Emoe Latuni van Latuni Autorestyling gaat maar liefst 55.000 kilometer per jaar rijden in deze fraaie, 100% elektrische ID.Buzz.
“Het is toch schoner rijden en hiermee geef ik het goede voorbeeld”

Auto Hoogenboom levert bijzondere ID.Buzz aan Latuni Autorestyling

Afgelopen week leverde Martijn Tuithof, verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens bij Auto Hoogenboom deze prachtige ID.Buzz af aan Emoe Latuni van Latuni Autorestyling.
“Iedereen in ons bedrijf kent de heer Latuni”, aldus Martijn Tuithof. “Hij is al jaren klant bij Auto Hoogenboom, maar ook als auto restyler bij ons bedrijf betrokken. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten, spotrepair genaamd. Deze techniek wordt bijvoorbeeld bij het herstellen van hagelschade gebruikt, maar ook dagelijks bij de meest uiteenlopende kleine deukjes.”

Martijn Tuithof levert Volkswagen ID.Buzz aan Latuni Autorestyling
Martijn Tuithof (links) van Auto Hoogenboom levert deze fraaie ID.Buzz aan Emoe Latuni (rechts) van Latuni Autorestyling

Wat maakt deze ID.Buzz bijzonder?

Zoals op de foto te zien is, is het een echte eyecatcher. Bijna alle ID.Buzz cargo’s worden voorzien van reclame uitingen, maar deze heeft dat niet. Toch is ook deze ID.Buzz ‘klantspecifiek’ besteld.
Emoe Latuni: “Mijn bus is in de kleuren van mijn grote hobby, de Harley Davidson. Vandaar de oranje striping op de zwarte bus. De ID.Buzz is een geweldige auto en ik vind het resultaat heel mooi geworden”.
Martijn: “Het is echt opvallend en heel fraai. Een bijzondere bus om af te leveren. Maar deze ID.Buzz is óók bijzonder op een andere manier. Hij is 100% elektrisch en gaat maar liefst 55.000 km per jaar rijden. De vele kilometers die de heer Latuni voor het werk rijdt, weerhouden hem niet om elektrisch te rijden”. “Het is toch schoner rijden en hiermee geef ik het goede voorbeeld. Bovendien rijdt het fantastisch”, aldus Latuni.

Ook interesse in de ID. Buzz cargo?

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is een waardige opvolger van de multifunctionele T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

Ontdek de ID. Buzz cargo