Rotterdam Botlek Fleet Support

Fleet Support: Voor uitgebreide wagenpark ondersteuning

Fleet Support is een nieuwe dienst van Auto Hoogenboom. Een gespecialiseerde afdeling biedt bedrijven de dagelijkse ondersteuning van het wagenpark én alle daarbij behorende services. Fleet Support is reeds opgestart bij een aantal organisaties in onder meer de petrochemie, het vastgoedonderhoud, Defensie en andere overheidsinstellingen. In veel gevallen kan met behulp van voertuigtelematica een vergaande vorm van ontzorging worden geboden.

Maatwerk overeenkomst Fleet Support

Onze nieuwe afdeling biedt elk bedrijf een op maat gemaakte serviceovereenkomst. Daarbij kunt u rekenen op snelle service en een Single Point Of Contact (SPOC), ofwel vaste contactpersoon. Kim van Ommen, Fleet Support manager, monitort via voertuigtelematica systemen de actuele status van de voertuigen. Met deze input kunnen we acteren op storingen en daarnaast het onderhoud proactief plannen. Hiermee voorkomen we onnodige stilstand en kosten.

Fleet Support

Een partner die écht ontzorgt

‘Nakomen wat je zegt, dat is wat we bieden’, zo vat Kim Fleet Support samen. ‘Klanten zijn aangenaam verrast door de proactieve aanpak van Auto Hoogenboom, waarbij ze op de hoogte worden gebracht van noodzakelijk onderhoud voordat ze er zelf aan denken.’ Auto Hoogenboom begrijpt dat tijd en mobiliteit cruciaal zijn voor wagenparkbeheerders.

Alle mobiliteitsoplossingen

Auto Hoogenboom levert alle vormen van mobiliteit. Zo kan men voor het zakelijk leasen van alle automerken terecht bij Auto Hoogenboom Lease en zorgt de afdeling Shortlease voor tijdelijke inzet van auto’s en vervangend vervoer. Het nieuwe label zet nog een extra stap voorwaarts in het ontzorgen van klanten. Wilt u hier meer over weten, neem contact met Kim van Ommen via fleetsupport@autohoogenboom.nl of via telefoonnummer 06 57074353.

Interesse in een serviceovereenkomst op maat?
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.