Kom jij werken bij Auto Hoogenboom?

Wil je onderdeel uitmaken van het leukste automotive bedrijf in de regio Rotterdam-Rijnmond? Grijp deze kans en kom werken bij Auto Hoogenboom. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

✔️ Gezellige en gemotiveerde collega’s
✔️ Opleidings- en cursusmogelijkheden
✔️ Leuke teamuitjes
✔️ Uitdagende transitie naar elektrische auto’s

Heb je vragen met betrekking tot het werken bij Auto Hoogenboom? Neem dan contact met ons op via personeelszaken@autohoogenboom.nl of bel naar 010 – 410 56 00.

Uitgelichte vacatures

Chef Werkplaats

40 uur

Rotterdam Noord (Autostrada)

Ontdek meer

Mobiele Ruitspecialist

40 uur

Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen (mobiel)

Ontdek meer

CUPRA Specialist

40 uur

Rotterdam (CUPRA City Garage)

Ontdek meer
Bekijk alle vacatures
Monteur vacatures auto werkplaats aftersales rotterdam

Hey, monteur (in opleiding)!

Wil jij, als monteur (in opleiding), meer weten over het werken bij Auto Hoogenboom? Verschillende technische collega’s vertellen over het werken bij Auto Hoogenboom. Zo praten we over de sfeer, doorgroeimogelijkheden en meer! Bovendien ontdek je hier alle aftersales vacatures en lees je meer over werken & leren.

Ontdek meer
Werken bij Auto Hoogenboom Rotterdam

Auto Hoogenboom heeft mij de kans gegeven om door te groeien. Zeven jaar geleden ben ik begonnen als Salesmedewerker Audi en intussen coördineer ik het Outlet Center in Spijkenisse dat ik zelf heb mogen opzetten.

Emiel Wagemakers – Coördinator Outlet Center 

Auto Hoogenboom als werkgever

Bij Auto Hoogenboom ga je werken voor de bekendste automotive merken van Nederland: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA en Audi RS. Samen met je enthousiaste collega’s werk je iedere dag aan mooie uitdagingen. Auto Hoogenboom is een officiële merkdealer met PON als moederbedrijf. PON is de nummer 1-auto-importeur van Nederland met ruim 12.000 medewerkers in 36 landen. Dit heeft voor jou als voordeel dat je veel groeimogelijkheden hebt, zowel in je functie, als persoonlijk door de Pon Academy. Door onze collega’s cursus- en opleidingsmogelijkheden te bieden tillen we onze kennis en kunde naar een hoger niveau, en daar pluk jij en plukken wij als organisatie de vruchten van. 

Werken bij Auto Hoogenboom vacatures automotive Rotterdam

Hier staan wij voor

Samen automotive vacatures rotterdam

Samen voor het beste resultaat

Bij Auto Hoogenboom zijn we een team en gaan we samen voor het beste resultaat. Werk samen met verschillende afdelingen en houd de team spirit erin met leuke teamuitjes!

Gedreven vakmanschap

Het beste uit jezelf halen. Dat doen we samen. Zo bieden we jou verschillende opleiding- en cursusmogelijkheden en bieden wij alle benodigdheden die jij nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te verrichten.

Blijven innoveren

Nu er een verschuiving van verbrandings- naar elektromotoren plaatsvindt is er geen ontkomen aan (grote) veranderingen. Ook worden auto’s steeds digitaler. Naast deze automotive verschuivingen, zijn wij continue bezig met het verbeteren van onze manier van werken, het motiveren van collega’s en het completer maken van onze dienstverlening

Werken bij auto hoogenboom rotterdam autyomtoive

Ik ben al vanaf mijn zestiende werkzaam bij Auto Hoogenboom. Ik ben begonnen als leerling autospuiter. Nadat ik dit had afgerond heb ik tevens mijn auto schadehersteller diploma behaald. Tot voor kort werkte ik als eerste auto schadehersteller en mag ik mij nu Werkplaatschef van de schade afdeling in Rotterdam noemen. 

Mario van Nieuwpoort – Werkplaatschef

Sollicitatie proces auto hoogenboom

Zullen we kennismaken?

Wil je meer te weten komen over de functie en ons bedrijf voordat je gaat solliciteren? Dat snappen wij helemaal! Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we telefonisch contact met je op.

Kennismakingsformulier

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Onze vestigingen. Jouw nieuwe werkplek.