• Auto Hoogenboom opent nieuwe showrooms aan de Autostrada

    Onlangs opende Auto Hoogenboom haar nieuwe showrooms voor Audi en Volkswagen aan de Autostrada.

Auto Hoogenboom opent nieuwe showrooms aan de Autostrada Rotterdam

Onlangs opende Auto Hoogenboom haar nieuwe showrooms voor Audi en Volkswagen aan de Autostrada. Het bedrijf was al vertegenwoordigd aan de Autostrada met de merken SEAT en Škoda. Nu kunnen klanten aan de Landaulettestraat 9 terecht voor de aankoop, service en onderhoud van een Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen.

Ook service vanuit het nieuwe pand 

De nieuwe vestiging aan de Landaulettestraat 9 beschikt over een ruime, lichte werkplaats. ’Voor service konden klanten al bij ons terecht aan de Autostrada, maar nu kunnen we hen ontvangen in ons nieuwe pand,’ vertelt Maurice Kailola, Service Manager Autostrada, blij. ‘Onze werkplaats is flink uitgebreid!’

Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada
Robert Vos, verkoopleider Volkswagen en Hendrik-Jan Vis, accountmanager Volkswagen Bedrijfswagens.

Een ervaren team

De oude servicevestiging wordt momenteel omgetoverd tot een Volkswagen Bedrijfswagencentrum volgens de nieuwste standaarden. Hendrik-Jan Vis, accountmanager Volkswagen Bedrijfswagens vertelt: “Na de verbouwing in de zomer kunt u mij hier tegenkomen.” 

Nieuwe Volkswagen showroom

In de nieuwe showroom van Volkswagen staan maar liefst 13 nieuwe auto’s. Robert Vos, verkoopleider Volkswagen, zegt: “Ik zie er ongelofelijk naar uit om u hier binnenkort te ontvangen.”

Van service adviseur naar verkoopadviseur

Saban Gümus is geboren en getogen Rotterdammer en al sinds 2012 werkzaam bij Auto Hoogenboom. Hij was de afgelopen jaren al verkoopadviseur Audi bij Auto Hoogenboom, nadat hij ooit als Service Adviseur begon aan de Autostrada. Als jongen van twaalf wist ik al dat ik auto’s wilde verkopen en kwam ik hier folders halen. Nu heb ik de baan van mijn dromen. Ik ontmoet mensen die allemaal anders zijn en die ik kan meenemen in de zoektocht naar Audi van hun dromen. En natuurlijk wil ik alles rondom de auto goed regelen.” 

Saban Gümus verkoopadviseur Audi
Saban Gümus, verkoopadviseur Audi, is trots dat hij na 8 jaar weer terugkeert naar de Autostrada als verkoopadviseur.

Lees gerust verder