• Volkswagen GTE. Het beste van twee werelden.

  Met Volkswagen GTE modellen combineert Volkswagen het beste van twee werelden. De sportieve rijeigenschappen van een GTI gecombineerd met het duurzame karakter van een elektrische Volkswagen. Dat zijn Volkswagen GTE modellen. Neem plaats in de typische blauwgeruite sportstoelen en verdubbel uw rijplezier.

Ontdek de sportieve en elektrische Volkswagens GTE

volkswagen golf 8 velg rode remklauw hybride

Volkswagen Golf GTE

De Golf GTE is terug. Helemaal de nieuwe Golf, met een flinke dosis GTI en een vernieuwde dubbele motor. Een elektrische, goed voor 56 uiterst zuinige kilometers. En een krachtige brandstofmotor. Gecombineerd heeft deze sportieve plug-in hybride een vermogen van wel 245 pk. Neem plaats in de typische blauwgeruite sportstoelen en verdubbel uw rijplezier.

De nieuwe Golf GTE combineert een zuinige en krachtige elektromotor van 110pk met een 1.4 liter TSI benzinemotor van 150 pk. Het resultaat? Een krachtige aandrijving met een gecombineerd motorvermogen van wel 180 kW/245 pk met een laag verbruik.

volkswagen golf gte nieuw auto hoogenboom

Voor woon-werkverkeer of korte ritjes tot 56 kilometer gebruikt u de elektromotor. Gaat u verder weg, dan combineert u beide motoren of rijdt u volledig op de TSI-brandstofmotor.

Met zoveel power heeft veiligheid natuurlijk de hoogste prioriteit. Neem bijvoorbeeld de opvallende LED Plus-koplampen en LED-achterlichten waarmee u dag en nacht extra goed zichtbaar bent. Slimme bijrijder Travel Assist houdt u automatisch op veilige afstand van uw voorliggers (tot 210 km/u) en zorgt er ook voor dat uw GTE keurig binnen de lijntjes blijft.

volkswagen golf gte blauwe bies led lampen
 • Gecombineerd motorvermogen van 180kW / 245 pk
 • Blauwe bies die naadloos overgaat in de LED-verlichting aan de voorkant met GTE embleem
 • 0-100km/h in 6,7 seconden
 • Topsnelheid van 225 km/u
volkswagen passat voorraad auto hoogenboom

De Volkswagen Passat GTE Business

Ook de Passat GTE beschikt over de kenmerkende blauwe remklauwen en geruite stoelbekleding.

De plug-in hybride Passat GTE Business is luxe en intelligent, en uitgerust met een elektrische actieradius van 56 kilometer En dat alles voor een lage bijtelling. De LED matrix koplampen zorgen voor extra comfort en veiligheid doordat ze meebewegen met de weg en zelf grootlicht aanpassen wanneer nodig.

volkswagen passat limousine gte hybride

De Passat GTE Business is standaard uitgevoerd met 17 inch lichtmetalen velgen en diefstalalarm. Ook maakt ‘ie onderdeel uit van de missie van Volkswagen om in 2050 een volledig CO2-neutraal bedrijf te zijn.

volkswagen passat gte hybride rijden rotterdam
 • Gecombineerd vermogen van 160 kW / 218 pk
 • 250 Nm koppel
 • 0-100 km/u in 7,4 seconden
 • Topsnelheid van 222 km/u

Heeft u interesse in de Golf of Passat GTE? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder. Doorgaans beantwoorden wij uw vraag binnen twee werkdagen.

Interesse formulier

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.