Welkom bij uw Volkswagen dealer

Auto Hoogenboom staat al meer dan 85 jaar voor één en al mobiliteit. Sinds het prille begin zijn we dealer van het merk Volkswagen dat, zoals de naam al zegt, auto’s maakt voor iedereen. Comfortabele en veilige auto’s die Duitse betrouwbaarheid combineren met de laatste technieken.

Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies, of het nu gaat om een nieuwe Volkswagen of Volkswagen occasion, elektrische Volkswagen, zakelijke lease of private lease. Wij kennen uw auto als geen ander. Van de Polo tot de innovatieve elektrische ID.4! Wilt u direct wegrijden in een nieuwe auto of een occasion? Bekijk dan snel onze ruime voorraad!

homepage merken site tekst-auto hoogenboom
werkplaats volkswagen

Gespecialiseerd Volkswagen onderhoud

Service voor iedere Volkswagen. Het merk staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto’s en dat geldt ook voor onze service.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, APK, reparaties en storingen in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Vlaardingen en Spijkenisse. Schadereparaties kunt u laten uitvoeren bij onze universele schadeherstel vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse. Onze gespecialiseerde monteurs staan altijd voor u klaar. U krijgt 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gratis pechhulp in Europa. Direct een afspraak maken? Plan deze eenvoudig in bij één van onze vestigingen en kies zelf de dag en tijd die voor u het beste uitkomt.

Ontdek onze vestigingen