Mijn Auto Hoogenboom

Service en onderhoud bij Auto Hoogenboom

U bent voor service en onderhoud bij Auto Hoogenboom aan het juiste adres. Wij voeren namelijk 100% officieel dealeronderhoud uit aan de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. U kunt bij onze diverse vestigingen terecht in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen.

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

Auto Hoogenboom werkt altijd conform de hoogste eisen. Tijdens een service of onderhoudsbeurt wordt uw auto ook tot in het kleinste detail bekeken. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg met u. Daarnaast wordt er bij een servicebeurt altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen.

Wij hanteren vaste tarieven die uitmonden in heldere facturen. Ze geven dus precies aan waar u aan toe bent. En dat geldt voor al onze service en onderhoudswerkzaamheden. Plan daarom direct online een service of onderhoudsafspraak of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

De voordelen van service en onderhoud bij Auto Hoogenboom?

Onze gespecialiseerde monteurs en serviceadviseurs kennen uw auto als geen ander
Gratis pechhulp/mobiliteitsservice in Europa na onderhoud
Vooraf een offerte/prijsopgave dus geen verrassingen achteraf
Behoud van fabrieksgarantie bij onderhoud
Garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
Altijd diverse (gratis) mogelijkheden voor vervangend vervoer beschikbaar
Hogere restwaarde door 100% dealeronderhoud

Onderhoudsofferte aanvragen

Service en onderhoud voor Volkswagen
(Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA

Airco service

Vrijwel elke nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige maar ook een nuttige accessoire. Om het aircosysteem in goede conditie te houden heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Auto Hoogenboom biedt daarom diverse services voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto. Lees meer over Airco onderhoud.

APK (algemene periodieke keuring)

Sommige dingen in het leven moeten gewoon. Eén van die dingen is de APK. De Algemene Periodieke Keuring is nu eenmaal wettelijk verplicht. Niet zonder reden. Het zorgt onder andere voor de verhoging van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. De leeftijd van uw auto en de brandstofsoort bepalen de regelmaat. Meer weten of uw APK direct inplannen?

Bandenservice / Bandenofferte

Zonder banden komt u met de auto niet ver. Banden verdienen dus ook de juiste aandacht. Check ze regelmatig, let op de bandenspanning en laat voor uw veiligheid, in het voor-en het najaar uw banden wisselen. Zijn de banden van uw auto toe aan vervanging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan gaan wij aan de slag om een zo scherp mogelijke offerte te maken. Ontdek alles over banden.

Connect app Auto Hoogenboom

Connect App | Altijd verbonden

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de actuele status van uw auto? Dat kan gemakkelijk met de connect app voor Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Download de app voor apple of android, maak een account aan en gebruik de app 1 jaar lang gratis. Meer weten?

CNG tank laten keuren

Gastanks die ouder zijn dan vier jaar moeten worden voorzien van een geldig inspectierapport. Het uitvoeren van deze inspectie is geen standaard onderdeel van de APK-keuring en daarom is hier een aparte CNG tankkeuring voor. Auto Hoogenboom Volkswagen in Rotterdam is een officieel erkend inspectiepunt voor CNG tankkeuringen voor alle automerken. Maak uw afspraak gemakkelijk online.

Express Service | Zonder afspraak

Denkt u wel eens bij uzelf, kan of mag ik nu nog wel de weg op? U ziet bijvoorbeeld een gevreesd brandend storingslampje in de auto. Lastiger nog is het wanneer u er tijdens het rijden achter komt dat er iets mis is met uw auto. Wat moet u doen? Simpel, dan komt u (indien mogelijk) bij ons langs. Dat is Express Service! Lees voor welke werkzaamheden u langs kunt komen zonder afspraak.

Pechhulp onderweg / mobiliteitsservice Auto Hoogenboom

Pechhulp onderweg / Mobiliteitsgarantie

Alle nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA’s hebben gratis mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met de auto, dan helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Dat is de mobiliteitsgarantie van Auto Hoogenboom! Meer weten?

Prijsopgave / Economy Service

Voorafgaand aan uw servicebeurt krijgt u bij Auto Hoogenboom altijd een kostenindicatie. Wilt u liever eerder een prijsopgave voor het onderhoud of service aan uw auto? Vraag dit dan middels het offerteformulier aan. Binnen 1-2 werkdagen ontvangt u een offerte van ons. Heeft u een Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA van 5 jaar of ouder? Dan komt u in aanmerking voor Economy Service. Dat is dezelfde goede service maar dan voor een extra aantrekkelijk tarief. Prijsopgave aanvragen.

Reparatie

Er kan altijd iets kapot gaan. En voor de onderdelen van een auto geldt dat dit vaak komt door slijtage of ouderdom. Tijdens de onderhoudsbeurt kijkt de gespecialiseerde monteur daarom uitvoerig naar uw auto. Afhankelijk van de slijtage worden er, in overleg met u, onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Merkt u eerder dat er iets aan de hand is met uw auto? Plan dan een reparatieafspraak in. Maak een afspraak.

Ruit service

Heeft uw auto een sterretje in de voorruit? Kleine ruitbeschadigingen kunnen vaak eenvoudig gerepareerd worden met een speciale hars, mét behoud van fabrieksgarantie bij Auto Hoogenboom. Ruit Service afspraak inplannen? Is de ruitschade groter? Maak dan gemakkelijk een afspraak bij Schade Service in Rotterdam 010 – 410 56 80 of Spijkenisse 0181 – 65 06 75.

Seizoenscheck a € 19,95

Net zoals banden in het voorjaar en in het najaar gewisseld worden heeft uw auto zelf ook twee keer per jaar een check-up nodig. In het voorjaar is dit de zomercheck en in het najaar de wintercheck. Handig vlak voordat u op reis wilt gaan met de auto. Van accu tot verwarming, alles wordt dan gecheckt. Meer weten over de seizoenscheck?

Vervangend vervoer

Voor als u niet kunt of wilt wachten tot uw auto gereed is bieden wij diverse vormen van vervangend vervoer. Daarmee bent u altijd verzekerd van mobiliteit. In de online planner kunt u aangeven waarvan u gebruik wilt maken. Of u nu weggebracht wilt worden of liever op de elektrische fiets stapt, het kan allemaal. Ontdek alles over vervangend vervoer.

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

Hieronder hebben wij een selectie veel voorkomende vragen over service en onderhoud op een rijtje gezet. Komt u er niet helemaal uit? Wij staan ook telefonisch voor u klaar via 010- 410 56 00.

Veelgestelde vragen over categorie Werkplaats

Hoeveel kost het onderhoud voor uw auto?
Wilt u weten wat het onderhoud voor uw auto kost? Wij helpen u  graag. De onderhoudskosten zijn voor elk merk en elk type auto zijn net weer even anders.

Vraag daarom vrijblijvend een onderhoudsofferte aan via ons offerteformulier. U ontvangt binnen 1-2 werkdagen een offerte voor het onderhoud van uw auto van ons.

Onderhoudsofferte aanvragen
Wat houdt longlife onderhoud in?

Tijdens Longlife onderhoud wordt de olie ververst en een nieuw filter geplaatst. Daarnaast wordt er een inspectie van de auto uitgevoerd. U kunt in de online planner gewoon kiezen voor – Onderhoud -. Dan wordt het juiste onderhoud voor u geselecteerd.

Plan een afspraak

Moet ik de leenauto met een volle tank terugbrengen?
Heeft u tijdens uw werkplaatsbezoek gebruik gemaakt van een vervangende auto?

Ja? Dan dient de vervangend vervoer auto afgetankt weer bij ons teruggebracht te worden.

Kunnen jullie chiptuning software terugzetten naar de fabrieksinstellingen?
Bij ons kan dit alleen als er een software update beschikbaar is in de vorm van een terugroepactie.

In dat geval wordt de chiptuning overschreven. U kunt de chiptuning laten verwijderen bij een bedrijf die chiptuning uitvoert, maar dit zal dan niet bij de officiële merkdealer zijn.

Wanneer staat uw afspraak ingepland?
Wilt u weten wanneer uw werkplaatsafspraak precies is?

Neem hiervoor contact met ons op of maak gebruik van onze chat.

Neem contact op

Alle vragen over Werkplaats

U bent van harte welkom