• Ontdek de eerste beelden van de ENYAQ COUPÉ iV!

    Na de succesvolle ENYAQ iV presenteert ŠKODA nu een tweede, nog stijlvollere carrosserievariant van zijn elektrische SUV: de vierdeurs ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV.

Eerste beelden van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV!

Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de auto een nog betere stroomlijn dan de ENYAQ iV. Daardoor springt de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV nog zuiniger met de energie om. Met de grootste batterij ligt een actieradius van 535 kilometer* (WLTP) binnen bereik. Er is keuze uit twee accupakketten en drie vermogensvarianten, met achter- of vierwielaandrijving. Net als bij de ENYAQ iV zijn de traditionele uitrustingsniveaus vervangen door smaakvolle Design Selections.

  • Nieuwe, nog stijlvoller gelijnde carrosserievariant van elektrische ENYAQ iV
  • Drie vermogensvarianten, achter- of vierwielaandrijving en een nog betere aerodynamica
  • Riant interieur en smaakvolle Design Selections

Ideale gezinsauto

Met zijn riante interieur en bagageruimte van 570 liter is de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV een ideale gezinsauto. Hij wordt leverbaar in drie vermogensvarianten: iV 60, iV 80 (beide met achterwielaandrijving) en iV 80x, die over vierwielaandrijving beschikt. Dankzij de verbeterde stroomlijn – de ENYAQ COUPÉ iV heeft een Cw-waarde van slechts 0,247 – verbruikt de vierdeurs coupé nog minder energie. De uitvoering met de grootste batterij en achterwielaandrijving heeft een actieradius van 535 kilometer* (WLTP). Dankzij de standaard snellaadtechnologie kan de auto snel weer worden ‘bijgetankt’. In het interieur is het 13 inch touchscreen een echte blikvanger.

Spannende lijnen en standaard een panoramisch glazen dak

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV heeft een nog stijlvoller design dan de SUV-variant. Het panoramische glazen dak maakt nu deel uit van de standaarduitrusting en loopt vanaf de B-stijlen vloeiend naar achteren af. Met een lengte van 4.653 mm en een hoogte van 1.617 mm is de ENYAQ COUPÉ iV vier millimeter langer dan de ENYAQ iV en een millimeter hoger. De breedte van 1.879 mm en de wielbasis van 2.765 mm zijn identiek aan die van de SUV. De laadruimte van de ENYAQ COUPÉ iV heeft een inhoud van 570 liter, nagenoeg gelijk aan de 585 liter die de SUV te bieden heeft.

De grote lichtmetalen velgen hebben een diameter van 19 tot 21 inch en benadrukken de krachtige uitstraling van de auto. De optionele full-LED Matrix-koplampen zijn opgebouwd uit 24 LED’s die afzonderlijk van elkaar ingeschakeld kunnen worden en de bestuurder onder alle omstandigheden een helder lichtbeeld bieden, zonder andere weggebruikers te verblinden. Full-LED achterlichten zijn eveneens optioneel. Ze hebben een kristallijndesign, met karakteristieke C-vormige lichtclusters en dynamische richtingaanwijzers.

SKODA ENYAQ COUPE iV

De ENYAQ COUPÉ iV-modellen worden vanaf begin 2022 op de markt verwacht.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe ENYAQ COUPE iV? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wanneer er meer nieuws is houden wij u hiervan op de hoogte.

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Lees gerust verder