• Op het juiste spoor:

    KombiRail Europe B.V. flexibel onderweg met Auto Hoogenboom

KombiRail Europe is al jaren klant van Auto Hoogenboom. Het bedrijf is gespecialiseerd in de exploitatie van hoogwaardige treinproducten in het gecombineerd vervoer tussen Rotterdam en het Ruhrgebied. Bij KombiRail Europe werken ongeveer 40 mensen op de locaties Hoogvliet/ Kijfhoek en Duisburg. De eerste auto die werd geleast was voor Leonart de Pater, Country Manager NL. Hij vertelt over het werk van Kombirail en waarom zij zo’n tien auto’s leasen. 

Flexibiliteit ‘op de rails’

“De leaseauto’s worden dagelijks gebruikt door de machinisten om tussen de vertrek- of aankomststations te pendelen. De machinisten beginnen meestal op de Kijfhoek in Zwijndrecht en daar staat dan de dienstauto klaar. Soms moeten ze naar Duisburg rijden en dan de trein in en soms naar andere plekken. Er kunnen gekke pieken of dalen in het werk zitten. Geen dag is hetzelfde en dit vraagt flexibiliteit van de medewerker, maar ook van de auto. Op de plekken waar wij rijden is bijvoorbeeld geen laadcapaciteit beschikbaar. Daarom kunnen we niet kiezen voor elektrisch. Dus kozen we voor de Škoda Fabia.” 

Leonart de Pater over Auto Hoogenboom Lease: 

“Auto Hoogenboom Lease kan snel schakelen. Er zijn korte lijnen. Dat vind ik belangrijk.” 

Hoe is de relatie met Auto Hoogenboom ontstaan? 

Kwaliteit staat bij KombiRail Europe hoog in het vaandel. Leonart: “Met een Duits moederbedrijf was het beleid vroeger dat ook de auto’s van Duitse merken moesten zijn. Die merktrouw is gebleven. Ik werk hier inmiddels al 12 jaar. En altijd leasen we auto’s bij Auto Hoogenboom Lease. Dat bevalt goed. Het contact is altijd leuk. En Auto Hoogenboom Lease kan snel schakelen. Er zijn korte lijnen. Dat vind ik belangrijk. Vertrouwen hangt daarmee samen. Onze langdurige relatie helpt daarbij. Je kent het bedrijf al langer en weet wat je aan elkaar hebt. Mijn accountmanager, Patrick Kuiper, komt in ieder geval een keer per jaar langs en dat is prettig. Hij brengt ons dan even op de hoogte van wat er speelt op de markt. En er wordt moeite voor ons gedaan. Ook door de garage. Daar ken ik inmiddels ook de mensen. Fijn die oplossingsgerichte houding, no nonsense en niet lullen, maar poetsen.” 

Ook uw wagenpark bij Auto Hoogenboom?

We ontzorgen u graag en denken met u mee over de beste mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf! Bel ons op 06 – 531 135 51 of mail naar fleetsales@autohoogenboom.nl of lease@autohoogenboom.nl.