Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 40.490,-
 • De Volkswagen Arteon Shooting Brake. Meer dan indrukwekkend

  Wilt u een stijlvolle, eigenzinnige auto, maar ook veel ruimte? Dan is de Volkswagen Arteon Shooting Brake precies wat u zoekt. Exclusiviteit, comfort, innovatieve features en een flinke kofferbak.

Rijklaar vanaf

€ 40.490

Bijtelling v.a.

€ 330,- p/m

Zakelijke Lease

p.o.a.

Arteon Shooting Brake: highlights

arteon-shooting-brake-harman-kardon
Harman Kardon

Het optionele ‘Harman Kardon’ soundsystem is gemaakt voor muziekliefhebbers die ook in de auto hoge eisen stellen aan geluidskwaliteit. Daar is een perfecte, door audiospecialisten afgestemde balans van hoge en lage tonen voor nodig met exacte bassen. Strakke sound van topniveau, ook op de snelweg.

arteon-shooting-brake-touch-bediening
Touch-bediening

De klassieke drukknoppen hebben plaatsgemaakt voor touch-bediening. Regelen van de temperatuur bijvoorbeeld, gaat bijzonder intuïtief met de sliders van de ‘Climatronic’. Het in leer uitgevoerde multifunctionele touch-sportstuur is eenvoudig met de vingertoppen te bedienen.

arteon-shooting-brake-ruimte
Veel ruimte

De Arteon Shooting Brake blinkt uit in ruimte voor passagiers en bagage, zowel op de achterbank als in de kofferbak. De kofferbak is met een capaciteit van max. 1.632 liter niet alleen royaal, ook inladen gaat dankzij de grote achterklep zonder enige moeite. Handen vol? Met ‘Easy Open’ kunt u de klep ook met uw voet openen.

arteon-shooting-brake-discover-pro
Discover Pro

Het optionele ‘Discover Pro’ navigatiesysteem met mobiele onlinediensten van We Connect is met zijn 23,4 cm grote, glas bedekte TFT-touchscreen met kleurendisplay, gebaar- en natuurlijke spraakbesturing eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Volkswagen Arteon Shooting Brake voorraad Rotterdam

Maak kennis met de Arteon Shooting Brake

De Volkswagen Arteon Shooting Brake maakt een perfecte eerste indruk met zijn exclusieve design, dynamisch silhouet, opvallende Ledlampen en een flinke dosis sportiviteit. Sterke punten die nog eens onderstreept worden door de hoogwaardige materialen en de bijpassende accenten in het interieur. Maar pas op de weg laat hij werkelijk zien wat hij in huis heeft. Slimme details die met de communicatie- en assistentiesystemen voor totaal comfort zorgen in nagenoeg alle verkeerssituaties. Geen held in parkeren? Geen probleem, met Park Assist herkent de Arteon Shooting Brake vrije ruimtes en stuurt u er feilloos in. Met Travel Assist worden omstanders op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. Wilt u proefrijden in de Arteon Shooting Brake?

Proefrit inplannen

De Arteon Shooting Brake leasen bij Auto Hoogenboom

Wilt u de Volkswagen Arteon Shooting Brake leasen? Dat kan bij Auto Hoogenboom. Zowel zakelijke als private lease. Leasen is praktisch en voordelig. U rijdt een nieuwe auto voor een vast maandbedrag, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en rijdt u zorgeloos. Interesse? Vraag dan een offerte aan of plan een proefrit.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe Volkswagen
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw gewenste uitvoering samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Bekijk onze Arteon Shooting Brake voorraad

Bekijk alle

Sportief en zuinig rijden met de Arteon Shooting Brake eHybrid

Wilt u sportief rijden en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor een Plug-In Hybrid in combinatie met de R-Line Business +. Deze Arteon Shooting Brake eHybrid combineert de krachten van een brandstofmotor met die van een elektrische motor. Op basis van uw navigatiesysteem zorgt de eHybrid dat de motoren zo optimaal mogelijk samenwerken. Zo rijdt u dus extra efficiënt over langere afstanden. En wilt u krachtiger rijden? Dan combineert u het vermogen van beide motoren, waarmee u in slechts 7,8 seconden van 0 tot 100 km/u accelereert. Sportief en zuinig in één auto.

Dagelijkse ritten rijdt u dus fluisterstil en emissievrij. De elektrische actieradius bedraagt 61 kilometer en bij een publiek laadpunt of een wallbox duurt het volledig laden van een lege accu circa 3,5 uur.

Ontdek onze Volkswagen Arteon Shooting Brake uitvoering

Volkswagen Arteon Shooting Brake R-Line Business+

R-Line Business+

 • Verkrijgbaar als plug-in hybrid
 • Velgen ‘Sebring’, 18 inch lichtmetaal
 • Navigatiesysteem ‘Discover Media’
 • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
 • Lederen en multifunctioneel R-Line stuur