• Volkswagen ID.5. De elektrische SUV coupé.

  Wie zegt dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. En dat met een actieradius tot 516 km.

Vanaf € 53.990,-
Private lease
V.a. € 839,- p/m*
Zakelijk lease V.a. € 699,- p/m

Volkswagen ID.5: highlights

Volkswagen ID.5 ruimte interieur
Een ruime lounge

De accu van de Volkswagen ID.5 ligt onder de vloer. Dit geeft u extra ruimte in de auto. De twee ID.5-uitvoeringen bieden bij relatief compacte buitenafmetingen de binnenruimte van SUV’s uit een hoger segment.

Actieradius opladen Volkswagen ID.5
De krachtigste manier van rijden

De actieradius van de ID.5 is met max. 516 km groot genoeg voor al je dagelijkse ritjes en nog veel meer. En zit je toch bijna zonder stroom, dan maak je een korte stop bij de dichtstbijzijnde snellader. Met een laadvermogen van 135 kW ben je na een half uur en een kopje koffie klaar om weer maximaal 390 km verder te gaan.

Matrix LED koplampen Volkswagen ID.5
IQ.Light LED-matrix koplampen

Deze slimme koplampverlichting kent de weg en schakelt in elke situatie precies het goede licht in.

Bediening Volkswagen ID.5 infotainment interieur
Innovatief bedieningsconcept

Het digitale instrumentarium en het grote, 12 inch high-res display van het multimediasysteem vallen op door hun heldere weergave en opvallende graphics. Het optionele head-up display met augmented reality-functie projecteert extra informatie in het blikveld van de bestuurder. 

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Volkswagen ID.5 GTX elektrisch proefrit

Volkswagen ID.5 uitvoeringen, actieradius en prijzen

De nieuwe Volkswagen ID.5 is leverbaar als ID.5 Pro Advantage, met een 174 of 204 pk sterke elektromotor, en als 299 pk sterke ID.5 GTX voorzien van vierwielaandrijving. Beide uitvoeringen beschikken over een groot 77 kWh accupakket, met een actieradius tot 516km voor de ID.5 Pro (ID.5 GTX tot 491 km). Beide uitvoeringen zijn voorbereid op 135 kW snelladen. De standaarduitrusting van de Volkswagen ID.5. omvat:

 • Velgen ‘Hamar’, 19 inch
 • Rijstrookbehoudassistent
 • Adaptive Cruise Control
 • Parkeersensoren voor en achter
 • Koplampverlichting LED
 • Airconditioning automatisch (Climatronic), 1-zone
 • Navigatiesysteem ‘Discover Pro’, 12 inch touchscreen
 • ‘App-Connect’ draadloze smartphone integratie
 • Telefoonvoorbereiding Plus, inclusief draadloos laden
 • Dashboard, luxe afgewerkt in Florence Brown
 • Dak uitgevoerd in zwart

De ID.5 GTX voegt hieraan onder andere 20 inch velgen, koplampverlichting LED Matrix (iQ.Light) en bumpers in GTX-design aan toe. De Volkswagen ID.5 Pro Advantage is leverbaar vanaf € 45.990,-. Bovendien kunt u ook nog aanspraak maken op subsidie (SEPP) van € 2.950,-! Maak snel een proefrit en maak kennis met dit innovatie model!

Proefrit inplannen Offerte aanvragen

Lease de Volkswagen ID.5 bij Auto Hoogenboom 

Wij adviseren u niet alleen over uw nieuwe auto, maar ook over de financiële mogelijkheden. Zakelijk of privé, leasing of financiering. Wist u bijvoorbeeld dat u tijdelijk de Volkswagen ID.5 in combinatie met Volkswagen Operational Lease al rijdt vanaf € 589,-* per maand. Ook voor vragen op het gebied van fiscaliteit, duurzaamheid of flexibiliteit kunt u bij ons terecht. Gedurende de (financial of operational) leaseperiode zijn wij graag uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe Volkswagen
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw ID.5 samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Wij informeren u graag zodra de prijzen bekend zijn en de ID.5 te bestellen is. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Bekijk de ID.5 voorraad

Meer over de Volkswagen ID.5

Met Car2X-communicatie tillen de nieuwe ID.5-modellen veiligheid naar een nieuw level. Ze kunnen gebruikmaken van informatie die wordt verstrekt door andere auto’s uit de Volkswagen-concern met dezelfde technologie én door de infrastructuur . Een ID.5 kan deze informatie in fracties van seconden verwerken en de bestuurder zo waarschuwen voor mogelijk gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. De ID.Light-functie in het interieur kan daarbij visuele waarschuwingssignalen geven. 

De ID.5 staat op het speciaal voor elektrisch rijden ontwikkelde MEB-platform. De aflopende coupé-daklijn geeft de ID.5 een sportieve en elegante touch. Samen met aerodynamische elementen in de voorbumper en de geïntegreerde achterspoiler draagt het aflopende dak bij aan de gunstige stroomlijn en aan een gunstig verbruik. De ID.5 heeft een Cw-waarde van slechts 0,26 (0,27 voor ID.5 GTX).

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.