Dit zijn onze Volkswagen modellen

Ontdek alle Volkswagen modellen bij Auto Hoogenboom. Gaat u voor een compacte auto, een SUV of liever een elektrische auto? Wij hebben een Volkswagen voor iedereen.

Loading …

Op zoek naar een Volkswagen uit voorraad?

Volkswagen. Onze naam zegt het al: wij maken auto’s voor iedereen. Dat hebben we altijd al gedaan en dat blijven we doen. Betrouwbare, comfortabele en veilige auto’s die Duitse betrouwbaarheid combineren met de laatste technieken. Dat maakt een auto een Volkswagen. Ontdek een paar belangrijke milestones uit de geschiedenis van Volkswagen. 1947, het eerste exportcontract. Volkswagen sluit zijn eerste exportcontract af. Het gaat om een levering van maar liefst 56 Kevers aan importeur Ben Pon in Nederland. 1950, de eerste Transporter. Een schets in de agenda van Ben Pon vormt de basis voor de eerste Volkswagen Transporter. Al snel start de productie dit volkomen nieuwe type bedrijfsvoertuig. 1955, één miljoen Volkswagens. De miljoenste Volkswagen is een feit.

1974, de Golf als waardige opvolger. Bestaat er een waardige opvolger van de populaire Kever? Het antwoord is de Golf. In 1974 doet deze Volkswagen zijn intrede en hij weet al snel vele harten te veroveren. 1975, de Polo. De vraag naar compacte auto’s neemt toe. Volkswagen speelt hierop in met de Polo. 1998, de New Beetle. Geïnspireerd op de succesvolle Kever, weet de New Beetle vele harten te veroveren. 1999, de Glazen Fabriek. In 1999 wordt de basis gelegd voor de Glazen Fabriek in Dresden: de kraamkamer van de Phaeton. Het pand is een unieke combinatie van Volkswagenfabriek en beleveniswereld in één, waar u getuige kunt zijn van het productieproces van een auto. Ontdek meer over Volkswagen