Mijn Auto Hoogenboom
  • Plug-in Hybride (PHEV) bij Auto Hoogenboom

    Wat is een plug-in hybride auto? En waarom zou u kiezen voor een zogeheten PHEV? Het aanbod van plug-in hybrides bij Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA groeit. En daarom nemen wij u op deze pagina mee in de wereld van de PHEV en onze modellen.

PHEV is de afkorting van Plug-in Hybrid Electric Vehicle, ofwel een plug-in hybride auto. Deze is deels elektrisch en maakt voor het andere deel gebruik van de standaard brandstoffen zoals benzine en diesel. U kunt hiermee een stuk elektrisch rijden op een accu maar maakt daarnaast ook gebruik van de brandstoftank. De accu laadt u op door middel van een stekker die u inplugt in een laadpaal en de brandstoftank vult u gewoon bij het tankstation.

De meeste plug-in hybride auto’s van Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA hebben een elektrisch bereik tussen de 50 en 60 kilometer. Dit lijkt misschien niet veel, maar het gemiddeld aantal woon-werk kilometers van de meeste forenzen ligt tussen de 15 en 35 kilometer. Als u thuis en/of op uw werk uw auto laad, kunt u dus tussen uw huis en kantoor altijd elektrisch rijden.

  • Gemiddeld lager verbruik
  • Lagere BPM
  • Lagere wegenbelasting
  • Lagere CO2 uitstoot
  • Snel weg bij het stoplicht
  • Dagelijkse ritten op de elektromotor
  • Veel keuze uit modellen!

Auto Hoogenboom biedt tal van modellen aan, zowel nieuw als occasion. Hieronder vindt u een greep uit de beschikbare modellen.

Plug-in hybride auto’s van Volkswagen

Volkswagen Golf GTE plug in hybride
Volkswagen Golf 8 GTE

Verdubbel uw rijplezier met de nieuwe Golf GTE. Met een elektrische motor, waarmee u 56 zuinige kilometers rijdt. En een krachtige brandstofmotor om de beest mee uit te hangen (245 pk).

Volkswagen Passat GTE plug in hybride
Volkswagen Passat GTE

De luxe en intelligente Passat heeft een elektrische actieradius van 56 km. Daarnaast is hij uitgerust met geavanceerde systemen, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid.

Volkswagen Passat Variant GTE plug in hybride
Volkswagen Passat Variant GTE

Deze Volkswagen staat voor luxe en comfort, dankzij de slimme assistentiesystemen, en ruime kofferbak van 650 liter, U rijdt tot 56 km op enkel de elektromotor.

Plug-in hybride auto’s van SEAT

SEAT Leon PHEV plug-in hybride
SEAT Leon FR PHEV

Ga op avontuur met de Leon FR PHEV. Kies zelf of u elektrisch of op benzine rijdt, óf beide energiebronnen tegelijk gebruikt. Rij tot 63 kilometer op enkel de elektrische motor.

SEAT-leon-sportstourer-PHEV-plug-in-hybride
SEAT Leon Sportstourer PHEV

Op pad met uw familie en vrienden en de nodige bagage? De Sportstourer heeft tot wel 1450 liter bagageruimte, zonder op prestatie in te leveren. U rijdt tot 62 km op de elektromotor.

SEAT Tarraco PHEV plug in hybride rotterdam
SEAT Tarraco PHEV

De grootste SUV van SEAT. Deze SEAT rijdt tot 48 km op de elektrische motor en heeft een vermogen van 180 KW (245 pk): kracht en zuinigheid in één auto.

Plug-in hybride auto’s van ŠKODA

KODA Ocatvia hatchback iV plug in hybride rotterdam
SKODA Octavia Hatchback iV

Deze SKODA kan tot 60 km elektrisch rijden. De Octavia Hatchback is de ruimste in zijn klasse en meet met de achterbank neer een indrukwekkende 1.565 liter.

SKODA Octavia combi iV plug in hybride
SKODA Octavia Combi iV

De ideale gezinsauto. En voor de sportieve ouder: de plug-in hybride is er ook in RS uitvoering. Hij heeft een elektrische actieradius tot 60 km.

SKODA Superb iV plug in hybride
SKODA Superb iV

Het model heeft een elektrische actieradius tot 55 km. De iV is leverbaar als Business Edition Plus en Sportline Business. Het vermogen van de Suberb iV loopt op tot 160 kW (218 pk).

Plug-in hybride auto’s van Audi

Audi A3 Sportback eTFSI plug-in hybride rotterdam
Audi A3 Sportback TFSI e

Sportief rijplezier. Deze Audi heeft een elektrische actieradius van 59–63  km (WLTP) en een vermogen tot 180kW (245 pk). Verkrijgbaar als 40 TFSI e en 45 TFSI e.

Audi A6 e TFSI plug-in hybride Rotterdam
Audi A6 Limousine TFSI e

Maak indruk. Deze plug-in hybride heeft een elektrische actieradius van 64 – 67 km (WLTP) en een vermogen van 220 kW (299 pk).

Audi A6 Avant eTFSI plug-in hybride rotterdam
Audi A6 Avant TFSI e

Een stijlvolle plug-in hybride met een elektrische actieradius van 62 – 65 km (WLTP) en een vermogen van 220 kW (299 pk).

Audi A7 eTFSI plug-in hyrbide Rotterdam
Audi A7 Sportback TFSI e

Elegant en efficiënt. Deze Audi met fraaie lijnen heeft een elektrische actieradius van 66-67 km (WLTP) en een vermogen van 270 kW (367 pk).

Audi A8 TFSI e quattro plug-in hybride rotterdam
Audi A8 TFSI e

Deze efficiënte limousine heeft een elektrische actieradius van 43–47 km (WLTP). De 3.0 V6 motor en elektromotor hebben een gecombineerd vermogen van 330 kW (449 pk)

Audi Q3 TFSI e

Pluspunten van deze gezins-SUV zijn de interieurruimte, hoogstaande digitale voorzieningen en krachtige plug-in hybride aandrijving. Deze Audi heeft vermogen van 180 kW (245 pk) en rijdt 45 tot 51 km (WLTP) op de elektromotor.

Audi Q3 Sportback TFSI e

De Audi Q3 Sportback TFSI e zorgt met zijn krachtige plug-in hybride aandrijving en zijn coupéachtige daklijn voor een sportieve en dynamische uitstraling. Deze Audi heeft een vermogen van 180 kW (245 pk) en een elektrische actieradius van 45 tot 50 km (WLTP).

Audi Q5 TFSI e plug-in hybride Rotterdam
Audi Q5 TFSI e

Deze premium SUV met coupé-achtige daklijn biedt dynamische prestaties. Hij heeft een elektrische actieradius van max. 61 km (WLTP), 500 Nm systeemkoppel en een vermogen van 270 kW (367 pk).

Audi Q7 TFSI e plug in hybride rotterdam
Audi Q7 TFSI e

Een Innovatieve gezins-SUV. Zijn 3.0 V6-TFSI-motor werkt samen met een elektromotor wat goed is voor een vermogen van 280 kW (381 pk). De elektrische actieradius is minstens 40 km.

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Bij Powered by Hoogenboom zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van slimme laadoplossingen. Als onderdeel van Auto Hoogenboom zijn wij met onze jarenlange ervaring op het gebied van mobiliteit in staat u te ontzorgen wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken. Daar mogen de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom natuurlijk niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Meer over Powered by Hoogenboom

Contact