• Kom naar de Automotive Experience

Een kijkje achter de schermen in de automotive

Op 23 mei 2023 vanaf 18.00 uur organiseert Auto Hoogenboom het gratis event: de Automotive Experience. Het autobedrijf nodigt studenten, werkzoekenden en geïnteresseerden in de autobranche wonend in de regio Rotterdam uit voor een kijkje achter de schermen bij banen in de automotive. Denk aan sales, leasing, schade, werkplaats, magazijn en service. Bezoekers ervaren hoe het is om te werken bij één van de grootste autodealers van de regio.

Aanmelden en meer informatie

De bezoeker komt tussen 18.00 en 21.00 alles te weten over de automotive branche en werken bij Auto Hoogenboom. Het event vindt plaats in het nieuwste pand van Auto Hoogenboom aan de Autostrada in Rotterdam (Landaulettestraat 9). Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden is noodzakelijk.

Een greep uit het programma:

  • alles ontdekken over de automotive branche
  • ervaren hoe het werken bij Auto Hoogenboom is
  • genieten van een lekker hapje en drankje
  • een kijkje in het nieuwste pand van Auto Hoogenboom
  • laat je race skills zien op de simulator
  • demonstratie Virtual Reality training

Over werken bij Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Met deze vijf merken, een onafhankelijke leasemaatschappij voor alle merken, een eigen verhuurbedrijf en twee schadeherstelbedrijven is Auto Hoogenboom dé mobiliteitspartner in de regio Rotterdam-Rijnmond. Het bedrijf heeft een kleurrijke geschiedenis. Piet Hoogenboom startte het bedrijf in 1935. Door op zijn Rotterdams de handen uit de mouwen te steken heeft het bedrijf alle zware stormen in de loop van de jaren doorstaan. Na 87 jaar is de passie van Piet Hoogenboom voor auto’s nog overal in Groot Rotterdam te zien! Auto Hoogenboom investeert in mensen en techniek. Via cursus- en opleidingsmogelijkheden in huis en bij importeur PON (het moederbedrijf) tillen we de kennis en kunde naar een hoger niveau. Kijk voor meer informatie over werken bij het leukste automotive bedrijf in de regio op www.autohoogenboom.nl/werken-bij