Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 40.780,-
Private lease € 599,- p/m
Zakelijke lease € 457,- p/m
 • De ŠKODA ENYAQ IV, ŠKODA’s eerste elektrische SUV

  Met een actieradius van maar liefst 500 kilometer* en met de snellaadmogelijkheid is de ŠKODA ENYAQ uitermate geschikt voor het afleggen van lange afstanden. Het ruimtelijke interieur staat bol van de technologie en Simply Clever features.

Rijklaar vanaf

€ 40.780

Private Lease

€ 599 p/m

Zakelijke Lease

€ 457 p/m

ŠKODA ENYAQ de auto van morgen, nu te rijden. Vanaf prijs, actieradius en opladen

De elektrische SUV van ŠKODA is er in diverse uitvoeringen en met een actieradius tot 537 km. Zo is er de ‘60’ met een 62 kWh accupakket, een actieradius van 390 kilometer en een vanaf prijs van € 40.780. De ‘80’ heeft een actieradius van 510 kilometer en een vanaf prijs van € 47.780. Beiden (60 en 80) zijn nu bij ons te bestellen. Wij hebben ook voorraadmodellen in diverse kleuren die snel geleverd kunnen worden.

Er zijn drie oplaadmogelijkheden met verschillende laadtijden. Thuis kunt u de auto met een 230-volt aansluiting (2,3 kW) of een 11 kW wallbox volledig opladen in 6 uur en 45 minuten (ENYAQ iV 60) of in 7 uur en 30 minuten (ENYAQ iV 80). U kunt ’s nachts of tijdens het werk opladen en met een volle accu wegrijden. U kunt ook opladen bij een DC snellader (125 kW), waarmee u de batterij in 42 minuten* van 5 naar 80 procent laadt.

Uitvoeringen van de ŠKODA ENYAQ

De ENYAQ is er met twee aandrijflijnen (achterwiel- of vierwielaandrijving), drie accupakketten en vijf vermogensvarianten.

De basisversies hebben achterwielaandrijving, net als de iconische ŠKODA’s van vroeger. Een 109 kW sterke basisversie met een 55 kWh accu (range van 340 km), de 132 kW sterke versie met een 62 kWh accu (range van 390 km) en een 150 kW sterke versie met 82 kWh accu (range van 500 km).

De twee versies met vierwielaandrijving leveren respectievelijk 195 kW of 225 kW, zijn voorzien van de 82 kWh accu en hebben een range van maximaal 460 km. De krachtigste variant sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden*.

Er is daarnaast keuze uit vijf Design Selections. Naast de functionele basisversie Studio, kan er gekozen worden voor: Lodge, Lounge, Loft, ecoSuite en Suite. De interieurs sluiten aan op de leefomgevingen, met perfect op elkaar afgestemde kleuren en materialen.

Bij aankoop van de ŠKODA ENYAQ iV kunt u standaard rekenen op uitgebreide garanties, zoals 2 jaar fabrieksgarantie op de auto (zonder kilometerbeperking), tot 6 jaar onderhoud op alle belangrijke punten en tot 8 jaar (of 160.000 km) garantie op de accu.

SKODA Enyaq iV Sportline

De ENYAQ iV SPORTLINE uitvoering maakt indruk met zijn 20” VEGA lichtmetalen velgen, de sportieve bumpers, het unieke front, de side-skirts, vele zwarte afwerkingsdetails en donker getinte ramen achter. Het speciale sportonderstel, dat voor met 15 mm en achter 10 mm is verlaagd, zorgt voor extra dynamische rij-eigenschappen.

Bekijk onze Enyaq voorraad

Bekijk alle

ŠKODA ENYAQ  Leasen

De ŠKODA ENYAQ iV is de ideale auto voor de zakelijke rijder. We bieden uitgebreide leasemogelijkheden aan voor dit model. De leaseprijzen beginnen vanaf € 457,- per maand, met 12 procent bijtelling.

Ook private lease is mogelijk. Met private lease betaalt u maandelijks een vast bedrag. Het is niet alleen voordelig, maar ook heel praktisch. De kosten voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. U rijdt een nieuwe auto vanaf € 599,- per maand en alles erom heen wordt geregeld bij Auto Hoogenboom.

Ontdek onze 2 SKODA ENYAQ uitvoeringen

SKODA ENYAQ ENYAQ iV 60

ENYAQ iV 60

 • Actieradius WLTP: 390 km
 • AC laden van 0-100%: 6 uur, 45 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 42 minuten
 • Accucapaciteit (netto): 58 kWh
 • Standaard met Navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)
SKODA ENYAQ ENYAQ iV 80

ENYAQ iV 80

 • Actieradius WLTP: 537 km
 • AC laden van 0-100%: 7 uur, 30 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 38 minuten
 • Accucapaciteit (netto): 77 kWh
 • Beschikbaar met diverse optiepakketten

Nog meer over de ŠKODA ENYAQ

De ŠKODA ENYAQ iV is bijzonder veilig. Dit komt mede door assistentiesystemen en de 9 airbags in de auto. Veiligheidsinstantie Euro NCAP heeft de auto een hoge veiligheidsscore van 5 van de 5 sterren toebedeeld. Bovendien behaalde de SUV het beste resultaat ooit in de Euro NCAP-test voor de bescherming van inzittenden.

Naast de genoemde uitvoeringen is de ŠKODA ENYAQ iV verkrijgbaar in drie exclusieve en zeer uitgebreide First Edition-uitvoeringen én een speciale Sportline uitvoering.

*Cijfers nog niet definitief bevestigd. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek.