• Is uw Škoda 5+ jaar? Dan ontvangt u 15% korting op onderhoud.*

    Gaat uw Škoda al een aantal jaren mee? Škoda’s van 5 jaar of ouder profiteren van 15% korting op service, remmen en riemen. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. Maak meteen een afspraak.

15% korting op onderhoud, remmen én riemen | met Škoda Economy Service

Gaat uw Škoda al wat langer mee? Gefeliciteerd, want alle modellen van 5 jaar of ouder krijgen 15% voordeel met Škoda Economy Service op officieel merkonderhoud én remmen en riemen bij Auto Hoogenboom. Zo weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Škoda onderdelen. Dat is wel zo veilig en goed voor de restwaarde. Wij kennen uw Škoda als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen.

De voordelen en zekerheden van Škoda Economy Service

Met Economy Service profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud, remmen en riemen. U kunt ook altijd vertrouwen op de voordelen van Economy Service.

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw Škoda 5+ jaar is*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp in heel Europa**
Offerte aanvragen
  • Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte
  • De hoogste kwaliteit met Škoda Originele Onderdelen

SKODA_Economy_Service_4-jaar-reparatiegarantie

4 jaar reparatiegarantie

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw Škoda, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

SKODA_Economy_Service_standaard-pechhulp

Standaard pechhulp*

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw Škoda door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

SKODA service gratis pechhulp

Heeft u pech? Neem direct contact op

Bereikbaar vanuit Nederland en het buitenland: +31 88 0330107

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

U bent van harte welkom

*Škoda Economy Service biedt voor alle Škoda’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven
onderhoud, remmen en riemen. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
**Elke Škoda die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Škoda dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Škoda-pechhulp
in binnen- en buitenland.