Lease a Bike mooie aanvulling op voorwaarden

Onlangs tekende de directie van Ploum advocaten- en notarissenkantoor uit Rotterdam een contract voor het leasen van fietsen. Hiermee vult het bedrijf haar vitaliteitsprogramma aan met iets wat medewerkers leuk en belangrijk vinden. “We zijn heel benieuwd hoeveel mensen er gebruik van gaan maken, maar ik heb er een goed gevoel over!” vertelt HR-Manager Caroline Hagemans trots.

Caroline vertelt verder: “Er wordt hier hard gewerkt, dus willen we ook goed voor onze medewerkers zorgen. Dat doen we door veel sociale activiteiten te organiseren, maar ook door goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere 24/7coaches en een vergoeding voor een abonnement bij de sportschool. Een modern fietsplan in de vorm van Lease a Bike is daar een mooie aanvulling op. Doorslaggevend waren de voorwaarden die passen binnen onze vitaliteitstrategie. Hiermee onderscheiden wij ons als kantoor in deze krappe arbeidsmarkt.” Het bedrijf komt hiermee tegemoet aan wat haar medewerkers leuk en belangrijk vinden. Een leasefiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp. Dat biedt medewerkers bijvoorbeeld veel gemak. 

Rob Oorschot, Auto Hoogenboom:

“Lease a Bike is een geweldig en duurzaam product dat wij bij onze gesprekken over mobiliteit meenemen.”

Fiscale en duurzame voordelen 

Rob Oorschot van Auto Hoogenboom: “Lease a Bike is een geweldig en duurzaam product dat wij bij onze gesprekken over mobiliteit meenemen. Via Simon Tan, een van de partners van Ploum, kwam ik in contact met Caroline Hagemans. De eerste gesprekken over Lease a Bike bij Ploum zijn al voor Corona gestart. Uiteindelijk gaven de vele fiscale en duurzame voordelen de doorslag voor Ploum. Nu kan de uitrol beginnen!”

HR-Manager Caroline Hagemans tekent namens de directie van Ploum het contract. Op de foto van links naar rechts: Sander Wielaart (Lease a Bike), Rob Oorschot (Auto Hoogenboom), Caroline Hagemans en Dilek Yilmax (Ploum).

Ook interesse in Lease a Bike bij Auto Hoogenboom?

We ontzorgen u graag en denken met u mee over de beste mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf! Bel ons op 06 – 531 135 51 of mail naar fleetsales@autohoogenboom.nl of lease@autohoogenboom.nl.