Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Volkswagen ID.5. De elektrische SUV coupé.

    Wie zegt dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.

    Actieradius tot 540 kilometer

Volkswagen ID.5: highlights

Volkswagen ID.5 elektrisch
Een ruime lounge

De accu van de Volkswagen ID.5 ligt onder de vloer. Dit geeft u extra ruimte in de auto. De twee ID.5-uitvoeringen bieden bij relatief compacte buitenafmetingen de binnenruimte van SUV’s uit een hoger segment.

Multimediascherm Volkswagen ID.5
ID.software 3.0.

De nieuwe leden van de ID. Family zijn standaard uitgevoerd met de ID.software 3.0. Daarmee wordt sneller opladen mogelijk en is de stembediening sterk verbeterd. 

Volkswagen ID.5 IQ.light
IQ.Light LED-matrix koplampen

Deze slimme koplampverlichting kent de weg en schakelt in elke situatie precies het goede licht in.

elektrische volkswagen
Innovatief bedieningsconcept

Het digitale instrumentarium en het grote, 12 inch high-res display van het multimediasysteem vallen op door hun heldere weergave en opvallende graphics. Het optionele head-up display met augmented reality-functie projecteert extra informatie in het blikveld van de bestuurder. 

Volkswagen ID5 GTX uitvoeringen

Ontdek de sportieve Volkswagen ID.5 GTX

Voor de ID.5 zijn drie motoren beschikbaar. In de ID.5 drijft een elektromotor achterin de achterwielen aan. De sportieve ID.5 GTX biedt met aparte elektromotoren op de voor- en achteras de grip en dynamiek van vierwielaandrijving. 

Elke ID.5 krijgt het grote long-range accupakket dat geschikt is voor 135 kW snelladen. Eveneens geheel nieuw voor de ID. Family zijn Travel Assist, dat gebruikmaakt van zwermdata voor een nog relaxtere, semi-autonome rijervaring, en het geheel nieuwe Park Assist Plus met memory-functie kan de auto automatisch parkeren op plekken die de ID.5 als parkeerplek herkent.

Proefrit inplannen

Lease de Volkswagen ID.5 bij Auto Hoogenboom 

Wij adviseren u niet alleen over uw nieuwe auto, maar ook over de financiële mogelijkheden. Zakelijk of privé, leasing of financiering. Ook voor vragen op het gebied van fiscaliteit, duurzaamheid of flexibiliteit kunt u bij ons terecht. Gedurende de (financial of operational) leaseperiode zijn wij graag uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

  • Rijden in een nieuwe Volkswagen
  • Vast bedrag per maand
  • Stel zelf uw ID.5 samen
  • Altijd vertrouwd onderweg
  • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Wij informeren u graag zodra de prijzen bekend zijn en de ID.5 te bestellen is. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Bekijk de elektrische Volkswagen voorraad

Bekijk alle

Meer over de Volkswagen ID.5

Met Car2X-communicatie tillen de nieuwe ID.5-modellen veiligheid naar een nieuw level. Ze kunnen gebruikmaken van informatie die wordt verstrekt door andere auto’s uit de Volkswagen-concern met dezelfde technologie én door de infrastructuur . Een ID.5 kan deze informatie in fracties van seconden verwerken en de bestuurder zo waarschuwen voor mogelijk gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. De ID.Light-functie in het interieur kan daarbij visuele waarschuwingssignalen geven. 

De ID.5 staat op het speciaal voor elektrisch rijden ontwikkelde MEB-platform. De aflopende coupé-daklijn geeft de ID.5 een sportieve en elegante touch. Samen met aerodynamische elementen in de voorbumper en de geïntegreerde achterspoiler draagt het aflopende dak bij aan de gunstige stroomlijn en aan een gunstig verbruik. De ID.5 heeft een Cw-waarde van slechts 0,26 (0,27 voor ID.5 GTX).

De Volkswagen ID.5 is vanaf december te bestellen, de marktintroductie staat gepland voor begin 2022.

Op de hoogte blijven van de ID.5? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact op wanneer er meer bekend is!

Op de hoogte blijven

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom
Ik heb interesse