Even voorstellen

Wij willen ons graag even voorstellen! Auto Hoogenboom bestaat al ruim 80 jaar en is een bedrijf met flinke ambities! Het draait allang niet meer alleen om het verkopen en onderhouden van auto’s. Wij leveren alles op het gebied van mobiliteit en zijn overal in de regio Rotterdam Rijnmond vertegenwoordigd.

Altijd in beweging

Auto Hoogenboom is een werkgever die werkt met topmerken, duurzaamheid actief omarmt en in jou investeert en mooie kansen biedt. Dat verbindt ons.

Ontwikkel je zelf

Al onze collega’s, van elk niveau en elke leeftijd, kunnen bij ons verder leren. On the job, van elkaar, maar ook door modeltrainingen bij ons of de importeur en door studies en cursussen. Je maakt samen met je leidinggevende een persoonlijk opleidingsplan. Zo sta je zelf aan het roer van jouw carrière.

Doorgroeimogelijkheden

Door de omvang van ons bedrijf bieden wij iedereen die dat wilt doorgroeimogelijkheden. De ene collega wilt zich breder oriënteren, de ander wilt zich specialiseren of leiding geven.

Onze voordelen

Werken bij Auto Hoogenboom biedt tal van voordelen. Goede arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheid tot parttime werken. Een uitstekende overwerkregeling. Voordelig een nieuwe of gebruikte auto kopen? Als monteur klussen aan je eigen auto? Dat kan allemaal bij ons. En misschien het belangrijkste: we bieden je een fijne werkplek, met goed gereedschap en leuke collega’s, de VRIJMIBO en personeelsuitjes.

Auto Hoogenboom, dé merkdealer van Rotterdam Rijnmond

  • Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA en Audi RS
  • Groot Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen
  • 2 schadeherstelbedrijven voor alle merken
  • 13 sales en/of service locaties
  • 1 merkonafhankelijke leasemaatschappij
  • 1 grootzakelijke fleetsalesafdeling
  • Auto Hoogenboom is onderdeel van Pon, een wereldwijde organisatie van prachtige merken.

Wil je onderdeel uitmaken van het leukste automotive bedrijf in de regio Rotterdam-Rijnmond? Grijp deze kans en kom werken bij Auto Hoogenboom.

Bekijk alle vacatures

Zullen we kennismaken?

Wil je meer te weten komen over de functie en ons bedrijf voordat je gaat solliciteren? Dat snappen wij helemaal! Tijdens de telefonische kennismaking gaan we met je in gesprek over jouw wensen, zoals wat je zoekt in een baan. Daarnaast vertellen wij wat over onszelf. Op deze manier weet je al vóór je solliciteert of wij een match zijn.

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we telefonisch contact met je op.

Kennismakingsformulier

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Onze vestigingen. Jouw nieuwe werkplek.