• Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada

    In juni opent de nieuwe showroom voor Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens.

Auto Hoogenboom opent nieuw pand aan de Autostrada

Al zijn we nooit helemaal weggeweest, in 2022 werd de terugkeer van Auto Hoogenboom aan de Autostrada een feit. De terugkeer werd ingeluid met de overname van Autobedrijf Rijnwoud. Inmiddels prijkt de naam Auto Hoogenboom op dat pand en kunt u hier terecht voor de merken SEAT/Škoda en voor occasions en service. Sinds december zijn we begonnen met een grootscheepse verbouwing van het pand daartegenover. Daar openen we in juni showrooms voor Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens, zodat u hier weer terecht kunt voor al onze merken.

Campus aan de Noordoever van de Maas – “Niet meer per se naar Zuid”

De artist impression geeft een beeld hoe de nieuwe vestiging aan de Autostrada eruit gaat zien. Het krijgt de corporate identity van de drie merken. Het pand rechts, waar nu onze service vestiging zit, wordt omgebouwd tot een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum volgens de nieuwste standards. Omdat we hier straks een campus hebben met vijf merken bij elkaar hoeven mensen niet meer per se naar Zuid. Dat is makkelijk voor onze klanten of geïnteresseerden die meer op het centrum gericht zijn.

Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada
Auto-Hoogenboom-Rotterdam-Noord

Campus met 5 merken bij elkaar

Sinds mei kunt aan de Autostrada ook bij ons terecht voor de merken SEAT/Škoda en occasions. Vanaf de zomer kunt u terecht aan de Autostrada voor de overige merken.

Volkswagen-logo-Auto-Hoogenboom
Audi-logo-Audi-Centrum-Rotterdam
SEAT-logo-Auto-Hoogenboom
SKODA-logo-Auto-Hoogenboom
Volkswagen-Bedrijfswagens-logo-Auto-Hoogenboom
Shuttel-Auto-Hoogenboom
Lease-A-Bike

Onze service vestiging verhuist ook naar het nieuwe pand

Voor service kon u de afgelopen jaren terecht bij onze service vestiging aan de Autostrada. Die verhuist binnenkort al naar ‘de buren’. De collega’s van de afdeling service nemen dus als eerste intrek in het nieuwe pand en op hun huidige stek zal in juni onze nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens showroom komen.

Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada
Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada

Waarom ‘terugkeer’ aan de Autostrada?

Wist u dat wij terugkeren op hetzelfde adres waar we vroeger ook gevestigd waren? Op 23 januari 2004 nam Auto Hoogenboom het bedrijf Auto Bouman over en was vanaf die datum gevestigd op de Landaulettestraat. Na enkele jaren verhuisde Auto Hoogenboom naar Rotterdam Zuid en kwam Porsche Centrum Rotterdam op deze locatie. En nu is het eindelijk zo ver… Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada.

Lees gerust verder