• De Volkswagen ID.3: 100% elektrisch rijden

    Met de Volkswagen ID.3 start de weg naar CO2-neutraal rijden met het gemak en comfort van Volkswagen.

Vanaf € 34.795,-
Private lease
V.a. € 669,- p/m*
Zakelijk lease V.a. € 499,- p/m

Volkswagen ID.3: highlights

volkswagen-id3-licht-met-iq
Licht met IQ

ID.Light ‘praat’ met u: met licht. Samen met het optionele navigatiesysteem wijst ID.Light u snel en ontspannen de weg. Lichtsignalen en een knipperende richtingaanwijzer geven aan wanneer u van rijbaan moet wisselen. Als u spraakbediening gebruikt, reageert het systeem met een lichtsignaal op uw stem.

volkswagen-id3-alles-onder-controle
Alles onder controle

Zoeken naar de knop om de radio zachter te zetten tijdens het rijden? Verleden tijd. Houd uw ogen op de weg en gebruik uw stem om de DAB+ radio, het navigatiesysteem of uw telefoon te bedienen. Zeg ‘Hallo ID.’ en hij helpt u verder. En de ID.3 denkt zelf ook mee. De slimme navigatie onthoudt bestemmingen en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief.

volkswagen-id3-20-inch-velgen
Groot – groter – grootst

Upgrade de velgen tot 20 inch. Standaard zitten er stoere 18 inch velgen op uw ID.3 maar er is natuurlijk altijd ruimte voor meer. Upgraden kan tot en met de optionele 20 inch velgen.

volkswagen-id3-head-up-display
AR-head-up-display

Met het augmented-reality-head-updisplay ziet u alle rij-informatie op uw voorruit, direct in het zicht. De pijlen op de ruit geven bijvoorbeeld precies aan waar u af moet slaan.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Interieur Volkswagen ID3 infotainment

Ontdek de 100% elektrische Volkswagen ID.3

Met de nieuwe 100% elektrische Volkswagen ID.3 start er een nieuw tijdperk voor Volkswagen. U bespaart op brandstofkosten en betaalt geen wegenbelasting. Hij is bijna even groot als een Golf, maar wint op binnenruimte. De accu’s zijn verwerkt in de vloer voor zeeën aan binnenruimte met een grote actieradius. Ervaar een elektrische auto zonder nadelen van een elektrische auto. Door de ruime actieradius bent u altijd opgeladen voor uw dagelijkse ritten. Ervaar de eerste generatie nu zelf en stap over naar elektrisch rijden.

Proefrit plannen

Volkswagen ID.3 Private Lease
vanaf € 669,-* per maand 

Met Private Lease rijdt u een Volkswagen ID.3 voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en APK zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan brandstof te denken. Inclusief aftrek van de SEPP subsidie rijdt u de Volkswagen ID.3 met Private Lease al vanaf € 669,-* per maand!

Private Lease offerte aanvragen

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

Wilt u de Volkswagen ID.3 zakelijk leasen? Via Auto Hoogenboom Lease kunt u met Operational Lease al instappen voor slechts € 759,- excl. BTW per maand. Op basis van een leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Zakelijke lease offerte aanvragen

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

  • Rijden in een gloednieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand
  • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
  • Stel zelf uw uitvoering samen met gewenste looptijd en kilometrage
  • Zakelijk of Private Leasen: alles bij ons geregeld!

Direct rijden in uw ID.3? Bekijk onze voorraad

Bekijk alle

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

Bekijk onze ID.3 voorraad

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.