• Volkswagen Operational Lease v.a. € 399,- p/m

    Met het Operational Lease aanbod en de acties van Auto Hoogenboom Lease rijdt u voor een vast aantrekkelijk maandbedrag in uw nieuwe Volkswagen.

Volkswagen Operational Lease acties

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe Volkswagen doet u met Auto Hoogenboom Lease. Bekijk hieronder onze Operational Lease acties en vraag online een offerte aan of bekijk onze Volkswagen voorraad. Heeft u uw keuze gemaakt? Neem contact met ons op via lease@autohoogenboom.nl of bel ons op 010 – 272 23 70.

Operational lease Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Operational Lease de Polo nu vanaf € 399,- p/m

Met z’n vernieuwde, gestroomlijnde design en z’n bijzondere accenten is de Polo een opvallende verschijning. Hij voelt compleet nieuw en toch typisch Polo.

Ontdek de Polo Offerte aanvragen
Zakelijke lease Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo

Operational Lease de Taigo nu vanaf € 449,- p/m

Wat krijgt u als u de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een SUV bij elkaar optelt? De Taigo. Ontdek het sportieve design en de scala aan features.

Ontdek de Taigo Offerte aanvragen
Zakelijke lease Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Operational Lease de T-Cross nu vanaf € 439,- p/m

Als urban cross-over richt de T-Cross zich vooral op gebruik in en rondom de stad. Ondanks zijn compacte buitenmaten biedt hij volop ruimte en gebruiksgemak.

Ontdek de T-Cross Offerte aanvragen
Zakelijke lease Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Operational Lease de Golf nu vanaf € 516,- p/m

Meer Golf, nog meer gemak. Legt de lat nog hoger. Met features die autorijden voor jou net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken.

Ontdek de Golf Offerte aanvragen
Zakelijke lease Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Operational Lease de ID.3 nu vanaf € 535,- p/m

De Volkswagen ID.3 is gewoon een Volkswagen, maar dan elektrisch. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen.

Ontdek de ID.3 Offerte aanvragen
Operational lease ID.4

Volkswagen ID.4

Operational Lease de ID.4 nu vanaf € 589,- p/m

Maak kennis met de ID.4, de volledig elektrische SUV met een actieradius tot 528 km. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. 

Ontdek de ID.4 Offerte aanvragen

Niet gevonden wat u zocht? Ontdek al onze Volkswagen modellen

Naast onze Volkswagen Operational Lease acties maken wij uiteraard ook graag een scherpe offerte voor een van onze andere Volkswagens.
Bekijk ons complete aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk alle Volkswagens

Ontdek de Volkswagen voorraad:

Snel instappen in uw nieuwe zakelijke lease auto? Neem een een kijkje tussen onze Volkswagen voorraad, kies uw nieuwe auto en vraag een Operational Lease offerte aan.

*Prijzen zijn o.b.v. Operational Lease i.c.m. een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Afbeeldingen kunnen afwijken van specificaties.