Nieuw
Contact opnemen

Pechhulp onderweg / Mobiliteitsgarantie

Bij iedere nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda hoort gratis natuurlijk Mobiliteitsgarantie. Mocht u namelijk ooit stranden met de auto, dan helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg met pechhulp onderweg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Dat is de Mobiliteitsgarantie van Auto Hoogenboom!

De bovenstaande nummers zijn 24/7 te bereiken. Tussen 08.00 – 20.00 uur krijgt u de klantenservice aan de telefoon. Hiernaast (24/7) kunt u een keuzemenu volgen. De nummers zijn zowel in Nederland als vanuit het buitenland te bereiken. Sla het mobiliteitsnummer voor uw auto op in uw telefoon. Dan heeft u het wanneer u pechhulp onderweg nodig heeft, bij de hand.

24/7 Mobiliteitsgarantie bij Auto Hoogenboom

Hoe werkt Pechhulp onderweg?

Volkswagen Mobiliteitsgarantie

Hoe werkt de Mobiliteitsgarantie van Volkswagen? Laat al uw reguliere onderhoud en reparaties op tijd door Auto Hoogenboom uitvoeren. Dan bent u een heel Volkswagen-leven lang verzekerd van Mobiliteitsgarantie en pechhulp onderweg. Als u trouwens ergens anders onderhoud laat uitvoeren, betekent dit niet dat u de mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij een officiële Volkswagendealer heeft u gewoon weer het recht op Volkswagen Mobiliteitsgarantie.

Bel voor pechhulp onderweg 24/7: +31 88 0330109

Audi Mobiliteitsgarantie

Heeft u pech met uw Audi en kan u niet ter plaatse weer op weg worden verholpen? Dan wordt uw Audi voor reparatie naar de dichtstbijzijnde Audi Servicepartner gebracht. Mocht reparatie binnen 3 uur niet mogelijk zijn, dan biedt Audi de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de volgende services.

 1. Vervangende auto voor de duur van de reparatie (max. vijf dagen).
 2. Vergoeding van verder reizen met vliegtuig of trein, indien u geen gebruik maakt van een vervangende auto. (De vergoeding bedraagt max. € 450,- per persoon).
 3. Vergoeding van de kosten voor taxi of openbaar vervoer voor uw vervoer naar de Audi Servicepartner (max. € 80,-).
 4. Hotelovernachting voor u en uw passagiers (max. 5 dagen incl. ontbijt).
 5. Vergoeding van onder meer parkeergeld en telefoonkosten (max. € 30,-).
 6. Onderdelenservice, per express versturen van benodigde onderdelen in West Europa.
 7. Repatriëring van de auto als reparatie niet mogelijk is.(max. € 500,-) Wanneer u zelf de auto ophaalt, behoudt u het recht op deze vergoeding.

Bel voor pechhulp onderweg 24/7: +31 88 0330108

SEAT Mobiliteitsgarantie

Heeft u een SEAT? Dan werkt de mobiliteitsgarantie als volgt. De eerste 2 jaar kunt u standaard rekenen op snelle hulpverlening in binnen- en buitenland. Vervolgens kunt u dit ieder jaar onbeperkt kosteloos verlengen. Dit doet u door het voorgeschreven fabrieksonderhoud en de geadviseerde reparaties bij de SEAT Service Partner, zoals Auto Hoogenboom, te laten uitvoeren.

Bel pechhulp onderweg 24/7: +31 88 0330106

Škoda Mobiliteitsgarantie

Als Škoda-rijder kunt u in heel Europa op adequate pechhulp rekenen. Bel in het desbetreffende land het nummer van de lokale hulpdienst. Dit nummer staat in het boekje ‘Škoda Help On The Road’. Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is. Uw auto wordt dan naar de dichtstbijzijnde Auto Hoogenboom Škoda-dealer vervoerd. Als dan blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we samen met u de beste oplossing.

 • Een vervangende auto (maximaal drie dagen).
 • Een hotelovernachting voor u en uw passagiers.
 • Een andere vervoersmogelijkheid.

De kosten van de hulpverlening zijn voor Škoda. Zelf betaalt u slechts de reparatiekosten. Dat is de Škoda mobiliteitsgarantie.

Bel pechhulp onderweg 24/7: +31 88 0330107

U bent van harte welkom

 • Hoor als eerste alles over onze nieuwe modellen, actuele acties en meer. Ontvang max. 2x per maand onze nieuwsberichten in uw mailbox.