Vanaf € 45.990,-
Private lease
V.a. € 752,- p/m*
Zakelijk lease V.a. € 597,- p/m

De Škoda Enyaq Coupé iV.

De Škoda Enyaq Coupé iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de Enyaq iV. Een actieradius tot maximaal 545* km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger.

De eerste elektrische RS van Škoda, de Enyaq Coupé RS iV, is nu te bestellen vanaf € 47.990,! Sportiever wordt het niet.

ENYAQ COUPE iV verwacht showroom

Škoda’s elektrische SUV Coupé.

Het nieuwste model van Škoda komt beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 125 kW/u. De Enyaq Coupé iV 80x (inclusief vierwielaandrijving) beschikt over een systeemvermogen van 195 kW en 425 Nm koppel, zonder vierwielaandrijving bedraagt het maximale vermogen 150 kW. De Enyaq Coupé iV 60 is als basisvariant uitgerust met een 62 kWh accu, 132 kW sterke elektromotor en achterwielaandrijving.

De nieuwe Enyaq Coupé iV is nu te bestellen vanaf € 45.990,-.

Op de hoogte blijven

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Enyaq Coupé RS iV. Škoda’s eerste elektrische RS model.

Naast de reguliere Enyaq Coupé iV introduceert Škoda tevens de Enyaq Coupé RS iV, het allereerste volledig elektrische model uit de RS range. De RS-variant van de Enyaq Coupé levert met zijn 82 kWh accu en standaard vierwielaandrijving uitstekende prestaties. Wat te denken van een systeemvermogen van 220 kW en 460 Nm koppel, waarmee 0-100 km/h mogelijk wordt in 6,5 seconden. De topsnelheid bedraagt 180 km/h, 20 kilometer sneller dan de reguliere Enyaq Coupé. Een nóg sportiever uiterlijk met hoogglanszwarte zwarte accenten in de voorbumper, standaard 20-inch wielen (21-inch is optioneel) en de voor Škoda RS-modellen herkenbare rode reflectorstrip op de achterzijde en een verlaagd onderstel maken tot een zeer dynamisch ogen en rijdend geheel.

De Škoda Enyaq Coupé RS iV is te bestellen vanaf € 58.990,-.

Offerte aanvragen

Lease de Enyaq Coupé iV bij Auto Hoogenboom 

Wij adviseren u niet alleen over uw nieuwe auto, maar ook over de financiële mogelijkheden. Zakelijk of privé, leasing of financiering. Ook voor vragen op het gebied van fiscaliteit, duurzaamheid of flexibiliteit kunt u bij ons terecht. Gedurende de (financial of operational) leaseperiode zijn wij graag uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

  • Rijden in een nieuwe Škoda
  • Vast bedrag per maand
  • Stel zelf uw Enyaq Coupé iV samen
  • Altijd vertrouwd onderweg
  • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Wij informeren u graag zodra de prijzen bekend zijn en de nieuwe Enyaq Coupé iV te bestellen is. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

SKODA ENYAQ iV

Bekijk onze Enyaq Coupé iV voorraad

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Op de hoogte blijven van de Škoda Enyaq Coupé iV? Vul het formulier hieronder in.

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.