• Uw auto verzekeren?

    Voor iedere portemonnee een autoverzekering

Autoverzekering afsluiten bij Auto Hoogenboom

Of u nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor uw occasion of een zeer complete all risk verzekering voor uw  nieuwe auto. Bij Auto Hoogenboom is er voor iedere portemonnee een verzekering. Met de kilometers die u (dagelijks) maakt wilt u er zeker van zijn dat u goed verzekerd bent, als er iets gebeurt met uw auto. Wij berekenen samen met u de autoverzekering en kunnen hem meteen afsluiten. Zo heeft u geen zorgen en alles onder één dak geregeld bij Auto Hoogenboom.

U bent verzekerd van:

  • Persoonlijke service en volledig ontzorgd
  • 3 jaar aanschafwaardegarantie
  • Geen eigen risico bij schadeherstel
  • 1x per jaar schadeclaim zonder terugval in korting
  • Inclusief vervangend vervoer

Vraag uw verkoopadviseur om meer informatie.

Vergelijk de autoverzekering per merk

Kies het merk van uw auto en bereken direct uw premie.

Veelgestelde vragen over categorie Autoverzekering

Hoe lang moet ik allrisk verzekeren?

Uw auto kunt u het beste all risk verzekeren tot deze de leeftijd van 6 jaar bereikt. Dit adviseren wij, omdat de autowaarde dan nog hoog is, waardoor de kosten bij een eventuele reparatie ook vrij hoog kunnen uitvallen. Vanaf 6 jaar kunt u ervoor kiezen om de dekking om te zetten van all risk naar WA beperkt casco. De auto wordt jaarlijks minder waard.

Wat heb ik nodig om een autoverzekering af te sluiten?

Om uw autoverzekering af te sluiten heeft u het aantal schadevrije jaren nodig. Op huidige polis of de factuur kunt u het aantal schadevrije jaren dat u tot nu toe opgebouwd hebt terugvinden. Verder heeft u nodig: het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, de meldcode, uw kenteken en persoonlijke gegevens zoals uw adres en geboortedatum.

Wat is de meldcode?

De meldcode bestaat uit de laatste 4 cijfers van het chassisnummer. Dat nummer staat op het kentekenbewijs of -card en op het tenaamstellingsverslag. Heeft u nog geen kentekenbewijs? Neem dan contact op met de verkoopadviseur om de meldcode op te vragen. Die code gebruiken we om uw auto aan te melden bij de RDW. Zij controleren of geregistreerde auto’s ook zijn verzekerd.

Wat is een nieuwwaarderegeling?

Met de nieuwwaarderegeling krijgt u bij diefstal of total loss een bedrag vergoed dat hoog genoeg is om dezelfde auto nieuw te kopen. U krijgt dan de nieuwwaarde van de auto vergoed. Bij ons krijgt u standaard 1 jaar nieuwwaarde garantie bij uw All Risk verzekering. Deze is naar uw wens te verlengen tot 3 of 5 jaar.

Wat is de dagwaarde van een auto?

De dagwaarde is de waarde van uw auto vlak voordat deze werd gestolen of total loss werd verklaard. Bekijk zelf via de ANWB Koerslijst wat uw auto waard is.

Alle vragen over Autoverzekering

Interesse in onze auto verzekering?

Heeft u interesse in deze aantrekkelijke verzekering of heeft u nog vragen? Laat dan via onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Bekijk ons privacybeleid

Ontdek alle Auto Hoogenboom vestigingen