Contact opnemen
 • De Volkswagen Passat. Slim en comfortabel.

  De vernieuwde Volkswagen Passat combineert een comfortabel en indrukwekkend design met slimme assistentiesystemen. Hij is standaard voorzien van navigatie en achteruitrijcamera. Ervaar de volgende stap in autonoom rijden met Travel Assist.

Vanaf € 41.990,-
Private lease V.a. € 650,- p/m
Zakelijk lease V.a. € 587,- p/m

Volkswagen Passat: highlights

volkswagen-passat-travel-assist
Travel Assist

Dit slimme systeem zorgt ervaar dat u altijd in het midden van de rijbaan rijdt, met gepaste afstand tot uw voorganger. Leg uw handen op het stuur en de Passat doet de rest. Zo krijgt u bij snelheden tot 210 kilometer per uur een voorproefje van autonoom rijden.

volkswagen-passat-natural-voice-control
Natural Voice Control

Stembesturing is ideaal om uw volledige focus op de weg te houden. Stel een vraag een uw Passat en hij zoekt direct het antwoord voor u op. De ideale bijrijder, dus.

volkswagen-passat-digital-key
Digital Key

Bent u wel eens uw sleutel kwijt? Of ligt hij ergens op de bodem van uw tas? Geen probleem! Door slimme integratie kunt u de deuren van uw Passat openen met uw smartphone.

volkswagen-passat-indrukwekkend-design
Indrukwekkend design

Sportief en zuinig rijden? Het kan allebei, met de Arteon eHybrid. Kiest u voor een Plug-in Hybrid motor en R-Line Business +, dan combineert u de krachten van een brandstofmotor en een elektrische motor. Om alles uit uw rit te halen, zorgt de Arteon eHybrid dat de motoren optimaal samenwerken.

Volkswagen-Passat-en-Passat-Variant-Rotterdam

Ontdek de Volkswagen Passat: zeer compleet en 4 jaar garantie

Elke week brengen we heel wat uren op de weg door. En dat terwijl we die tijd natuurlijk liever besteden bij onze zakelijke afspraken of familie. De nieuwe Passat zorgt ervoor dat u rijdt in een auto die het meeste van uw tijd maakt. Hij zit vol slimme assistentiesystemen zodat u zich kunt richten op de zaken die er toe doen. De standaarduitrusting van de Passat en Passat Variant is nu completer dan ooit. Alle modellen zijn standaard uitgevoerd met de automatische DSG-transmissie, de Digital Cockpit (digitaal instrumentenpaneel) en een achteruitrijcamera. Bovendien geldt voor elke Passat nu een garantietermijn van 4 jaar. Wilt u kennismaken met de Passat? Maak een proefrit.

Proefrit plannen

Volkswagen Passat Private Lease
vanaf € 650,- per maand 

Met Private Lease betaalt u maandelijks een vast bedrag voor een nieuwe Volkswagen. Waar u bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag.

Voordelen van Volkswagen Private Lease

 • U rijdt een gloednieuwe Volkswagen
 • U kiest zelf de looptijd en kilometrage
 • Vast bedrag per maand
 • Geen spaargeld nodig
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Bekijk onze Passat voorraad

Bekijk alle

De vernieuwde Volkswagen Passat is er in drie uitvoeringen: de Business, R-Line Business+ en GTE Business. Voor wie een nóg indrukwekkender design wil, is het R-Line pakket de perfecte keuze. Het optionele pakket met o.a.lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en een sportief interieur, maakt de Passat extra dynamisch. Terug van weggeweest is de Passat GTE. Met de hybride Passat rijdt u tot 56 kilometer volledig elektrisch*. Korte afstanden rijdt de GTE Business dus helemaal emissievrij. Een goede keuze voor wie op weg naar werk of de supermarkt een steentje wil bijdragen aan een beter milieu.

De Volkswagen Passat is voorzien van de nieuwste technologieën

IQ Drive. Met slimme technieken op weg naar autonoom rijden. IQ Drive is de nieuwe naam voor alle assistentiesystemen van Volkswagen die (gedeeltelijk) autonoom rijden mogelijk maakt. Travel Assist is één van deze systemen. De toepassing ervan in de nieuwe Volkswagen Passat is een wereldprimeur. Travel Assist maakt gebruik van de adaptieve cruise control (ACC) om de auto in lengterichting te geleiden. Lane Assist zorgt ervoor dat de Passat binnen de wegmarkeringen blijft (zijdelingse geleiding). Daarmee is gedeeltelijk geautomatiseerd rijden mogelijk tot 210 km/u.

Adaptive en Predictive Cruise Control. Cruise control is prettig, maar op drukke wegen werkt het niet optimaal. Om voldoende afstand te houden, moet je vaak remmen wat het rijden alsnog onrustig of onveilig kan maken. Daarom heeft Volkswagen Adaptive Cruise Control. Dat houdt automatisch voldoende afstand tot je voorliggers – wel zo veilig en comfortabel. Predictive Cruise Control gaat nog een stapje verder dan adaptive Cruise Control en zorgt ervoor dat de auto afremt voor bochten, rotondes en de bebouwde kom.

Ontdek onze 3 Volkswagen Passat uitvoeringen

Volkswagen Passat Passat Business

Passat Business

 • Velgen ‘Aragon’, 16 inch lichtmetaal
 • Navigatie-, radio-, en multimediasysteem ‘Discover Media’ inclusief DAB+ en spraakbediening
 • Koplampverlichting LED, achterlichten LED
 • Airconditioning automatisch (Climatronic)
 • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) inclusief afstandscontrolesysteem (Front Assist) en noodremsysteem (City Emergency Braking)
Volkswagen Passat Passat GTE Business

Passat GTE Business

 • Elektrische actieradius van 56 kilometer
 • Velgen ‘London’, 17 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Pro’ inclusief Verkeerstekenherkenning en Mobile Key
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.LIGHT)
 • Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend
Volkswagen Passat Passat R-Line Business+

Passat R-Line Business+

 • Velgen ‘Sebring’ 17 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Pro’ inclusief Verkeerstekenherkenning en Mobile Key
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.LIGHT)
 • Achterlichten LED, donkerrood, met dynamische knipperlichten
 • R-Line exterieurpakket

Ik heb interesse