Contact opnemen

APK (Algemene periodieke keuring)

Button werkplaatsafspraak 300x150
Button contact 300x150
Button vestigingen 300x150

De Algemene Periodieke Keuring is wettelijk verplicht en dit is niet zonder reden. Het zorgt er namelijk voor dat de verkeersveiligheid wordt vergroot en helpt bij de bescherming van het milieu. De leeftijd van uw auto en de brandstofsoort bepalen de regelmaat van de APK.

Voor auto’s met een benzine- of dieselmotor is de APK nu slechts € 40,- inclusief BTW. U kunt uw auto tot 2 maanden voor de eerstvolgende vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.

APK afspraak maken

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

APK bij Auto Hoogenboom

Tip: Plan de APK van uw Volkswagen of Audi tegelijk in met een grote beurt of jaarbeurt, deze is dan namelijk gratis! Dat scheelt u tijd én geld.

Enkel de afmeldkosten a € 5,80,- (inclusief BTW) zijn verplicht.

Brandstof- en energieverbruik gegevens uitlezen als onderdeel van de Algemene periodieke keuring:
Voor een voertuig vanaf 2021/01 is het uitlezen van brandstof- en energieverbruik gegevens een verzoek vanuit de EU: door op grote schaal gegevens uit te lezen van voertuigen die al in gebruik zijn, krijgt de EU zicht in het daadwerkelijke verbruik van voertuigen. U heeft als eigenaar het recht om het uitlezen van deze gegevens te weigeren, u kunt dit melden wanneer u de auto komt brengen.

Hoe komt uw auto door de keuring?

Wilt u meer informatie over hoe de APK in zijn werk gaat en aan welke eisen uw auto moet voldoen? Lees alles over keuring in de blog: 13 weetjes over het keuren van uw auto.

Meer weten over de keuring?

U bent van harte welkom

  • Hoor als eerste alles over onze nieuwe modellen, actuele acties en meer. Ontvang max. 2x per maand onze nieuwsberichten in uw mailbox.