Contact opnemen

Bandenservice en offerte

Onder bandenservice bij Auto Hoogenboom valt alles wat te maken heeft met de banden van uw auto. Zoals het wisselen van de banden of het vervangen ervan. Waarom is het banden wisselen nou zo belangrijk? Bij temperaturen onder de 7 graden wordt de remweg van zomerbanden langer. Dat betekent een risico voor de veiligheid. In diverse landen wijst de wet op (mede-)aansprakelijkheid bij een ongeval waarbij niet de juiste banden zijn gemonteerd, zoals zomerbanden in de winter. Een winterband is te herkennen aan het symbool van een sneeuwvlokje op de band of de aanduiding M+S.

Kunt u de banden zelf niet kwijt? Geen probleem. Wat is er nou makkelijker dan dat wij de banden tussen de wissels door voor u opslaan? Auto Hoogenboom heeft altijd een comfortabel plaatsje vrij voor de banden in het bandenhotel. U hoeft ze dan niet thuis op te slaan. Nog een pluspunt? De banden hoeft u ook zelf niet mee te nemen naar de wissels. Nadat u een bandenwissel hebt gemaakt, zorgen wij dat uw banden weer op de juiste tijd en plaats komen.

Zo werkt onze zorgeloze bandenopslag in het bandenhotel!

Direct uw bandenwissel inplannen
Kosten Bandenservice:Prijzen:
Bandenwissel: Complete set zonder opslag€ 59,-
Bandenwissel: Complete set met opslag in bandenhotel€ 129,-
Bandenwissel: 4 losse banden zonder opslag€ 119,-
Bandenwissel: 4 losse banden met opslag in bandenhotel€ 179,-

Nieuwe zomer of winterbanden nodig?

Volkswagen zomer of winterbanden

Bent op zoek naar nieuwe zomer of winterbanden voor uw Volkswagen?

Bekijk het complete aanbod in de Volkswagen webshop. Bestel uw nieuwe bandenset en laat ze gratis bezorgen bij Auto Hoogenboom.

Audi zomer of winterbanden

Bent u op zoek naar nieuwe zomer of winterbanden voor uw Audi?

Bekijk het complete aanbod in de Audi webshop. Bestel uw nieuwe bandenset en laat ze gratis bezorgen bij Audi Centrum Rotterdam of een vestiging van Auto Hoogenboom.

SEAT zomer of winterbanden

Bent u op zoek naar nieuwe zomer of winterbanden voor uw SEAT? Bekijk het complete aanbod in de SEAT webshop. Bestel uw nieuwe bandenset en laat ze gratis bezorgen bij een vestiging van Auto Hoogenboom.

Škoda zomer of winterbanden

Bent u op zoek naar nieuwe zomer of winterbanden voor uw Škoda? Bekijk het complete aanbod in de Škoda webshop. Bestel uw nieuwe bandenset en laat ze gratis bezorgen bij een vestiging van Auto Hoogenboom.

Bandenofferte aanvragen

Zijn de banden van uw auto toe aan vervanging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan gaan wij aan de slag om een zo scherp mogelijke offerte te maken. Dit neemt doorgaans 2-3 werkdagen in beslag. De offerte ontvangt u op het e-mailadres dat u hieronder invult, controleer deze dus goed. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor nieuwe banden

Banden offerte formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bandenofferte aanvragen

U bent van harte welkom

  • Hoor als eerste alles over onze nieuwe modellen, actuele acties en meer. Ontvang max. 2x per maand onze nieuwsberichten in uw mailbox.