• De nieuwe Volkswagen Amarok 2022 is onthuld!

  De nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen Amarok is gelanceerd! Ontdek meer en blijf op de hoogte.

De nieuwe Amarok komt eraan. Naast een compleet ander design is de nieuwe Amarok voorzien van nieuwe features en technische innovaties in het pick-up segment. 

Mis niks omtrent de Amarok!

Houd mij op de hoogte
 • Nieuw grille
 • ‘Amarok’ in reliëf op de achterklep
 • “IQ.Light” LED-matrixkoplampen en LED-achterlichten
 • Infotainment inclusief touchscreen tot 30,48 cm (12″)
 • Verbeterde hellingshoek, en betere off-roadcapaciteiten
 • Voorgeconfigureerde rijmodussen

De nieuwe Volkswagen Amarok. De pick-up van nu.

Waar je de nieuwe Amarok ook voor wilt gebruiken, al zijn moderne rijhulpsystemen bieden meer ondersteuning en veiligheid dan zijn voorgangers. De Amarok onderstreept zijn premium karakter met functies zoals sfeerverlichting en een premium audio-installatie van Harman Kardon. Bovendien bestaat het spectrum van display-units bestaat uit digitale 8,0 inch instrumenten (‘Digital Cockpit’, volledig digitaal en 12,0 inch groot vanaf het uitrustingsniveau Style) en een modern touchscreen in tabletformaat (10,0 inch groot; 12,0 inch vanaf het uitrustingsniveau Style).

Dit zijn slechts een paar van de vele design- en technische highlights van de nieuwe Amarok. Zo kunnen afhankelijk van het model en de specificaties voortaan grote ladingen tot zelfs 1,2 ton in de laadbak van de nieuwe Amarok worden vervoerd. In combinatie met de automatische transmissie is de Amarok in staat om een aanhanger van max. 3,5 ton voort te trekken.

Volkswagen Amarok interieur infotainmentstysteem
Volkswagen Amarok 2022 nieuw

Het nieuwe off-road gevoel

De nieuwe Amarok is 5.350 mm lang – 96 mm langer dan zijn voorganger. Met een wielbasis van 3.270 mm, een toename van 173 mm – dit betekent meer ruimte in de dubbele cabine. Maar naarmate de wielbasis groter wordt dan de totale lengte, nemen de overhangen van de carrosserie af. En dat betekent: verbeterde hellingshoek, en betere off-roadcapaciteiten.

Met een groot aantal nieuwe functies biedt het ook nog meer operationele gereedheid voor intensiever gebruik. Dit maakt het een veelzijdige en betrouwbare bedrijfswagen.

 • Laadruimte met LED-verlichting, sjorogen, 12 volt stopcontact, bagageruimteafdekking/laadruimteafdekking en elektrisch rolhoessysteem
 • 3,5 ton trekhaak, nu voor alle automatische transmissies
 • Voldoende ruimte op de laadruimte tussen de wielkasten voor een overdwars te laden europallet, die daar met stabiele ogen kan worden vastgesjord
Ontdek meer

Mis niks omtrent de Amarok! Laat uw gegevens hieronder achter, dan houden wij u op de hoogte.

Op de hoogte blijven

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom