Contact opnemen

Aftersales vacatures

Ben jij monteur, schadehersteller of service adviseur en op zoek naar een nieuwe baan in een uitdagende markt en met een gezellig team? Bekijk dan onze Aftersales vacatures. Wij zien je sollicitatie graag verschijnen.

Bekijk alle vacatures

Natuurlijk mag je onze HR-afdeling ook gelijk een belletje geven. Wij zitten voor je klaar! Bel ons via 010 – 410 56 21.

Kom bij ons werken! | Ontdek de Aftersales vacatures

Monteurs aftersales vacature overzicht

Werkplaats (11)

Wij hebben diverse technische vacatures open staan en zoeken collega’s voor verschillende locaties. Word jij onze nieuwste Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda collega?

Werkplaats vacatures
Service adviseurs aftersales vacature overzicht

Service / Parts (1)

Sta jij onze klanten te woord wanneer zij onderhoud nodig hebben? Of voorzie jij klanten en monteurs van onderdelen via ons magazijn? Ontdek onze Service / Parts vacatures en solliciteer.

Service vacatures
Schadehersteller Aftersales vacature overzicht

Schade (5)

Wij hebben een schadeherstelbedrijf in Rotterdam en een in Spijkenisse. Word jij Schadespecialist of adviseur bij Auto Hoogenboom?

Schade vacatures

Verhalen van onze medewerkers

Werken bij Auto Hoogenboom doe je in een team met echte vakmensen. Elke dag werken er ruim 300 medewerkers aan hetzelfde doel: De duurzame mobiliteitsaanbieder van regio Rotterdam-Rijnmond zijn. Belangrijk hierbij is dat we werken met veel plezier en samen resultaten boeken! We werken op diverse locaties in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse. Wil je werken in een groot of juist kleiner team, als monteur, technisch specialist of service adviseur? Wij hebben de perfecte plek voor jou. Lees hieronder hoe onze medewerkers het bij Auto Hoogenboom vinden.

Eerste autotechnicus

Jesse Schuiten

Functie: Eerste Autotechnicus
Locatie: SEAT/Škoda in Rotterdam

“Wat ik echt leuk vind bij Auto Hoogenboom is de diversiteit. Je krijgt hier echt van alle soorten auto’s langs in de werkplaats. Van jong naar oud van elektrisch tot ouderwets.”

Ik vertel je graag meer!
Leerling eerste autotechnicus

Cynthia van den Heuvel

Functie: Leerling Eerste Autotechnicus
Locatie: Vlaardingen

“Ik ben begonnen als leerling eerste autotechnicus en ben nu leerling technisch specialist en nu heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar plaatsvervangend voorvrouw!”

Bekijk mijn video
Leerling eerste autotechnicus

Yakup Lale

Functie: Leerling Eerste Autotechnicus
Locatie: Autostrada (Rotterdam-Noord)

“Vooral de PON Academy sprak mij heel er aan want ze bieden opleidingen aan die andere niet aanbieden en ik vind het heel mooi om daar deel van uit te maken.”

Bekijk mijn complete video

Van solliciteren naar aan de slag in 4 stappen!

Solliciteren bij Auto Hoogenboom is super simpel. Kies de vacature die het beste bij jou past en solliciteer door het invullen van het sollicitatieformulier of door het sturen van een mail. Bellen mag ook! 010 – 410 56 21. Pas je bij ons? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Is het een match? Dan ontvang je van ons een aantrekkelijk aanbod en ga je zo snel mogelijk bij ons aan de slag. Zien we jouw sollicitatie snel?

sollicitatieprocedure

Sollicitatieformulier Aftersales Vacatures

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Upload hier jouw CV.
  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Upload hier jouw motivatiebrief.

Kom werken bij een van onze vestigingen!

  • Hoor als eerste alles over onze nieuwe modellen, actuele acties en meer. Ontvang max. 2x per maand onze nieuwsberichten in uw mailbox.