Contact opnemen
  • Volkswagen Operational Lease v.a. € 365,- p/m

    Met het Operational Lease aanbod en de acties van Auto Hoogenboom Lease rijdt u voor een vast aantrekkelijk maandbedrag in uw nieuwe Volkswagen.

Volkswagen Operational Lease acties

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe Volkswagen doet u met Auto Hoogenboom Lease. Bekijk hieronder onze Operational Lease acties en vraag online een offerte aan of bekijk onze Volkswagen voorraad. Heeft u uw keuze gemaakt? Neem contact met ons op via lease@autohoogenboom.nl of bel ons op 010 – 272 23 70.

Volkswagen Polo

1.0 TSI 70 kW Life
Handgeschakeld

Operational Lease de Polo nu vanaf € 386,- p/m

Met z’n vernieuwde, gestroomlijnde design en z’n bijzondere accenten is de Polo een opvallende verschijning. Hij voelt compleet nieuw en toch typisch Polo.

Ontdek de Polo Offerte aanvragen

Volkswagen Taigo

1.0 TSI 70 kW Life
Handgeschakeld

Operational Lease de Taigo nu vanaf € 442,- p/m

Wat krijgt u als u de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een SUV bij elkaar optelt? De Taigo. Ontdek het sportieve design en de scala aan features.

Ontdek de Taigo Offerte aanvragen

Volkswagen T-Cross

1.0 TSI 70 kW Life
Handgeschakeld

Operational Lease de T-Cross nu vanaf € 466,- p/m

Als urban cross-over richt de T-Cross zich vooral op gebruik in en rondom de stad. Ondanks zijn compacte buitenmaten biedt hij volop ruimte en gebruiksgemak.

Ontdek de T-Cross Offerte aanvragen

Niet gevonden wat u zocht? Ontdek al onze Volkswagen modellen

Naast onze Volkswagen Operational Lease acties maken wij uiteraard ook graag een scherpe offerte voor een van onze andere Volkswagens.
Bekijk ons complete aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk alle Volkswagens

Ontdek de Volkswagen voorraad:

Snel instappen in uw nieuwe zakelijke lease auto? Neem een een kijkje tussen onze Volkswagen voorraad, kies uw nieuwe auto en vraag een Operational Lease offerte aan.

*Prijzen zijn o.b.v. Operational Lease i.c.m. een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Afbeeldingen kunnen afwijken van specificaties.