Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom

Kom jij werken bij Auto Hoogenboom?

Wil je onderdeel uitmaken van het leukste en één van de meest belangrijkste automotive bedrijf in de belangrijkste economische regio van Nederland: Rotterdam-Rijnmond? Grijp deze kans en kom werken bij Auto Hoogenboom. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

✔️ Gezellige en gemotiveerde collega’s

✔️ Opleidings- en cursusmogelijkheden

✔️ Leuke teamuitjes

✔️ Uitdagende transitie naar elektrische auto’s

Heb je vragen met betrekking tot het werken bij Auto Hoogenboom? Neem dan contact met ons op via personeelszaken@autohoogenboom.nl of bel naar 010 – 410 56 00.

Uitgelichte vacatures

Werkplaats

Eerste Autotechnicus

Fulltime – 40 uur

Spijkenisse

Kantoor

HR Business Partner

32 – 40 uur

Rotterdam

Showroom

Verkoopadviseur Volkswagen

Fulltime – 40 uur

Rotterdam

Bekijk alle vacatures
Werken bij Auto Hoogenboom Rotterdam

Auto Hoogenboom heeft mij de kans gegeven om door te groeien. Zeven jaar geleden ben ik begonnen als Salesmedewerker Audi en intussen coördineer ik het Outlet Center in Spijkenisse dat ik zelf heb mogen opzetten.

Emiel Wagenmakers – Coördinator Outlet Center 

Auto Hoogenboom als werkgever

Bij Auto Hoogenboom ga je werken voor de bekendste automotive merken van Nederland: Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA. Samen met je enthousiaste collega’s werk je iedere dag aan mooie uitdagingen. Auto Hoogenboom is een officiële merkdealer met PON als moederbedrijf. PON is de nummer 1-auto-importeur van Nederland met ruim 12.000 medewerkers in 36 landen. Dit heeft voor jou als voordeel dat je veel groeimogelijkheden hebt, zowel in je functie, als persoonlijk door de Pon Academy. Door onze collega’s cursus- en opleidingsmogelijkheden te bieden tillen we onze kennis en kunde naar een hoger niveau, en daar pluk jij en plukken wij als organisatie de vruchten van. 

Werken bij Auto Hoogenboom vacatures automotive Rotterdam

Zullen we kennismaken?

Wil je meer te weten komen over de functie en ons bedrijf voordat je gaat solliciteren? Dat snappen wij helemaal! Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we snel contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsformulier

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Hier staan wij voor

Samen automotive vacatures rotterdam

Samen voor het beste resultaat

Bij Auto Hoogenboom zijn we een team en gaan we samen voor het beste resultaat. Werk samen met verschillende afdelingen en houd de team spirit erin met leuke teamuitjes!

Gedreven vakmanschap

Het beste uit jezelf halen. Dat doen we samen. Zo bieden we jou verschillende opleiding- en cursusmogelijkheden en bieden wij alle benodigdheden die jij nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te verrichten.

Blijven innoveren

Nu er een verschuiving van verbrandings- naar elektromotoren plaatsvindt is er geen ontkomen aan (grote) veranderingen. Ook worden auto’s steeds digitaler. Naast deze automotive verschuivingen, zijn wij continue bezig met het verbeteren van onze manier van werken, het motiveren van collega’s en het completer maken van onze dienstverlening

Werken bij auto hoogenboom rotterdam autyomtoive

Ik ben al vanaf mijn zestiende werkzaam bij Auto Hoogenboom. Ik ben begonnen als leerling autospuiter. Nadat ik dit had afgerond heb ik tevens mijn auto schadehersteller diploma behaald. Tot voor kort werkte ik als eerste auto schadehersteller en mag ik mij nu Werkplaatschef van de schade afdeling in Rotterdam noemen. 

Mario van Nieuwpoort – Werkplaatschef

Sollicitatie proces auto hoogenboom

Onze vestigingen. Jouw nieuwe werkplek.