APK voor Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens

Apk Audi Volkswagen Seat Skoda Bedrijfswagens

Sommige dingen in het leven moeten gewoon. Eén van die dingen is de APK. De Algemene Periodieke Keuring is nu eenmaal wettelijk verplicht. Niet zonder reden. Het zorgt voor de verhoging van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. De leeftijd van uw auto en de brandstofsoort bepalen de regelmaat. Wanneer moet u weer langs?

Tijdens een APK worden alle zaken nagekeken die ervoor zorgen dat u zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Het gaat dus om wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaat, uitlaatgassen, vergrendeling, voorruit, autogordels, spiegels en claxon

APK nu voor €30

Auto Hoogenboom heeft nu tijdelijk een extra voordelig aanbod. Voor voertuigen met een benzine- of dieselmotor betaal je slechts € 30,- incl. BTW* voor een APK. Plan je afspraak direct >

Je kunt je auto tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.

Tip: Plan je APK tegelijk in met een grote beurt of jaarbeurt. Dan is de APK namelijk gratis! Dat scheelt je dus tijd én geld. Enkel de afmeldkosten a € 4,35 zijn verplicht.

Apk Rotterdam

Wat houdt de APK in?

APK bij een Auto Hoogenboom vestiging doen voeren we APK uit voor Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. De APK is inclusief EOBD scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring. De prijs geldt voor auto's met zowel benzine- als dieselmotoren.

Direct een APK afspraak inplannen?
Maak direct een afspraak