• Financial Lease bij Auto Hoogenboom Lease

    Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil bieden wij bij Auto Hoogenboom Financial Lease aan. Hierdoor rijdt u snel weg in een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand.

Wat is financial lease?

U wilt een zakelijke leasevorm waarmee u een auto kunt aanschaffen voor uw bedrijf. Hier komt Financial lease om de hoek kijken. Via Financial leasen wordt de prijs van de auto gefinancierd door de bank alleen bent u als koper wel gelijk de eigenaar van de auto. Dit houdt in dat u de auto niet in een keer hoeft af te rekenen maar dit verdeeld over maanden kunt doen. Zo blijft er geld over voor andere zaken die u belangrijk vindt en uw bedrijf verder helpen groeien.

Bekijk de voorraad

De voordelen van Financial Lease:

  • Een auto kopen zonder in een keer te betalen
  • Fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek.
  • Lagere maandbedragen door slim gebruik van de slottermijn.
  • Gemakkelijk geregeld bij Auto Hoogenboom Lease.
  • Flexibele autofinanciering, afgestemd op uw wensen.
  • U bent direct economisch eigenaar

Hoe werkt financial lease?

Met Financial Lease sluit u dus een financiering af voor een nieuwe auto of occasion tegen een vast bedrag per maand. De fiscale voordelen van Financial Lease zijn onder andere dat u kunt profiteren van investeringsaftrek en renteaftrek. De auto of auto’s komen bij u op de balans te staan en door het vooraf afstemmen van een voor u passende slottermijn heeft u lagere maandlasten.

U koopt met Financial Lease dus een auto op afbetaling. Dit kunt u vergelijken met het aanschaffen van een woning. Hier sluit u een hypotheek af en bent u gelijk de eigenaar van het huis. Het huis blijft, totdat deze is afbetaald, als onderpand bij de bank. Zo werkt het ook voor het Financial Leasen van een auto.

Contact opnemen
SEAT Leon Rotterdam plug-in hybride rotterdam
Financial Lease

Wat is de ‘slottermijn’?

Bij een gewone financiering betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. Financial Lease bij Auto Hoogenboom is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda. Daarom kunt u in uw contract een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende auto

Wat is het voordeel van de slottermijn?

Door de slottermijn betaalt u alleen de waardevermindering van de auto(‘s) in de periode dat u erin rijdt en wordt er niet naar nul afgeschreven tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl uw auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten.

Offerte aanvragen