Welkom bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer

Auto Hoogenboom staat al meer dan 85 jaar voor één en al mobiliteit. Sinds het prille begin zijn we dealer van het merk Volkswagen dat, zoals de naam al zegt, auto’s maakt voor iedereen. Indien u voor Volkswagen Bedrijfswagens kiest, kiest u voor een kwalitatief goed en hoogwaardig product dat 24/7 moet functioneren. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor Volkswagen Bedrijfswagens.

Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies, of het nu gaat om nieuwe of Volkswagen bedrijfswagen occasion, elektrisch rijden of zakelijke lease. Wij kennen Volkswagen Bedrijfswagens als geen ander. Van de Volkswagen Caddy tot verwachte Volkswagen ID. Buzz Cargo! Wilt u direct wegrijden in een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen of een occasion? Bekijk dan snel onze ruime voorraad!

volkswagen bedrijfswagens logo
Volkswagen Bedirjfswagens onderhoud

Gespecialiseerd Volkswagen Bedrijfswagens onderhoud

Service voor iedere Volkswagen Bedrijfswagen. Het merk Volkswagen staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto’s en dat geldt ook voor onze service.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, APK, reparaties en storingen in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Vlaardingen en Spijkenisse. Schadereparaties kunt u laten uitvoeren bij onze universele schadeherstel vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse. Onze gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens monteurs staan altijd voor u klaar. U krijgt 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gratis pechhulp in Europa. Direct een afspraak maken? Plan deze eenvoudig in bij één van onze vestigingen en kies zelf de dag en tijd die voor u het beste uitkomt.

Ontdek onze vestigingen