• Over Auto Hoogenboom

    Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn wij onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel.

Dit is Auto Hoogenboom:

Bij Auto Hoogenboom staan wij voor u klaar om alles te kunnen doen voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA en Audi RS. Naast de verkoop van deze auto’s kunt u bij ons ook terecht voor alle soorten financiering, zowel particulier als zakelijk. Wij beschikken over twee schadeherstelbedrijven, voor alle merken auto’s. Een Outlet Center in Spijkenisse en een Occasion Center in Vlaardingen.

Problemen met uw zakelijke auto? Met onze eigen verhuurvloot hebben wij altijd passend vervangend vervoer. Kortom, Auto Hoogenboom biedt u een totale mobiliteitsoplossing en heeft altijd een locatie bij u in de buurt.

✔ Dé merkdealer van Rotterdam Rijnmond

✔ Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA en Audi RS

✔ Groot Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen

✔ 2 schadeherstelbedrijven voor alle merken

✔ 13 sales en/of service locaties

✔ 1 merkonafhankelijke leasemaatschappij

✔ 1 grootzakelijke fleetsalesafdeling

Geschiedenis Auto Hoogenboom

Piet Hoogenboom opent begin jaren dertig een groentezaak aan de Hendrick Sorchstraat, maar vindt zijn bijbaan, het rondrijden van de Rotterdamse elite, eigenlijk interessanter. De groentezaak verandert in een garage en in 1936 verhuist Hoogenboom naar de Gerrit Jan Mulderstraat in Rotterdam.

Vlak na de oorlog ontmoet Piet Hoogenboom de familie Pon, de importeur die Volkswagen naar Nederland haalde. In 1947 verkrijgt hij dan ook het dealerschap van Volkswagen. Ruim tachtig jaar later is zijn passie voor auto’s nog overal in Groot Rotterdam te zien!

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat Auto Hoogenboom goed beheerst dat ons product en/of onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. De ISO 9001 certificering is van toepassing op al onze vestigingen.

Duurzaam Repareren

Duurzaam Repareren beheert een certificatie programma, dat gebaseerd is op een Product Markt Combinatie. Zo bepaalt niet de stichting de duurzaamheidseisen waaraan de bedrijven moeten voldoen, maar het College van Deskundigen. In dit college zitten de klanten van het autobedrijf zoals leasemaatschappijen en fleetowners en de ANWB (voorzitter) namens de particuliere autobezitter. Er wordt gestreefd naar de meest groene oplossingen, die economisch haalbaar zijn. Dit blijkt in de praktijk geen tegenstrijdigheid. Want Duurzaamheid heeft niets, maar dan ook niets met ‘duur’ te maken, in tegendeel zelfs. De Duurzaam Repareren certificering is van toepassing op onze schadeservice vestigingen.

Erkend Duurzaam Plus

Auto Hoogenboom heeft duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering verankerd. Het Erkend Duurzaam Plus certificaat levert hiervoor het bewijs. Om gecertificeerd te worden, doorliepen we het Erkend Duurzaam Programma. Alle aspecten op het gebied van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) komen hierin terug. Duurzaam ondernemen komt terug in het hele bedrijf. Van inkoop tot marketing en van personeelsbeleid tot verkoop. Met deze certificering voldoen wij aan de Europese wetgeving over energie besparen, het Energy Efficiency Directive (EED). De Erkend Duurzaam Plus certificering is van toepassing op al onze vestigingen.

Contact opnemen

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom!