Vervangend vervoer bij Auto Hoogenboom

Vervangend Vervoer Auto Hoogenboom

Mobiliteit tijdens onderhoud

Voor als je niet kunt of wilt wachten tot je auto gereed is bieden wij diverse vormen van vervangend vervoer. Daarmee ben je altijd verzekerd van mobiliteit. In de online planner kun je aangeven waarvan je gebruik wil maken. We bieden ook enkele alternatieven voor tijdens het onderhoud aan je auto.

Onderstaande tarieven gelden voor particuliere berijders. De dagtarieven zijn inclusief 100km benzine of 110km diesel. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor verhuur geldt een eigen risico, informeer hiervoor bij de service adviseur.

Let op: de beschikbaarheid van het vervangend vervoer verschilt per vestiging, houd hier rekening mee!


Auto

Kosten per dag

ŠKODA Citigo

€25

ŠKODA Fabia

€35

Audi A1

€45

Volkswagen Up!

€45

ŠKODA Octavia

€47,50

Audi A3

€50

ŠKODA Superb

€52,50

Volkswagen Polo

€55

Audi A4

€60

Volkswagen Golf

€60

Volkswagen Golf variant

€65

Volkswagen Passat

€80

Audi A6

€100

Let op: Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

Alternatieven voor vervangend vervoer

Klantentaxi

Je kunt gebruik maken van de klantentaxi wanneer je auto bij Auto Hoogenboom in de werkplaats komt. - Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, wel gewenst.

  • Je kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of je hier gebruik van wilt maken.
  • De klantentaxi rijdt van opening tot 10.00 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur.
  • De klantentaxi rijdt alleen in de omgeving van de vestiging. Hierdoor verschilt het wegbrenggebied per vestiging.

Wachtruimte

Heb je geen vervangend vervoer nodig? In onze vestigingen is het aangenaam toeven als je op onderhoud of reparatie van je auto wacht. Natuurlijk is er koffie en kun je terwijl je wacht één van de ochtendkranten lezen of naar het (ontbijt)nieuws kijken. Daarnaast bieden wij op al onze vestigingen gratis WiFi en stroompunten. Daarmee is werken op locatie voor iedereen mogelijk. Bij het maken van een afspraak kun je aangeven of u in onze vestiging wilt wachten.

Haal- en brengservice

Naast de klantentaxi heeft Auto Hoogenboom ook een Haal- & Brengservice voor je auto. Hierdoor is het mogelijk je auto voor een beurt thuis of op de werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt hij dan netjes weer bij je bezorgd. Er zijn mogelijk kosten verbonden aan deze dienst. De voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van je locatie of mogelijk leasecontract. Informeer daarom bij je service adviseur wat de Haal- & Brengservice voor je kan betekenen.

Volkswagen Up