Auto Hoogenboom is terug aan de Autostrada

We zijn een tijdje bezig geweest met het verbouwen van onze nieuwe vestiging aan de Landaulettestraat 9 in Rotterdam. Als eerste zijn de showrooms van Volkswagen en Audi geopend. Onlangs is ook ons nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens Centrum geopend. Kom op 27 of 28 oktober langs en profiteer van spectaculaire openings- en winacties!

Bekijk onze openingsacties

Al zijn we nooit helemaal weggeweest. Wij hebben op 1 juni onze deuren geopend van onze nieuwe Volkswagen en Audi showrooms aan de Landaulettestraat 9 in Rotterdam. Nu wij met al onze merken terug zijn aan de Autostrada, vieren wij dit groots! Profiteer op 27 en 28 oktober van onze feestelijke acties.

Bekijk onze openingsacties

Benieuwd wie u daar zal verwelkomen ? Bekijk dan deze video.

Wij zijn hier gevestigd met onze service afdeling en met onze showrooms van Volkswagen en Audi. Deze zomer (de datum volgt nog) zullen we ook de deuren van de nieuwe showroom voor Volkswagen Bedrijfswagens, waaraan op dit moment hard wordt gewerkt, openen.

Campus aan de Noordoever van de Maas – “Niet meer per se naar Zuid”

De artist impression geeft een beeld hoe de nieuwe vestiging aan de Autostrada eruit gaat zien. Het krijgt de corporate identity van de drie merken. Het pand rechts, waar nu onze service vestiging zit, wordt omgebouwd tot een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum volgens de nieuwste standards. Omdat we hier straks een campus hebben met vijf merken bij elkaar hoeven mensen niet meer per se naar Zuid. Dat is makkelijk voor onze klanten of geïnteresseerden die meer op het centrum gericht zijn.

Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada
Auto-Hoogenboom-Rotterdam-Noord

Campus met 5 merken bij elkaar

Sinds mei 2022 kunt aan de Autostrada ook bij ons terecht voor de merken SEAT/Škoda en occasions. Sinds juni kunt u bij ons terecht voor de merken Volkswagen en Audi. Vanaf de zomer kunt u terecht aan de Autostrada voor Volkswagen Bedrijfswagens.

Volkswagen-logo-Auto-Hoogenboom
Audi-logo-Audi-Centrum-Rotterdam
SEAT-logo-Auto-Hoogenboom
SKODA-logo-Auto-Hoogenboom
Volkswagen-Bedrijfswagens-logo-Auto-Hoogenboom
Shuttel-Auto-Hoogenboom
Lease-A-Bike

Onze service vestiging is verhuisd naar het nieuwe pand

Voor service kon u de afgelopen jaren terecht bij onze service vestiging aan de Autostrada. Die is verhuisd naar ‘de buren’. De collega’s van de afdeling service zijn dus als eerste ingetrokken in het nieuwe pand en op hun huidige stek zal deze zomer onze nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens showroom komen.

Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada
Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada

Waarom ‘terugkeer’ aan de Autostrada?

Wist u dat wij terugkeren op hetzelfde adres waar we vroeger ook gevestigd waren? Op 23 januari 2004 nam Auto Hoogenboom het bedrijf Auto Bouman over en was vanaf die datum gevestigd op de Landaulettestraat. Na enkele jaren verhuisde Auto Hoogenboom naar Rotterdam Zuid en kwam Porsche Centrum Rotterdam op deze locatie. En nu is het eindelijk zo ver… Auto Hoogenboom terug aan de Autostrada.

Ontdek onze diensten