Rosanne Boere Auto Hoogenboom

U18 Nederlands kampioen Rosanne Boere: nu ook Nationaal Open golfkampioen

Rosanne Boere, U18 Nederlands kampioen wist na een zinderende laatste ronde de titel binnen te slepen! Hiermee is zij naast U18 Nederlands kampioen nu ook Nationaal Open golfkampioen.

Rosanne Boere, Nationaal Open golfkampioen :

“Ik wil over een paar jaar vast op de Ladies European Tour (LET) spelen.”
Rosanne Boere Nederlands kampioen U18

Auto Hoogenboom feliciteert Rosanne Boere met haar nieuwe titel!

Nadat Rosanne in mei Nederlands kampioen U18 is geworden, mag zij zich ook vanaf zaterdag 16 september Nationaal Open kampioen noemen. Na een spannende laatste ronde wist Rosanne de titel op het laatst binnen te slepen! De 18 jarige Rosanne Boere toont een buitengewone gedrevenheid in haar golf carrière.

Ze maakt deze maand voor de tweede keer haar opwachting bij het Big Green Egg Open op de Hilversumse Golfclub, en haar vastberadenheid lijkt onbegrensd te zijn. Haar ambitie en vasthoudendheid beloven veel voor haar toekomst in de golfsport. Het lijkt erop dat we nog veel meer van Rosanne Boere kunnen verwachten terwijl ze streeft naar haar doelen in de professionele wereld. 

Nek aan nek in een zenuwslopend tweestrijd

De vrouwencompetitie bij het golftoernooi was een spannende tweestrijd tussen Rosanne Boere en Marieke Ebens. Gedurende het hele toernooi wisselden ze elkaar af aan de leiding. Ebens leidde na de eerste ronde, terwijl Boere na 36 holes de koppositie overnam. Aan het begin van de laatste ronde verdedigde Ebens een voorsprong van twee slagen. Beide golfers speelden de eerste negen holes op hetzelfde niveau, maar op hole 10 maakte Boere een belangrijke birdie. Dankzij bogeys van Ebens op 11 en 12 stonden ze weer gelijk met nog zes holes te spelen. Terwijl Boere twee bogeys en een birdie (op hole 16) noteerde, verloor Ebens drie slagen met een bogey en een dubbel bogey (hole 16). Hierdoor kwam Rosanne Boere als winnaar uit de bus op de golfbaan waar Ebens zelf lid is.

Rosanne Boere Nationaal Open golf kampioen
Auto Hoogenboom sponsor Rosanne Boere

Sponsor

In de maand juli hebben wij het genoegen gehad om Rosanne te sponsoren met een gloednieuwe SEAT Ibiza. Een prachtig merk gericht op de jonge doelgroep met de focus op sportiviteit. Sindsdien rijdt ze met al haar golfspullen in stijl en comfort naar haar trainingen en golftoernooien. We zijn erg dankbaar dat we onze expertise voor mobiliteit hebben kunnen toepassen en verbinden met de golfsport.

Wilt u meer weten over het succesverhaal van Rosanne? Lees hieronder het complete interview.