• De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo, meer ruimte voor alles.

  De volledig nieuwe Caddy is er: de Caddy Cargo. Nooit eerder is er zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie is verlengd naar 4 jaar.

Volkswagen Caddy Cargo: highlights

Volkswagen Caddy Cargo laadruimte
Meer ruimte voor alles

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte tot 2 Europallets bij de lange versie – de Caddy Cargo Maxi, die geleverd wordt met een 140mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Verder is de nieuwe Caddy Cargo voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

Volkswagen Caddy Cargo ergocomfortstoelen interieur
Voelbaar comfortabel

Bespaar uzelf een lange zoektocht in de alledaagse hectiek: met het doordachte opbergsysteem heeft u alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en medepassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. De opklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel, dat kan dienen als tafel en is gemakkelijk toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel.

Volkswagen caddy cargo virtual cockpit
Digitale cockpit én App-Connect

De Caddy Cargo zit vol innovatieve oplossingen. Zo bijvoorbeeld de optionele Innovision Cockpit, dat een navigatiesysteem en een digitale cockpit combineer om een ​​nieuw infotainmentlandschap te creëren. U kunt kiezen tussen de navigatiesystemen “Discover Media” en “Discover Pro”. Naast het 25,4 cm (10 inch) kleurentouchscreen, de verschillende kaartopties en gratis kaartupdates, biedt de “Pro” -versie spraakbesturing, comforttelefonie, media & internet en draadloze app-connect.

Volkswagen caddy assistentiesystemen
Nieuwe assistenten

Er zitten tal van slimme assistenten op de Caddy Cargo. Bijvoorbeeld Rear Traffic Alert wat waarschuwt en remt bij gevaar tijdens het achteruitrijden, Trailer-assist wat de bediening van een aanhanger vereenvoudigd bij het manoeuvreren of Adapted Cruise Control wat automatisch afstand bewaart tot de voorligger, zelfs als deze tot stilstand komt. Wij vertellen u graag meer over alle assistentiesystemen.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

volkswagen-bedrijfswagens-caddy-cargo-voorzijde-auto-hoogenboom-rotterdam

Laadruimte Caddy vergroot: Ruimte voor 2 Europallets

Meer laadruimte en nieuwe hightech oplossingen zorgen ervoor dat uw lading veilig wordt vervoerd. Van de korte versie is de wielbasis nu 73 mm langer en de laadruimte 50 mm breder en 7 mm hoger vergeleken met zijn voorganger. De totale laadcapaciteit is daarmee gegroeid tot 3,3 m3. Vanwege de extra grote laadopening is het nu ook mogelijk om een Europallet overdwars te laden. De lange versie – de Maxi – wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet.

Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimte beveiligingen, maar ook door een afzonderlijke laadruimte vergrendeling. Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij u uzelf bezighoudt met het laden.

Volkswagen Caddy Cargo zakelijk leasen vanaf € 433,-

De Volkswagen Caddy Cargo is de ideale auto voor de ondernemer. Daarom heeft Auto Hoogenboom Lease een spectaculaire Operational Lease actie voor u. Voor slechts € 433,- rijdt u in de Volkswagen Caddy Cargo op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe Bedrijfswagen
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw gewenste uitvoering samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Alles bij ons geregeld!

Bekijk onze Caddy voorraad

Ontdek onze Caddy Cargo uitvoering

Caddy Cargo Caddy Cargo

Caddy Cargo

 • Laadvermogen tot 752kg
 • Laadvolume tot 3,1m3
 • Laadlengte tot 1.797mm
 • Climatic airconditioning & Elektrische luchtverwarming (PTC)
 • Radio Composition Audio met Bluetooth en kleurenscherm

*Prijs is exclusief BTW en BPM.