Auto Hoogenboom Erkend Duurzaam gecertificeerd

Auto Hoogenboom wederom officieel Erkend Duurzaam

Auto Hoogenboom is wederom officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam, uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM), levert opnieuw het bewijs dat Auto Hoogenboom duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

“Het Erkend Duurzaam programma heeft ons geholpen beter inzicht te krijgen in duurzaamheid in al zijn aspecten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat veel verder dan alleen het milieu. Ook de dienstverlening, het personeel, inkoop, financiën en communicatie zijn belangrijk. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het duurzaam inrichten van al onze locaties, waaronder de werkplaatsen en het duurzaam omgaan met energie.”

Natasja van der Sluis, QHSE Coördinator bij Auto Hoogenboom

Oog voor de mens

Duurzaamheid betekent ook dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door hen goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Naast de benodigdheden om het werk zo goed mogelijk te verrichten, biedt Auto Hoogenboom medewerkers verschillende opleiding- en cursusmogelijkheden. Ook auto’s worden steeds digitaler. Het bedrijf is continu bezig met het verbeteren van de manier van werken, het motiveren van medewerkers en het completer maken van de dienstverlening.

Erkenning

Natasja van der Sluis, QHSE Coördinator bij Auto Hoogenboom, vertelt verder: “Duurzaam handelen is voor ons een belangrijke bedrijfswaarde. Met het Erkend Duurzaam certificaat garanderen wij toekomstbestendigheid, besparingen op energie en het verlagen van onze CO2-footprint. Hiermee nemen wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid ten opzichte van mens, milieu en maatschappij. Samen met ons team leveren wij al jaren de nodige inspanningen om ons bedrijf milieuvriendelijk, energiezuinig en sociaal geëngageerd te maken. Onze behaalde score voor het MVO-gedeelte is 85%. Dat is ruim boven de grens van 75%. Het certificaat Erkend Duurzaam is een mooie erkenning van onze inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden.”