Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • De Volkswagen ID. Buzz. Overal thuis

    De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz is een waardige opvolger van de iconische T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Vanaf 2022 in productie.

Rijklaar vanaf

n.n.b.

Private Lease

n.v.t.

Zakelijke Lease

n.n.b.

De Volkswagen ID. Buzz: de elektrische highlights

Volkswagen ID.Buzz elektrisch
Een herkenbaar Volkswagen design

Denkt u bij het zien van de Volkswagen ID.Buzz: ‘die heb ik eerder gezien?’ Dat kan kloppen! Het design van de ID.Buzz is namelijk gebaseerd op de iconische T1 bus.

Ruimte ID.Buzz
Volop ruimte

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. In een paar simpele stappen creëert u nog meer opbergruimte. Dat doet u bijvoorbeeld door de zitplaatsen naar voren of achteren te schuiven of zelfs de volledige stoel om te draaien. Heel eenvoudig.

Augmented Reality Volkswagen ID.Buzz
AR-head-updisplay 

De ID. Buzz is een baanbrekende auto. Het augmented-reality-head-updisplay projecteert uw navigatie-instructies direct voor u op de weg. Volg de pijlen en u bereikt de bestemming zonder uw ogen ook maar een moment van de weg te hoeven halen.

Volkswagen ID.Buzz led koplampen
LED ‘ogen’

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED ‘ogen’ die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, ‘kijkt’ hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. 

Volkswagen ID. Buzz id-roadtrip

Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID. Buzz

Elektrisch rijden is de toekomst! Deze innovatieve vorm van mobiliteit vraagt om een nieuwe manier van autorijden.

Heeft u een vraag over elektrisch rijden? Neem dan contact met ons op. 📞 010 – 410 56 00 of 📧 info@autohoogenboom.nl.

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden

De ID. Buzz is een echte familievriend

De ID. Buzz is een echte familievriend. Een trouwe partner die u bijstaat in uw dagelijkse, drukke leven. De auto is uitgerust met alles wat u nodig heeft om het leven makkelijker te maken: ongekend comfort, een nieuw ontworpen interieur én in de toekomst zelfs een volledig autonome rijmodus. Als bestuurder wordt u passagier en krijgt u de tijd en vrijheid om te doen wat u inspireert.

Ontdek alle innovaties van de Volkswagen ID. Buzz

Wist u dat u met de ID. Buzz dankzij het zonnedak rechtstreeks op de energie van de zon kunt rijden? Slimme duurzaamheid op een totaal nieuw niveau. Ook is de nieuwe microbus al voorbereid op autonoom rijden. Wij vertellen u graag meer hierover. Net als de andere Volkswagen ID. modellen, is ook dit model op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de accupakketten in de vloer van de auto/bus weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte. Smalle straten in de stad? Dankzij zijn kleinere elektrische motor en bredere wielbasis beschikt de nieuwe microbus over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Wilt u meer weten over de slimme innovaties, zoals bijvoorbeeld het flexibele interieur, de stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality én over de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model? Laat dan uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte.

Op de hoogte blijven van de Volkswagen ID. Buzz?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan houden wij u op de hoogte!

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom
Ik heb interesse