Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 39.590,-
Private lease € 650,- p/m
Zakelijke lease € 575,- p/m
 • De Volkswagen Passat Slim en comfortabel

  De vernieuwde Volkswagen Passat combineert een comfortabel en indrukwekkend design met slimme assistentiesystemen. Hij is standaard voorzien van navigatie en achteruitrijcamera. Ervaar de volgende stap in autonoom rijden met Travel Assist.

Rijklaar vanaf

€ 39.590

Private Lease

€ 650 p/m

Zakelijke Lease

€ 575 p/m

Vernieuwde Passat: zeer compleet en met 4 jaar garantie

Elke week brengen we heel wat uren op de weg door. En dat terwijl we die tijd natuurlijk liever besteden bij onze zakelijke afspraken of familie. De nieuwe Passat zorgt ervoor dat u rijdt in een auto die het meeste van uw tijd maakt. Hij zit vol slimme assistentiesystemen zodat u zich kunt richten op de zaken die er toe doen.

De standaarduitrusting van de Passat en Passat Variant is nu completer dan ooit. Alle modellen zijn standaard uitgevoerd met de automatische DSG-transmissie, de Digital Cockpit (digitaal instrumentenpaneel) en een achteruitrijcamera. Bovendien geldt voor elke Passat nu een garantietermijn van 4 jaar.

Het nieuwe model heeft ook een indrukwekkend design. De LED Matrix koplampverlichting beweegt met u mee wanneer u een bocht instuurt en past zich aan op basis van tegemoetkomend verkeer. Ook de achterlichten, grille en bumpers zijn onder handen genomen.

Uitvoeringen en pakketten nieuwe Passat

De vernieuwde Passat is er in drie nieuwe uitvoeringen: de Business, R-Line Business+ en GTE Business.

Voor wie een nóg indrukwekkender design wil, is het R-Line pakket de perfecte keuze. Het optionele pakket met o.a.lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en een sportief interieur, maakt de Passat extra dynamisch.

Terug van weggeweest is de Passat GTE. Met de hybride Passat rijdt u tot 56 kilometer volledig elektrisch*. Korte afstanden rijdt de GTE Business dus helemaal emissievrij. Een goede keuze voor wie op weg naar werk of de supermarkt een steentje wil bijdragen aan een beter milieu.

Bekijk onze Passat voorraad

Bekijk alle

Volkswagen Passat Private Lease
vanaf € 650 per maand 

Met Private Lease betaalt u maandelijks een vast bedrag voor een nieuwe Volkswagen. Waar u bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag.

Voordelen van Volkswagen Private Lease

 • U rijdt een gloednieuwe Volkswagen
 • U kiest zelf de looptijd en kilometrage
 • Vast bedrag per maand
 • Geen spaargeld nodig
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Ontdek onze 3 Volkswagen Passat uitvoeringen

Volkswagen Passat Passat Business

Passat Business

 • Velgen ‘Aragon’, 16 inch lichtmetaal
 • Navigatie-, radio-, en multimediasysteem ‘Discover Media’ inclusief DAB+ en spraakbediening
 • Koplampverlichting LED, achterlichten LED
 • Airconditioning automatisch (Climatronic)
 • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) inclusief afstandscontrolesysteem (Front Assist) en noodremsysteem (City Emergency Braking)
Volkswagen Passat Passat GTE Business

Passat GTE Business

 • Elektrische actieradius van 56 kilometer
 • Velgen ‘London’, 17 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Pro’ inclusief Verkeerstekenherkenning en Mobile Key
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.LIGHT)
 • Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend
Volkswagen Passat Passat R-Line Business+

Passat R-Line Business+

 • Velgen ‘Sebring’ 17 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Pro’ inclusief Verkeerstekenherkenning en Mobile Key
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.LIGHT)
 • Achterlichten LED, donkerrood, met dynamische knipperlichten
 • R-Line exterieurpakket

De Passat is voorzien van de nieuwste technologieën

IQ Drive. Met slimme technieken op weg naar autonoom rijden. IQ Drive is de nieuwe naam voor alle assistentiesystemen van Volkswagen die (gedeeltelijk) autonoom rijden mogelijk maakt. Travel Assist is één van deze systemen. De toepassing ervan in de nieuwe Volkswagen Passat is een wereldprimeur. Travel Assist maakt gebruik van de adaptieve cruise control (ACC) om de auto in lengterichting te geleiden. Lane Assist zorgt ervoor dat de Passat binnen de wegmarkeringen blijft (zijdelingse geleiding). Daarmee is gedeeltelijk geautomatiseerd rijden mogelijk tot 210 km/u.

Adaptive en Predictive Cruise Control. Cruise control is prettig, maar op drukke wegen werkt het niet optimaal. Om voldoende afstand te houden, moet je vaak remmen wat het rijden alsnog onrustig of onveilig kan maken. Daarom heeft Volkswagen Adaptive Cruise Control. Dat houdt automatisch voldoende afstand tot je voorliggers – wel zo veilig en comfortabel. Predictive Cruise Control gaat nog een stapje verder dan adaptive Cruise Control en zorgt ervoor dat de auto afremt voor bochten, rotondes en de bebouwde kom.

Mobile Key. Wilt u de weg op, maar heeft uw partner de autosleutels? Open uw Passat gemakkelijk middels een smartphone.

Natural Voice Control. Dankzij Natural Voice Control kunnen de navigatie, telefoon en radio met spreektaal door u worden bediend.

Park Assist. Voorkom parkeerstress en laat de Volkswagen Passat het van u overnemen. Terwijl u stapvoets langs de geparkeerde auto’s rijdt, scant Park Assist de vrije ruimtes. Bij een geschikt plekje, hoeft u alleen maar uw Volkswagen in zijn achteruit te zetten, uw stuur los te laten en zachtjes gas te geven en te remmen. Park Assist doet de rest.