Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • De Volkswagen ID. Buzz Cargo. De elektrische bestelbus van Volkswagen.

    De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is een waardige opvolger van de multifunctionele T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

De Volkswagen ID. Buzz Cargo: iconisch elektrisch rijden

De Volkswagen ID. Buzz Cargo is de nieuwe elektrische T1 van Volkswagen Bedrijfswagens. Ondanks zijn futuristische eigenschappen is in de nieuwe microbus de oude T1 nog steeds te herkennen. Zo zijn de neus met het grote Volkswagen logo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, overgenomen van de klassieker. De Volkswagen ID. Buzz Cargo heeft een ruim en praktisch interieur en komt er als gezinsbus (ID.Buzz) en als bestelbus (ID.Buzz Cargo). Het compacte design maakt hem ideaal voor in de stad. De nieuwe Volkswagen ID. Buzz Cargo wordt op 9 maart 2022 onthuld, wij verwachten hem in september 2022 in onze showrooms. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

ID.Buzz elektrische Bedrijfswagen

Actieradius Volkswagen ID. Buzz Cargo tot 400 kilometer* (WLTP)

Dankzij de twee elektromotoren heeft de ID. Buzz Cargo maar liefst 374 pk. Hierdoor behaalt hij in 5 seconden een snelheid van 100 km/h. De actieradius bedraagt maximaal 400 kilometer* (WLTP). Ideaal voor bijvoorbeeld pakketbezorgers, een ware revolutie voor de bedrijfswagensector. Daarnaast is elektrisch rijden ook milieuvriendelijk. Steeds meer worden vervuilende bestelbussen uit de stad geweerd. Zo voert de stad Rotterdam vanaf 2025 emissievrije stadslogistiek in en worden nieuwe bedrijfswagens met traditionele verbrandingsmotor niet meer toegelaten tot de binnenstad. De 100% elektrische Volkswagen ID.Buzz Cargo is de perfecte oplossing!

ID.Switch: lease nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1 en stap kosteloos over naar de ID.Buzz Cargo

Kunt u niet wachten op de ID. Buzz omdat u nu een nieuwe bus nodig heeft? Kies dan voor ID. Switch. U least dan eerst een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en stap later kosteloos over naar de ID. Buzz. U bepaalt zelf óf en wanneer u overstapt. Ondertussen geniet u van uw nieuwe Volkswagen Caddy of Transporter. Overstappen is al mogelijk vanaf € 379,- ex. BTW per maand (inclusief achteraf te ontvangen overstapkorting) op basis van de Volkswagen Caddy Cargo 55 kW in combinatie met een operational lease contract van minimaal 12 maanden.

Ontdek alle innovaties van de ID. Buzz Cargo

Wist u dat u met de Volkswagen ID. Buzz Cargo dankzij het zonnedak rechtstreeks op de energie van de zon kunt rijden? Slimme duurzaamheid op een totaal nieuw niveau. Ook is de nieuwe microbus al voorbereid op autonoom rijden. Wij vertellen u graag meer hierover. Net als de andere Volkswagen ID. modellen, is ook dit model op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de accupakketten in de vloer van de auto/bus weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte. Smalle straten in de stad? Dankzij zijn kleinere elektrische motor en bredere wielbasis beschikt de nieuwe microbus over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Wilt u meer weten over de slimme innovaties, zoals bijvoorbeeld het flexibele interieur, de stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality én over de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model? Laat dan uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte.

Op de hoogte blijven van de ID. Buzz Cargo?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan houden wij u op de hoogte van de Volkswagen ID. Buzz Cargo!

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

* Theoretische maximale actieradius volgens de WLTP test-systematiek. Getoonde afbeeldingen en informatie van de ID. Buzz zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische bus? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom
Ik heb interesse