• De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio.

    Haal de avonturier in uzelf naar boven met de T-Roc Cabrio. Moeiteloos combineert ‘ie het krachtige en grensverleggende karakter van een SUV met het plezier van een cabrio. Is er een groter gevoel van vrijheid dan rijden met de wind door uw haar?

Volkswagen T-Roc Cabrio: highlights

VW T-Roc Cabrio cabriolet
Een panorama in 9 seconden

Met uw vrienden op ontdekkingstocht op een zonnige dag? Dat vraagt om een open dak. Met één druk op de knop vouwt het lichtgewicht dak automatisch in. Binnen 9 seconden heeft u en uw bijrijders 360° ononderbroken zicht.

VW T-Roc assistentiesystemen
Stap in voor de meest comfortabele rit

De T-Roc Cabrio is er nu met IQ.DRIVE Travel Assist. Dit systeem maakt gedeeltelijk autonoom rijden (level 2) mogelijk. Door een slimme samenwerking tussen de Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Assist houdt de T-Roc automatisch een veilige afstand tot voorliggers aan en blijft hij – eveneens automatisch – keurig tussen de wegmarkeringen.

Ruimte Volkswagen T-Roc Cabrio
Combineer looks met ruimte

De moderne look van de T-Roc Cabrio wordt afgemaakt met robuuste SUV-details, zoals een brede grille en LED-koplampverlichting. Binnenin de T-Roc Cabrio trekken we deze details door, met een hypermodern dashboard en futuristische touch-knoppen. En een cabrio mag dan wel compact zijn, met een bagageruimte van 284 liter profiteer je van alle gamakken.

Volkswagen T-Roc Cabrio media
Entertainment aan boord? Check

Wat maakt een roadtrip met open dak compleet? Uw favoriete playlist op vol volume, natuurlijk. Met het multimediasysteem Ready to Discover hoeft u alleen uw smartphone te verbinden en bent u klaar om te gaan. En dat niet alleen. Navigeren via de toeristische route, een podcast luisteren of telefonisch vakantieplannen maken met uw vrienden: het kan allemaal.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Volkswagen T-Roc Cabrio R-Line

Ontdek de sportieve T-Roc Cabrio R-Line

Kan het u niet sportief genoeg? Dan is de T-Roc Cabrio R-Line iets voor u. Bovenop de vrijheid en het comfort van de Style-uitvoering heeft u namelijk een hoop sportieve extra’s. Zo vindt u de kenmerkende R-Line-details terug op plekken als de bumpers, dorpel en het stuur. De kers op de taart? De R-Line sport-comfortstoelen die u ondersteunen in elke bocht. En dan vergeten we bijna het sportonderstel, koplampverlichting LED ‘Plus’, automatische airconditioning ‘Climatronic’ met gescheiden temperatuurregeling en de Digital Cockpit Pro. Allemaal standaard op uw nieuwe partner op de weg.

Offerte aanvragen

Private Lease de Volkswagen T-Roc Cabrio bij Auto Hoogenboom 

Met Private Lease rijdt u een Volkswagen T-Roc Cabrio voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en APK zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan brandstof te denken. Kies uw favoriete uitvoering, looptijd en het aantal kilometers. Stapt u binnenkort in een nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio?

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

  • Rijden in een nieuwe Volkswagen
  • Vast bedrag per maand
  • Stel zelf uw T-Roc Cabrio samen
  • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
  • Altijd vertrouwd op weg
Private Lease offerte aanvragen
Nieuwe-TRoc-Cabrio-

Bekijk onze T-Roc Cabrio en T-Roc voorraad

Meer over de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio

Digitaal en hoogwaardig interieur. Alle T-Roc Cabrio modellen hebben een nieuw ontworpen stuur met keypads of touch control-oppervlakken voor optimaal bedieningsgemak. Het aantal fysieke knoppen wordt verder beperkt doordat de T-Roc Cabrio is voorzien van touchsliders en touchbuttons voor de bediening van klimaatfuncties. 

Een 8 inch (20 cm) Digital Cockpit is standaard op de nieuwe T-Roc Cabrio, desgewenst is er ook de Digital Cockpit Pro met 10,25 inch (26 cm) display. Tevens maakt de T-Roc Cabrio gebruik van de nieuwste infotainmentsystemen met displays van 6,5, 8,0 of 9,2 inch (respectievelijk 16,5, 20 of 24 cm). Samen met We Connect en draadloos App-Connect kunnen inzittenden draadloos gebruik maken van Apple CarPlay en Android Auto en is er toegang tot vele online (streaming) diensten.

Slimme assistenten. Predictive Adaptive Cruise Control is naast IQ.DRIVE Travel Assist ook nieuw voor de T-Roc Cabrio en maakt gebruik van GPS- en camerasignalen en van verkeerstekens om de snelheid van de auto automatisch aan te passen voor bijvoorbeeld bochten of bij het naderen van rotondes. Met Park Assist kan de T-Roc Cabrio automatisch in- en uitparkeren. Na het inschakelen van de achteruitversnelling hoeft de bestuurder alleen nog maar gas te geven en te remmen. De T-Roc Cabrio voert zelf de juiste stuurbewegingen uit. Met Park Assist kan de T-Roc nu ook automatisch vooruit inparkeren. Dankzij het proactieve inzittendenbeschermingssysteem herkent de T-Roc Cabrio mogelijk gevaarlijke situaties. Daarop worden de benodigde assistentiesystemen ingezet om een ongeval te voorkomen of de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken.

De T-Roc Cabrio is maximaal veilig. In het uitzonderlijke geval dat de auto een koprol dreigt te maken, komen automatisch beschermende elementen achter de achterste zitplaatsen tevoorschijn. 

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.