• 15% korting op onderhoud als uw auto 5+ jaar is.*

    Is uw Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA 5 jaar of ouder en toe aan onderhoud? Kies dan voor Economy Service. Dan profiteert u namelijk niet alleen van 15% voordeel op onderhoud, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

Economy Service bij Auto Hoogenboom

Gaat uw Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA al wat langer mee? Gefeliciteerd, want alle modellen van 5 jaar of ouder krijgen 15% voordeel met Economy Service op officieel merkonderhoud bij Auto Hoogenboom. Zo weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele merk onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. Wij kennen uw Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij u de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

De voordelen van Economy Service

Met Economy Service profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud. U kunt ook altijd vertrouwen op deze voordelen van Economy Service.

  Lage onderhoudsprijzen
  Voordelige reparaties
  Gratis APK

  Prijs vooraf bekend
  Standaard pechhulp in Europa*
4 jaar garantie op onderdelen

eco service-4 jaar reparatie garantie

4 jaar reparatiegarantie

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

eco service-standaard pechhulp

Standaard pechhulp

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden?

Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

eco service-pech direct contact opnemen

Contact pechhulp

Volkswagen: bereikbaar vanuit Nederland en het buitenland: +31 88 0330109

SEAT: bereikbaar vanuit Nederland en het buitenland: +31 88 0330106

ŠKODA: bereikbaar vanuit Nederland en het buitenland: +31 88 0330107

VW Bedrijfswagens: bereikbaar vanuit Nederland en het buitenland: +31 88 0330109

eco service-geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

eco service-hoogste kwaliteit

De hoogste kwaliteit

We kennen uw Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van Originele Onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

U bent van harte welkom

*Economy Service biedt voor alle Volkswagen (Bedrijfswagens), SEAT en ŠKODA’s vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard) De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke Volkswagen (Bedrijfswagens), SEAT en ŠKODA die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij Auto Hoogenboom heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.