswagen Taigo Private Lease vanaf € 419,- p/m.

Met Volkswagen Private Lease rijdt u de Volkswagen Taigo vanaf € 419,- per maand (48 maanden / 10.000 km per jaar) in de aantrekkelijke Life uitvoering. Verzekeringen, wegenbelasting en APK zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken! De Volkswagen Taigo Life beschikt onder andere over LED-koplampen, 16-inch lichtmetalen velgen, een Digital Cockpit en het IQ.Drive pakket inclusief Adaptieve Cruise Control Stapt u binnenkort in een nieuwe Volkswagen Taigo?

Ontdek meer

Actie: SEAT Leon Private Lease vanaf € 399,- p/m

De nieuwe SEAT Leon is als Hatchback in combinatie met SEAT Private Lease verkrijgbaar vanaf € 399,- per maand, op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Exclusief bij Auto Hoogenboom bieden wij de SEAT Leon Sportstourer aan voor dezelfde prijs! Dat betekent dezelfde strakke looks, maar met aanzienlijk meer bagageruimte (tot 1.600 liter). Profiteren? Ontdek de Leon en vraag een proefrit aan.

Ontdek meer

Elektrische auto privé leasen?

Elektrisch rijden is de toekomst. Deze innovatie vorm van autorijden laat zien dat u geeft om duurzaamheid en het milieu. Daarnaast heeft elektrisch rijden nog meer voordelen:

  • Geen aanschafbelasting (BPM)
  • Geen wegenbelasting (MRB)
  • Minder onderhoud nodig
  • Oplaadkosten liggen ver onder de brandstofprijs

Heeft u interesse in het privé leasen van een elektrische auto? Bekijk alle elektrische modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA of ga direct naar onze voorraad elektrische auto’s.

Ontdek elektrische modellen

Wat is Private Lease en wat is er inbegrepen in het maandbedrag?

Privé leasen betekent het rijden van een nieuwe auto tegen een vaste, afgesproken prijs per maand. Het aantal jaar en aantal kilometers wat u per jaar mag rijden liggen in het contract vastgelegd. Inbegrepen in de maandelijkse kosten zijn onder andere: wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparaties. Na het aflopen van het uw contract levert u de auto weer bij ons in. U betaalt tijdens de looptijd van het contract enkel nog de brandstof voor uw auto. Een contract voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease.

Interesse in het privé leasen van een auto?

Vraag via onderstaand formulier gemakkelijk een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Private Lease aanvraag

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Veelgestelde vragen over categorie Private Lease

Hoe werkt Private Lease?

In de video hieronder leggen wij u uit hoe Private Lease werkt.

Stel hier uw Private Lease samen.

Wat te doen bij schade aan uw Private Lease auto?

Bij schade vragen wij deze zo snel mogelijk te melden aan de BerijdersDesk van VWPFS.

Bij een eenzijdige schade: verzoeken wij het schadeformulier in te vullen en te versturen.

Bij een tweezijde schade: vul dan samen met de tegenpartij ter plekke én zo compleet mogelijk het ‘papieren’ Europees Schadeformulier c.q. het schadeaangifteformulier in. Vervolgens ontvangen wij graag het Europees Schadeformulier.

Voor dringende zaken als pech en schade staat de BerijdersDesk 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar via telefoonnummer (033) 454 95 55.

Schade gereden met uw Private Lease auto?

Bij schade aan de auto, zijn de reparatiekosten gedekt. Bij zelf veroorzaakte of onverhaalbare schade zal een vast bedrag in rekening worden gebracht als bijdrage aan de schadelast (het totaal aan schade). Dit wordt het ‘eigen risico’ genoemd.

Wij hanteren hiervoor een standaard bedrag van maximaal € 500,- per schade. Wanneer de reparatiekosten van de schade lager zijn dan het gekozen eigen risico brengen wij uiteraard enkel de reparatiekosten en niet het volledige eigen risico in rekening.

Voor een meerprijs per maand kan het eigen risico worden verlaagd naar € 250,- of € 125,-.

Is het ook mogelijk om een demo auto te private leasen?

Een demo auto is een jonggebruikte nieuwe auto die gebruikt wordt om mee proef te rijden. Het is niet mogelijk om op deze auto’s een Private Lease abonnement af te sluiten. Een Financial Lease constructie behoort wel tot de mogelijkheden.

Financial Lease/ Financieren is daarentegen een afkoopconstructie waarbij u per maand een deel van uw auto koopt. Aan het einde van deze looptijd is de auto dan ook echt van u. U bent zelf verantwoordelijk voor de bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekeringen en brandstof. Een financieringscontract kunt u op nieuwe en gebruikte auto’s afsluiten.

Bekijk hier onze demo auto’s.

Is Private Lease mogelijk voor Bedrijfswagens?

Nee het is niet mogelijk om een Bedrijfswagen te Private Leasen. Een soort gelijke constructie bieden we aan in de vorm van Full Operational Lease. Inclusief, Allriskdekking, wegenbelasting, banden, onderhoud en reparatie en internationale pechhulp.

Ook hierbij zit alles in de prijs inbegrepen en hoeft u alleen nog zelf te tanken.

Alle vragen over Private Lease