Nieuw
Contact opnemen

Vervangend vervoer

Voor als u niet kunt of wilt wachten tot uw auto gereed is bieden wij diverse vormen van vervangend vervoer aan. Daarmee bent u altijd verzekerd van mobiliteit. Heeft u vervangend vervoer nodig? Bekijk dan hiernaast welk vervangend vervoer wij aanbieden tegen welke prijs. In de online planner kunt u aangeven waarvan u gebruik wilt maken. We bieden ook enkele alternatieven naast vervangend vervoer aan voor tijdens het onderhoud aan je auto.

De kosten voor een vervangend vervoer auto verschillen, mede door de beperkte beschikbaarheid. Op een drukke dag kán het voorkomen dat er minder keuze is. Wanneer er wel wat te kiezen is, hebben we al een huurauto voor u beschikbaar vanaf € 29,50 incl. BTW per dag voor een personenauto en vanaf € 45,- excl. BTW per dag voor een bedrijfswagen. Vraag gerust naar de beschikbaarheid.

Werkplaatsafspraak maken

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

Alternatieven voor een vervangend vervoer auto

Klantentaxi

U kunt gebruik maken van de klantentaxi wanneer uw auto bij Auto Hoogenboom in de werkplaats komt. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst.

  • Geef tijdens het maken van de afspraak aan of u hier gebruik van wilt maken.
  • De klantentaxi rijdt vanaf opening tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
  • De klantentaxi rijdt alleen in de omgeving (< 10km) van de vestiging. Hierdoor verschilt het wegbrenggebied per vestiging.

Wacht/werkruimte

Heeft u geen vervangend vervoer nodig? In onze vestigingen is het aangenaam toeven wanneer u op onderhoud of reparatie van uw auto wacht. Natuurlijk is er koffie en kunt u tijdens het wachten één van de ochtendkranten lezen of naar het (ontbijt)nieuws kijken. Daarnaast bieden wij u op al onze vestigingen gratis WiFi en stroompunten. Daarmee is werken op locatie voor iedereen mogelijk. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u in onze vestiging wilt wachten.

Haal- en Brengservice

Naast de klantentaxi heeft Auto Hoogenboom ook een Haal- & Brengservice voor de auto. Hierdoor is het mogelijk uw auto voor een beurt, thuis of op de werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt hij dan netjes weer bij u bezorgd. Er zijn mogelijk kosten verbonden aan deze dienst. De voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van de locatie of mogelijk leasecontract. Informeer daarom bij uw service adviseur wat de Haal- & Brengservice voor u kan betekenen.

(elektrische) Leenfiets

Naast de eerder genoemde mogelijkheden tot vervangend vervoer en wachten tijdens uw werkplaatsafspraak kunt u ook op de fiets stappen. Woont u bijvoorbeeld in de buurt of wilt u gewoon een rondje fietsen tijdens het wachten. Dan is dit de ideale oplossing voor u. Naast de gratis stadsfiets heeft u zelfs de mogelijkheid om, tegen betaling (€ 5,-) op een elektrische fiets (e-bike) te stappen. Neem contact op voor de mogelijkheden of maak gelijk online uw werkplaatsafspraak.

U bent van harte welkom

  • Hoor als eerste alles over onze nieuwe modellen, actuele acties en meer. Ontvang max. 2x per maand onze nieuwsberichten in uw mailbox.