• De Volkswagen ID. Buzz Cargo. De elektrische bestelbus van Volkswagen.

    De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is een waardige opvolger van de multifunctionele T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

De Volkswagen ID. Buzz Cargo: highlights

ID. Buzz
Een herkenbaar Volkswagen design

Denkt u bij het zien van de Volkswagen ID.Buzz Cargo: ‘die heb ik eerder gezien?’ Dat kan kloppen! Het design van de ID.Buzz Cargo is namelijk gebaseerd op de iconische T1 bus.

ID. Buzz Cargo interieur
Autonoom rijden

De ID. Buzz beschikt over de allernieuwste versie van ‘Travel Assist’, waarmee hij gedeeltelijk autonoom kan rijden door gebruik te maken van zwermdata. Als zwermdata beschikbaar is, heeft de ‘Travel Assist with Crowd-sourced Data’ functie slechts één herkenbare rijbaangrens nodig om de auto binnen de rijbaan te houden, bijvoorbeeld op landwegen zonder middenmarkeringen.

ID, Buzz laadruimte
Laadruimte

De ID. Buzz Cargo is er met twee of drie zitplaatsen voorin. Met een laadvermogen van 650 kg heeft de ID. Buzz Cargo een laadvolume van 3,9 kuub, goed voor bijvoorbeeld twee europallets. Daarnaast heeft hij een trekvermogen tot 1.000 kg.

ID. Buzz Cargo
Altijd en overal laden

Met de ID. Buzz rijd je niet alleen klimaatbewust, maar ook flexibeler. Waar je vroeger speciaal naar een tankstation moest om te tanken, laad je de ID. Buzz wanneer je ’m toch niet gebruikt. Bij het laadpunt op je werk, bij je werknemers voor deur, in een parkeergarage, langs de snelweg. Met een snellader is de batterij binnen 30 minuten al voor 80% opgeladen.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Wist u dat…

… de Volkswagen Bedrijfswagen ID. Buzz Cargo er ook is als personenwagen variant? Ontdek hier de ID. Buzz.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Elektrisch rijden met de Volkswagen ID. Buzz Cargo

De ID. Buzz is gebaseerd op het modulaire MEB-platform (Modulare E-Antriebs Baukasten) van de Volkswagen Groep. In de ID. Buzz wordt het platform gecombineerd met een 77 kWh accupakket dat een 205 PK sterke elektromotor met maximaal 310 Nm aan koppel al vanuit stilstand tussen de achterwielen van vermogen voorziet. De topsnelheid is begrensd op 145 km/u. Aan een laadpaal wordt het accupakket opgeladen met een vermogen van 11kW. De ID. Buzz kan snelladen met een maximum laadvermogen van 170 kW. In 30 minuten is het accupakket weer van 5-80% opgeladen. De precieze actieradius is nog niet officieel bekendgemaakt, maar we kunnen wel vertellen dat dit ten minste 400 km is.

De ID. Buzz is bestelbaar en staat vanaf nu in onze showrooms, klaar voor een proefrit!

De Volkswagen ID. Buzz Cargo Leasen?

Financieren, kopen of leasen? De keuze is aan u. Wij helpen u graag op weg. Ook wanneer u vragen heeft over onderhoud, flexibiliteit, fiscaliteit en duurzaamheid.
Operational lease biedt u extra zekerheid en gemak. Onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn verwerkt in een vast maandbedrag. Tijdelijk is het operational lease tarief voor de ID. Buzz Cargo slechts v.a. € 729,- p/m!

Ontdek de actie!

Voordelen van operational leasen bij Auto Hoogenboom Lease

  • Rijden in een splinternieuwe bedrijfswagen
  • Vast bedrag per maand
  • Stel zelf uw ideale bedrijfswagen samen
  • Altijd vertrouwd onderweg
  • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Bekijk onze ID. Buzz Cargo voorraad

Ontdek alle innovaties van de ID. Buzz Cargo

Net als de andere Volkswagen ID. modellen, is ook dit model op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de accupakketten in de vloer van de auto/bus weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte. Smalle straten in de stad? Dankzij zijn kleinere elektrische motor en bredere wielbasis beschikt de nieuwe microbus over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Wilt u meer weten over de slimme innovaties, zoals bijvoorbeeld het flexibele interieur, de stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality én over de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model? Laat dan uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte.

De ID. Buzz is vanaf nu te bestellen en arriveert dit jaar nog in onze showroom.

Maatwerkoplossing ID. Buzz Cargo

Zijn er duurzame en toekomstgerichte oplossingen nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden? Volkswagen Bedrijfswagens biedt nu voor de ID. Buzz Cargo carrosseriebouw op maat. Op deze manier rijdt u binnenkort in uw ideale elektrische bedrijfswagen. De ID. Buzz Cargo is nu verkrijgbaar met een gesloten of open laadbak.

ID. Buzz Cargo gesloten laadbak
gekantelde id.buzz cargo
Id. buzz cargo open laadbak

Op de hoogte blijven van de ID. Buzz Cargo?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan houden wij u op de hoogte van de Volkswagen ID. Buzz Cargo!

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

* Theoretische maximale actieradius volgens de WLTP test-systematiek. Getoonde afbeeldingen en informatie van de ID. Buzz zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische bus? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom