• Vuurin kiest voor Auto Hoogenboom

    Lees meer over onze samenwerking met Vuurin.

Heb jij ze al gespot? De Volkswagen ID.3’s en Golf van Vuurin Personeelsdiensten

Sinds eind deze zomer rijden de intercedenten van Vuurin Personeelsdiensten uit Heinenoord in een nieuwe Volkswagen ID.3 of Volkswagen Golf. Auto Hoogenboom leverde de auto’s, met bijbehorende garantie en de nodige service. Zodat de wagenparkbeheerders van Vuurin er geen omkijken naar hebben. “Garantie geeft mij een goed gevoel. Ik wil geen aanvullende kosten of gedoe later. Ik wil service. Je spreekt iets af. Je levert en dan gaan we het zo doen. Dat gevoel van vertrouwen krijg ik bij Auto Hoogenboom“ zegt Volker van Vuurde, directeur van Vuurin.

Onbezorgd wagenparkbeheer

Vuurin Personeelsdiensten, met totaal vijf kantoren in Nederland, Polen en Roemenië, is een gespecialiseerd uitzendbureau dat arbeidsmigranten succesvol verbindt met Nederlandse bedrijven. Dagelijks hebben zij tussen de 700 en 800 uitzendkrachten aan het werk. Die moeten allemaal van hun huis naar werk kunnen. Het wagenpark bestaat daarom uit 130 auto’s in totaal. Daar wil Volker geen zorgen over hebben. Daarom kiest hij voor Auto Hoogenboom en het merk Volkswagen.

Volker van Vuurde, directeur van Vuurin over Auto Hoogenboom:

Garantie en service. Dat vertrouwen krijg ik bij Auto Hoogenboom

Wagenpark is visitekaartje van het bedrijf

Volker vertelt verder: “Ik heb geen verstand van auto’s. Een auto moet goed rijden en er top uit zien.  De auto’s van de intercedenten zijn namelijk meteen de visitekaartjes voor het bedrijf. Daarom zijn ze ook strak en netjes beletterd. In ons wagenpark hadden we al een aantal Volkswagen Golf rijden. En die waren aan vervanging toe. Ik houd van eenheid, dus hebben we weer gekozen voor Golf. En daarbij de Volkswagen ID.3’s, omdat ze elektrisch zijn. Dat is de toekomst, dus daar wil ik alvast op anticiperen.”

Bij een bedrijf met ambitie hoort representatief vervoer

Ook heeft Volker met het bedrijf de ambitie om bij de top van de markt te behoren. Daar hoort ook representatief vervoer bij, vindt hij. “Het werkgebied beslaat Zuid-Holland en West-Brabant. Dus je kunt ons zien rijden in deze regio’s. Daar wonen onze uitzendkrachten en daar bevinden zich ook onze klanten.”

Ook uw wagenpark bij Auto Hoogenboom?

We ontzorgen u graag en denken met u mee over de beste mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf! Bijvoorbeeld zodat u een menukaart heeft die u aan uw medewerkers kunt aanbieden. Altijd de juiste mobiliteitsvorm, op de juiste tijd en daar waar u dit wenst. Bel ons op 06 – 531 135 51 of mail naar fleetsales@autohoogenboom.nl.