Vanaf € 39.990,-
Private lease
V.a. € 529,- p/m*
Zakelijk lease V.a. € 542,- p/m

Volkswagen ID.3: highlights

Parkeerhulp volkswagen id3
Parkeren wordt nog makkelijker

Een auto die onthoudt waar u parkeert en dit helemaal voor u kan doen. Dat kan met Trained Park Assist. De vernieuwde ID.3 is nu ook in staat om parkeeracties van u als bestuurder op te slaan en automatisch uit te voeren. Daarbij houden alle sensoren de omgeving in de gaten en is de ID.3 in staat om zelf te sturen, gas te geven en te remmen. En dus al het werk uit uw handen te nemen.

Augmented reality volkswagen ID.3
AR-head-up-display

De augmented reality van je head-up display is verbeterd. En niet zo’n klein beetje ook. Zo kunt u naast uw snelheid en verschillende functies van de auto, nu ook uw navigatie-aanwijzingen makkelijker zien. Ze worden namelijk voor je neus in het raam geprojecteerd. Zo ziet u nooit meer een afslag over het hoofd.

Volkswagen ID3 voorraad
Extra hulp bij het rijden

Het was al mogelijk om extra begeleiding te krijgen tijdens het autorijden met Travel Assist. Maar nu kunt u semi-automatisch autorijden met nog slimmere assistentiesystemen. De vernieuwde ID.3 kan bijvoorbeeld signalen verwerken van andere auto’s en zo krijgt u waarschuwingen voor gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. Ook kunt u bij snelheden vanaf 90 km/u de auto automatisch van rijstrook laten wisselen. Zo wordt autorijden nóg veiliger.

interieur nieuwe volkswagen ID.3
Alles onder controle

Zoeken naar de knop om de radio zachter te zetten tijdens het rijden? Verleden tijd. Houd uw ogen op de weg en gebruik uw stem om de DAB+ radio, het navigatiesysteem of uw telefoon te bedienen. Zeg ‘Hallo ID.’ en hij helpt u verder. En de ID.3 denkt zelf ook mee. De slimme navigatie onthoudt bestemmingen en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Nieuwe Volkswagen ID.3

Ontdek de 100% elektrische Volkswagen ID.3

De vernieuwde 100% elektrische Volkswagen ID.3 is hier! U bespaart op brandstofkosten en betaalt geen wegenbelasting. Hij is bijna even groot als een Golf, maar wint op binnenruimte. De accu’s zijn verwerkt in de vloer voor zeeën aan binnenruimte met een grote actieradius. Ervaar een elektrische auto zonder nadelen van een elektrische auto. Door de ruime actieradius tot 559 km bent u altijd opgeladen voor uw dagelijkse ritten. Tóch verder rijden? Laad ‘m onderweg naar 80% in slechts 30 minuten.

Proefrit plannen

Volkswagen ID.3 Private Lease

Met Private Lease rijdt u een Volkswagen ID.3 voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en APK zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan brandstof te denken. De Private Lease prijs wordt binnenkort bekend gemaakt.

Private Lease offerte aanvragen

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

Wilt u de Volkswagen ID.3 zakelijk leasen? Via Auto Hoogenboom Lease Operational Least u de nieuwe Volkswagen ID.3 voor een all-in prijs. Deze wordt binnenkort bekend gemaakt.

Zakelijke lease offerte aanvragen

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

  • Rijden in een gloednieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand
  • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
  • Stel zelf uw uitvoering samen met gewenste looptijd en kilometrage
  • Zakelijk of Private Leasen: alles bij ons geregeld!

Bekijk onze ID.3 voorraad

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.