• De Volkswagen Arteon Shooting Brake. Meer dan indrukwekkend.

  Wilt u een stijlvolle, eigenzinnige auto, maar ook veel ruimte? Dan is de Volkswagen Arteon Shooting Brake precies wat u zoekt. Exclusiviteit, comfort, innovatieve features en een flinke kofferbak.

Arteon Shooting Brake: highlights

arteon-shooting-brake-harman-kardon
Harman Kardon

Het optionele ‘Harman Kardon’ soundsystem is gemaakt voor muziekliefhebbers die hoge eisen stellen aan geluidskwaliteit. Daar is een perfecte, door audiospecialisten afgestemde balans van hoge en lage tonen voor nodig met exacte bassen. Strakke sound van topniveau, ook op de snelweg.

arteon-shooting-brake-touch-bediening
Touch-bediening

De klassieke drukknoppen hebben plaatsgemaakt voor touch-bediening. Regelen van de temperatuur gaat bijzonder intuïtief met de sliders van de ‘Climatronic’. Het in leer uitgevoerde multifunctionele touch-sportstuur is eenvoudig met de vingertoppen te bedienen.

arteon-shooting-brake-ruimte
Veel ruimte

De Arteon Shooting Brake blinkt uit in ruimte voor passagiers en bagage. Zowel op de achterbank als in de kofferbak. De kofferbak is met een capaciteit van max. 1.632 liter niet alleen royaal. Ook inladen gaat dankzij de grote achterklep zonder enige moeite. Handen vol? Met ‘Easy Open’ kunt u de klep ook met uw voet openen.

arteon-shooting-brake-discover-pro
Discover Pro

Kies optioneel voor het ‘Discover Pro’ navigatiesysteem met mobiele online diensten van We Connect. Het 23,4 cm grote touchscreen met kleurendisplay en gebaar- en natuurlijke spraakbesturing is eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Volkswagen Arteon Shooting Brake voorraad Rotterdam

Maak kennis met de Arteon Shooting Brake

De Volkswagen Arteon Shooting Brake maakt een perfecte eerste indruk. Dit doet hij met zijn exclusieve design, dynamisch silhouet, opvallende ledlampen en een flinke dosis sportiviteit. Sterke punten die nog eens onderstreept worden door de hoogwaardige materialen. Maar pas op de weg laat hij werkelijk zien wat hij in huis heeft. Slimme details die voor totaal comfort zorgen in nagenoeg alle verkeerssituaties. Geen held in parkeren? Geen probleem, met Park Assist herkent de Arteon Shooting Brake vrije ruimtes en stuurt u er feilloos in. Met Travel Assist worden omstanders op veilige afstand gehouden en wordt filerijden grotendeels overgenomen. Komt u proefrijden in de Arteon Shooting Brake?

Proefrit inplannen

De Arteon Shooting Brake leasen bij Auto Hoogenboom

Wilt u de Volkswagen Arteon Shooting Brake leasen? Dat kan bij Auto Hoogenboom. Zowel zakelijke als private lease. Leasen is praktisch en voordelig. U rijdt een nieuwe auto voor een vast maandbedrag, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Zo weet u waar u aan toe bent en rijdt u zorgeloos. Interesse? Vraag dan een offerte aan of plan een proefrit.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe Volkswagen
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw gewenste uitvoering samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Bekijk onze Arteon Shooting Brake voorraad

Sportief en zuinig rijden met de Arteon Shooting Brake eHybrid

Wilt u sportief rijden en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor een Plug-In Hybrid in combinatie met de R-Line Business +. Deze Arteon Shooting Brake eHybrid combineert de krachten van een brandstofmotor met een elektrische motor. Op basis van uw navigatiesysteem zorgt de eHybrid dat de motoren zo optimaal mogelijk samenwerken. Zo rijdt u dus extra efficiënt over langere afstanden. En wilt u krachtiger rijden? Dan combineert u het vermogen van beide motoren. Daarmee accelereert u in slechts 7,8 seconden van 0 tot 100 km/u. Sportief en zuinig in één auto.

Dagelijkse ritten rijdt u fluisterstil en emissievrij. De elektrische actieradius bedraagt 61 kilometer en bij een publiek laadpunt of een wallbox duurt het volledig laden van een lege accu circa 3,5 uur.

Ontdek onze Volkswagen Arteon Shooting Brake uitvoering

Volkswagen Arteon Shooting Brake R-Line Business

R-Line Business

 • Verkrijgbaar als plug-in hybrid
 • Velgen ‘Sebring’, 18 inch lichtmetaal
 • Navigatiesysteem ‘Discover Media’
 • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
 • Lederen en multifunctioneel R-Line stuur

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.