• De Volkswagen ID. Buzz. Overal thuis

    De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz is een waardige opvolger van de iconische T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe personenbus is ongekend veelzijdig en innovatief.

De Volkswagen ID. Buzz: de elektrische highlights

Volkswagen ID. Buzz elektrische personenbus
Een herkenbaar Volkswagen design

Denkt u bij het zien van de Volkswagen ID.Buzz: ‘die heb ik eerder gezien?’ Dat kan kloppen! Het design van de ID.Buzz is namelijk gebaseerd op de iconische T1 bus.

Ruimte 5 personen Volkswagen ID. Buzz
Volop ruimte

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

Volkswagen ID. Buzz interieur
Autonoom rijden

De ID. Buzz beschikt over de allernieuwste versie van ‘Travel Assist’, waarmee hij gedeeltelijk autonoom kan rijden door gebruik te maken van zwermdata. Als zwermdata beschikbaar is, heeft de ‘Travel Assist with Crowd-sourced Data’ functie slechts één herkenbare rijbaangrens nodig om de auto binnen de rijbaan te houden, bijvoorbeeld op landwegen zonder middenmarkeringen.

LED licht Volkswagen ID. Buzz 2023
LED ‘ogen’

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED ‘ogen’ die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, ‘kijkt’ hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. 

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Wist u dat …

… de Volkswagen ID. Buzz er ook als bedrijfswagen is? Ontdek hier de ID. Buzz Cargo.

Volkswagen ID. Buzz personenauto

Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID. Buzz

De ID. Buzz is gebaseerd op het modulaire MEB-platform (Modulare E-Antriebs Baukasten) van de Volkswagen Groep. In de ID. Buzz wordt het platform gecombineerd met een 77 kWh accupakket dat een 205 PK sterke elektromotor met maximaal 310 Nm aan koppel al vanuit stilstand tussen de achterwielen van vermogen voorziet. De topsnelheid is begrensd op 145 km/u. Aan een laadpaal wordt het accupakket opgeladen met een vermogen van 11kW. De ID. Buzz kan snelladen met een maximum laadvermogen van 170 kW. In 30 minuten is het accupakket weer van 5-80% opgeladen. De precieze actieradius is officieel bekendgemaakt, en we kunnen vertellen dat dit 413 km WLTP is.

De ID. Buzz is bestelbaar en staat nu in onze showroom, klaar voor een proefrit!

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden

De ID. Buzz is een echte familievriend

De ID. Buzz is een echte familievriend. Een trouwe partner die u bijstaat in uw dagelijkse, drukke leven. De auto is uitgerust met alles wat u nodig heeft om het leven makkelijker te maken: ongekend comfort, een nieuw ontworpen interieur én in de toekomst zelfs een volledig autonome rijmodus. Als bestuurder wordt u passagier en krijgt u de tijd en vrijheid om te doen wat u inspireert.

Ontdek alle innovaties van de Volkswagen ID. Buzz

Net als de andere Volkswagen ID. modellen, is ook dit model op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de accupakketten in de vloer van de auto/bus weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte. Smalle straten in de stad? Dankzij zijn kleinere elektrische motor en bredere wielbasis beschikt de nieuwe microbus over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Wilt u meer weten over de slimme innovaties, zoals bijvoorbeeld het flexibele interieur, de stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality én over de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model? Laat dan uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte.

De ID. Buzz is vanaf nu te bestellen en staat voor u klaar in onze showroom. Maak eens een proefrit!

Bekijk onze huidige ID.Buzz voorraad

Op de hoogte blijven van de Volkswagen ID. Buzz?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan houden wij u op de hoogte!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom